עבור לתוכן

מחפש מאווררים למארז

Featured Replies

פורסם

האם יש למישהו מושג היכן ניתן להשיג מאווררים של 200mm ומעלה?

תגובות כמו: "מה אתה צריך מאוורר כזה גדול? קח מאוורר 3000 RPM" לא עונות לי על השאלה, ואם כבר אתם תוהים למה אני צריך כזה מאוורר ואיפה אני אדחף אותו, אז אני מתכןן מוד למארז וזה יהיה מאוורר צד בדלת.

עריכה:

האם בארץ ניתן להשיג דברים כאלה: http://www.performance-pcs.com/catalog/index.php?main_page=product_info&cPath=327&products_id=26263

http://www.performance-pcs.com/catalog/index.php?main_page=product_info&cPath=327&products_id=25134

בארץ מצאתי רק ANTEC BIG BOY

פורסם

בארץ אתה לא תמצא מאוורר כזה..או ה230/220מ"מ של ANTEC או 140מ"מ..זה הכי "גדול" שתמצא...

אתה יכול לנסות לחפש מארזים יד שניה שמגיעים עם מאוורר כזה..או לרכוש מחו"ל..

פורסם
  • מחבר

כן,ככה הסקתי, תודה על התשובה.

דרך אגב, מה דעתך על Ultra Kaze בתור חלופה ל 120 למעבד וליציאה? עד כמה הגרסה של ה 3000 מרעישה והאם אפשר לחבר להם שליטה ידנית?

פורסם

הUltra Kaze רועשים מאוד..ואפשרי לשלוט עליהם..אבל זה בחירה שלך..הם די מיותרים לדעתי..

פורסם
  • מחבר

התכנון היה לשים 2 סילברסטונים של 150 CFM אחד מכניס מקדימה, אחד מוציא מלמעלה,מאוורר מ HAF 932 בדלת ו2 ULTRA KAZE, אחד במקום המאוורר של הTUNIQ ואחד ביציאה.

מה יהיה ההבדל אם אני אשים במקום הKAZE והסילברסטונים SLIP STREAM של 1600 RPM(שמייצרים כ 33db שזה רעש של חדר שקט בלילה בערך).

פורסם

אתה קצת נסחף עם הקירור..כל המאווררים הללו יצרו המון רעש..

הבדל ? הבדל במה ? כמות הרעש תרד זה בטוח..

פורסם
  • מחבר

הרעש יבוא בעיקר מהKAZE, הסילברסטון מייצר כ 36 DB בRPM מלא(1500), המאוורר של ה HAF בקושי אמור לעשות רעש.

וההבדל מן הסתם בקירור...האם ההבדל בקירור יהיה גדול בין קונפיגורציה א'(סילברסטון וקייז) לבין קונפיגורציה ב'(סליפסטרים 1600).

נ.ב גם ככה יש לי משום מה המון רעש מהמאווררים עם Thunderblade אחד והשני נראה לי Performance של TT(חרא מאווררים יש לחברה הזאת).

פורסם

אתה מדבר על 36 דציבלים כאילו זה שריקה חרישית שלא שומעים.. אז תן לי לתקן אותך: יש לי מאוורר 26dB ואני שומע אותו באופן הגון (לא רועש ולא שקט). 36 דציבלים זה צליל חזק שיפריע לרוב האנשים.. אני מציע לך לבדוק איכשהו אם אתה באמת רוצה את כל הרעש הזה..

פורסם
  • מחבר

36db ב1500 RPM ו 150 CFM, הוא עושה גם 17db ב 500RPM עם 65 CFM...

פורסם

פותח התרד אם אתה נעול על העניים אז לך על זה..אף אחד לא ישכנע אותך..אם הרמת רעש מתאימה לך..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים