עבור לתוכן

Nokia N900 vs HTC Hero

Featured Replies

פורסם

יצא לי להשתמש באומניה הראשון, ויכול להיות שזה היה הגיור אבל הוא הגיב מאוד לאט, לפחות חצי שניה-שניה עד שהוא עשה משהו מרגע הלחיצה. כל הטלפון הרגיש בדיליי וככה זה המצב עם כל WM שיצא לי להשתמש בו.

לא עירבתי אותם בכלל

אני יודע מה זה מה, אבל למה שתיקח N97 עם חומרה כך וכך ושיש מערכת סימביאן שצריך לחתום כל דבר או לפרוץ בזמן שיש לך מכשיר עם חומרה הרבה יותר חזק, טונה של פיצ'רים ומערכת הפעלה מבוססת לינוקס שאתה יכול לעשות איתה מה שבא לך, תקרא לינק שנתתי בהודעה הקודמת שלי בסוף ההודעה שלו

אמרו שאפשר להתאים אותה איך שבא לך, זה כל כך אדיר שזה פשוט גרם לי לשכוח מהקטע של "אבל רק לסימביאן יש NGAGE!!!"

וחוץ מזה שני המכשירים באותו המחיר

אתה יודע, זה שזה מבוסס לינוקס לא אומר שאתה יכול להתקין תוכנות של לינוקס. מעבר לזה כמות התוכנות ל-N900 הוא אפסי, שלא לדבר ביחס לזאת אשר זמינה למע' סימביאן. בלי קשר, אתה עושה מלפרוץ סימביאן איזה פעולה מסובכת, כולה להתקין halloOx ולהריץ. שלא לדבר על זה שאפשר לעשות הכל גם עם סימביאן.

• תגובות 31
  • צפיות 3.3k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

סורי אבל הסימביאן לא נמצא במירוץ הזה בכלל כרגע. נוקיה דווקא הודיעו ממש לא ממזמן שהם לא כל כך זונחים אותו ושיעשו לו שידרוג ממשק גדול מאד שאולי יחזיר אותו אל החבורה, אבל כרגע, ובמיוחד כשהוא צורף למכשירים כמו ה-N97 המגוחך והרע זה פשוט לא אופציה. צריך לחכות לראות את ה-X6 ולראות איך הסימביאן עובד עם פלאפון שמבחינה טכנית קצת סביר יותר.

ואתה יודע שאני הייתי "מכור" לסימביאן עם ה-82 שלי, זה פשוט כבר לא זה, עושר התוכנות והשימוש הרווח בסימביאן כבר לא עוזרים... זה למ העברתי ל-HERO... ככה הייתה צריכה להיות הסימביאן כבר שנה לדעתי...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים