עבור לתוכן

תזכורת- זכות הלקוח לקבל החזרים מחברת הסלולאר גם אם לא קנית את המכשיר אצלם!

Featured Replies

פורסם

רפורמת משרד התקשורת, שיצאה לדרך בתחילת נובמבר, היתה אמורה לנתק את הזיקה בין קניית המכשיר לשירותי הסלולר הניתנים מהמפעילות, ובכך להגביר את התחרות בענף המכשירים ואף להקל על הניידות בין החברות.

....

כלומר, לא משנה איפה קניתם את מכשיר הסלולר (חנות או מפעילה מתחרה), מפעילת הסלולר שלכם תהיה חייבת להציע לכם זיכויים חודשיים כפי שהיא מציעה ללקוחות שרכשו ממנה את המכשירים. משמעות הרפורמה היא לא רק הגברת התחרות על המכשירים, אלה גם הסרת חסמי מעבר בין חברות הסלולר, כי למרות האיסור לחייב לקוחות לשירותי סלולר ליותר מ-18 חודשים, התניידות בפועל לחברה מתחרה בתום תקופת ההתחייבות, ביטלה עד כה את הסבסוד על המכשיר שנמשך שלוש שנים.

זאת ועוד: http://www.themarker.com/tmc/article.jhtml?ElementId=skira20091202_1132091

פורסם

דבר אחד שלא הבנתי.. אם נקנה מכשיר שלא נמכר אצל אף מפעילה ? איך הנושא עובד אם בכלל ?

פורסם
  • מחבר

hazikuim_2.jpg

פורסם

אני לא מבין מה השטות הזאת וחוץ מזה זה מתחיל ממינימום 150 שקל לחודש גם ככה

פורסם

זה לא שטות, הרבה אנשים יכולים לחסוך פה לא מעט כסף. מה שמוזר הוא שרק לאורנג' יש נוהל ברור לגבי מי זכאי לכמה, הרי מי יחליט עד כמה המכשיר שלי מתקדם או לחילופין וותיק?

פורסם

רק רגע

נגיד קניתי טלפון שלא משווק בפלאפון אבל תומך בתדרים

והוא 3.5 חדש שרק יצא, והחשבונית היא על סך 500 שקלים (תשלום של כל המשפחה ביחד)

אז אני מקבל בין 45 ל50 שקלים כל חודש חזרה? זה תקף ללקוחות עסקיים?

פורסם
  • מחבר

חבר'ה אני לא יודע להגיד ספציפית מחירים או תנאים. הנקודה היא שזה קיים וזה לא שטות. זאת זכותו של הלקוח שחברות רבות מסתירות!

רבים ממכם עומדים לקנות או קנו מכשירים ומחויבים לתוכניות שמקבלות החזרים על מכשירים ופשוט לא יודעים זאת.

דברו עם שרות הלקוחות של החברה בה אתם נמצאים, ואם צריך דחפו להם את הכתבה לפנים. ואם יש צורך נוסף אז שגם מנהל המשמרת יקרא.[br]פורסם בתאריך: 3.12.2009 בשעה 02:17:57

זה לא שטות, הרבה אנשים יכולים לחסוך פה לא מעט כסף. מה שמוזר הוא שרק לאורנג' יש נוהל ברור לגבי מי זכאי לכמה, הרי מי יחליט עד כמה המכשיר שלי מתקדם או לחילופין וותיק?

אני חושב שגם הנוהל של אורנג' לא הכי ברור. לפי איזה מחירון הם מעריכים את המחיר של המכשיר שלך? אם זה מחירון שלהם אז זה מצויין :xyxthumbs:

פלאפון אני מאמין שהכוונה במכשירי מיושנים היא למכשירים שמשתמשים ברשת הישנה שלהם.

[br]פורסם בתאריך: 3.12.2009 בשעה 02:21:29

אני לא מבין מה השטות הזאת וחוץ מזה זה מתחיל ממינימום 150 שקל לחודש גם ככה

קודם כל אם אתה לא מבין, למה אתה אומר שזאת שטות.

דבר שני, בכל חברות הסלולאר החזרים מתחילים מ150-200 שקל בחודש (על שיחות נטו).

פורסם

אנסה את זה היום (נקנה HTC HERO)... חברת סלקום...

פורסם

אני חושב שגם הנוהל של אורנג' לא הכי ברור. לפי איזה מחירון הם מעריכים את המחיר של המכשיר שלך? אם זה מחירון שלהם אז זה מצויין :xyxthumbs:

פלאפון אני מאמין שהכוונה במכשירי מיושנים היא למכשירים שמשתמשים ברשת הישנה שלהם.

אני חושב שאתה צריך להראות קבלה על כמה ששילמת על המכשיר. בקשר לפלאפון, במילא אתה לא יכול לקנות מכשירי CDMA/EVDO מחנויות צד שלישי/חו"ל ולחבר לרשת של פלאפון.

פורסם
  • מחבר

אנסה את זה היום (נקנה HTC HERO)... חברת סלקום...

אשמח אם תעדכן אותנו.

אני חושב שאתה צריך להראות קבלה על כמה ששילמת על המכשיר. בקשר לפלאפון, במילא אתה לא יכול לקנות מכשירי CDMA/EVDO מחנויות צד שלישי/חו"ל ולחבר לרשת של פלאפון.

נקודה טובה :-\

פורסם

אני מקווה שחשבוניתPAYPAL תופסת, כי אז בעצם אני קונה E75 ב1260 ומקבל 1800 בחזרה

פורסם

אנסה לעדכן, הנושא כל כך אפור שזה מגוחך...

פורסם

קצת באיחור, אבל אני היחיד שחושב שהחוק מטומטם?

זה לא שיש לי מניות של חברות הסלולר או אינטרס להגן עליהם, אבל צריך להיות הוגנים. למה לעזאזל חברות הסלולר צריכות לממן מכשיר שנקנה בחנות אחרת שהיא מרוויחה מהמכירה?!

פורסם
  • מחבר

החוק בא לעודד אנשים לקנות מכשירים מחוץ לרשת.

מי שמפסיד פה הן הספקיות, מי שמרוויח הוא הלקוח ובעלי החנויות.

תחרות זה תמיד :xyxthumbs:

פורסם

לא מדובר בתחרות, מדובר בגזל.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים