עבור לתוכן

מתלבט בין 22-24 אינצ, שני DELL שימוש - עבודה, משחקים וקריאה

Featured Replies

פורסם

שלום רב

רכשתי מחשב חדש (לפי המלצות מפה כמובן) , המערכבת הוכבה לצורך עבודה בתלת מימד ורנדר.

כמו כולנו, ביום אני עובד ובלילה משחק :xyxthumbs: ואני מאוד מתלבט אם להשקיע 3K ב24 אינצ שיתן לי שטח עבודה הרבה יותר גדול

לעומת 22 ב1250 שאולי יכול גם להספיק.

אשמח לעצות מכם

תודה

פורסם
  • מחבר

114 אנשים צפו ולאף אחד אין מה להגיד ....

אנשים, אני יודע ששאלות כאלו נשאלות פה כל שני וחמישי, אני עובד בתחום הגרפיקה והתלת מימד ובאמת מבקש עזרה מקצועית .

אני לא שואל על X או Y אם יריץ לי משחק זה או אחר או בשביל הסבתא שלי .

תודה

פורסם

סה"כ ה2209 וU2410(אני מניח שאתה מתכוון אליהם),לא שונים מהותית מבחינת הפאנל,נדמה לי אפילו שזה אותו אחד.

הם שונים בחיבורים וברזולוציה.

ע"מ שניתן יהיה להחליט האם זה שווה עבורך לשלם יותר מפי-2 על 2 אינצ' נוספים,עדיף שתנסה להכנס לאיזה חנות עם תצוגה שלהם.

תבדוק בשניידר,NOTEBOOKCLUB או אחרים.

פורסם
  • מחבר

סה"כ ה2209 וU2410(אני מניח שאתה מתכוון אליהם),לא שונים מהותית מבחינת הפאנל,נדמה לי אפילו שזה אותו אחד.

הם שונים בחיבורים וברזולוציה.

ע"מ שניתן יהיה להחליט האם זה שווה עבורך לשלם יותר מפי-2 על 2 אינצ' נוספים,עדיף שתנסה להכנס לאיזה חנות עם תצוגה שלהם.

תבדוק בשניידר,NOTEBOOKCLUB או אחרים.

תודה על התשובה

אני לא צריך חנות, יש לי את שניהם על השולחן בעבודה ואני עדיין לא יכול להחליט.

זה פשוט נראה לי ממש לא שווה לשלם יותר מפי2 על ה24,כבר עדיף לקנות שניים של 22 בפחות

פורסם

אני לא בטוח שאני מבין איזו תשובה אתה מצפה לקבל - אם יש לך את שניהם מולך, היחיד שיכול להחליט האם ה-24" שווה את ההשקעה זה אתה.

פורסם

חבר'ה, שכחתם לשאול אותו שאלה מהותית: מה המרחק בינך לבין המסך? למרחק של מטר אני ממליץ על "22 אינץ', למעל מטר וחצי "24 (שוב, זה רק אני אישית. בכל מקרה כדאי ללכת לחנות ולהעריך מה המרחק בינך לבין המסך בבית, ולראות מה הכי מתאים לך.

פורסם

זה בדיוק העניין,שהוא לא צריך ללכת לחנות אפילו!

הוא אומר שהמסכים נמצאים אצלו בשולחן בעבודה...

פורסם

ללא ספק שני מסכי 22 הרבה יותר טובים בשביל שטח עבודה

בשביל משחקים לי באופן אישי היה מפריע השטח המת בינהם

פורסם

לי יש את ה24 אינץ' בעבודה (של DELL) והוא פשוט מדהים

התרגלתי אליו ועכשיו אני קונה מסך חדש ואני יודע שכל מסך שאני אקנה יהיה יותר גרוע :( (אבל אין לי 3000 ש"ח להוציא על מסך)

אם יש לך את הכסף להוציא - לך על ה24' -> שני מסכי 22' ייתן לך יותר מרחב עבודה אבל לפי דעתי זה פחות נוח, בטח למשחקים

פורסם

לפי ההבדל במחיר מדובר בשני מסכים שונים בתכלית.

לי יש את ה-24" האיכותי (של ה-3000 ש"ח) ככה שאני מכיר את הנושא מקרוב.

לגודל מתרגלים מהר מאוד ואז קשה לחזור אחורה כי 22" נראה פתאום קטן.

יש כאן המון הסברים על מסכים של DELL בפורום.

אתה משלם פי 2 על מסך הרבה הרבה יותר איכותי. לדעתי יש הבדל בפאנל ואתה רק לא יודע שיש.

תבדוק לעמוק. יש מסכי DELL 24" בפחות מ-2000. הלכת לדגמי העילית.

אני ממליץ לוודא שהמסך 16:10 ולא 16:9 כי אז הוא כבר ממש פחוס ונוח בעיקר לסרטים

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים