פורסם 2009 בדצמבר 115 שנים ברשותיe5200@3.8Ghz-Freezer 7 proDFI LANPARTY UT t2r p352X2GB Gskill DDRII 1066MHZ HKהמערכת שלי יציבה על 3.8GHZ בלי הוספה של מתח לליבה בינתים,למרות שאני מתכנן להוסיף אולי מעט בכל מקרה כי מדובר בתדר גבולי מאוד...רציתי להדעת אם ביטול אפשרויות הC1E וEIST חשובות אחרי ביצוע האוברקלוק[כשהוא יציב] ולפניו..אני יודע מהן האפשרויות הנ"ל ותכלס הדאגה היחידה שלי היא בזבוז מיותר של חשמל בידי המעבד. מדובר בהבדל משמעותי של צריכת חשמל בין אם האפשרויות הנ"ל עובדות או לא? כמו כן, יש טעם להשאיר אותן מבוטלות גם בגמר בדיקות היציבות,כשהמחשב עובד כראוי?ידוע לי שרצוי לבטל את האפשרויות לפני ביצוע ההמהרה בשביל יציבות בבדיקות, וזה מה שאני עושה. אבל נראה לי מוזר העיניין הזה..באמת רצוי לבטלן או שמדובר במיתוס?תודה רבה
פורסם 2009 בדצמבר 115 שנים בגדול אם המערכת יציבה שהם מופעלים..אין שום סיבה לבטל אותם..הם רק מועילים בפליטת החום והמתח..
פורסם 2009 בדצמבר 215 שנים מחבר אבל ביטולם תורם ליציבות?יכול לצאאת מצב של מערכת יציבה כשהם מבוטלים אבל קורסת כשהם פועלים?
פורסם 2009 בדצמבר 215 שנים אבל ביטולם תורם ליציבות?יכול לצאאת מצב של מערכת יציבה כשהם מבוטלים אבל קורסת כשהם פועלים?כן כי מתבצע משחק של שינוי מתח ו CLOCK SPEED וזה יכול לערער יציבות.תנסה להגיע למערכת יציבה כאשר הם מבוטלים ואז תבדוק יציבות שהם מופעלים מקסימום תבטל אותם שוב
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.