עבור לתוכן

Nokia N900 vs HTC Hero

Featured Replies

פורסם

וכמה עולה ההירו?

אהה ועוד שאלה: אם אני קונה בניו יורק, האם אני אוכל לקשר אותו לרשת סלקום ולהתקין ממשק בעברית?

כן, זה מה שאני מתכוון לעשות עוד שבועיים.

• תגובות 31
  • צפיות 3.2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

HD2 מתעלה על הירו בכל פרמטר, הבעיה שבארץ הוא עולה 4200, אם אין לך בעיה עם זה , תתחדש

תסביר מתעלה?

---

זה תלוי מה הצרכים שלך.

לא לכולם המכשיר הזה יהיה טוב לכיס.(תרתי משמע)

רגע, HD2 זה לא הטלפון שמריץ וינדוס מובייל שכולם רק מקללים את הקיום שלה?

הכן כן, אבל כשאתה בעלי WM אתה ממש לא תרצה לחזור אחורה.

פורסם

טוב רק חבל שהמחיר שלו בארץ כזה גבוה

המחיר שלו בחו"ל הרבה יותר זול?

ויהיה אפשר לשדרג אותו לגרסה 7 כשהיא תצא?

פורסם

אני ארד מה N900.

למה?

פורסם

תסביר מתעלה?

---

זה תלוי מה הצרכים שלך.

לא לכולם המכשיר הזה יהיה טוב לכיס.(תרתי משמע)

החומרה של הHD2 היא אחת מהטובות אם לא הכי טובה היום במכשיר סלולרי. אני יודע שזה כיף להתלהב מכל

המערכות הפעלה הלא ברורות האלה, אבל באמת שאין על windows בכל מה שקשור להתעסקות עם תוכנות

והתאמה של המכשיר.

fighter, לפי מה שהבנתי יהיה אפשר לשדרג לגירסה 7. הטלפון עולה בחול 600$

פורסם

וואו! המחיר של N97, יש פה חתיכת הגזמה במחיר!

אני מקווה שאני לא מתבלבל אבל אין לו מקלדת נכון?

פורסם

וירטואלית. והמחיר יחסית לסמרטפון חדש הוא לא בשמיים.

פורסם

אני לא מבין למה התעלמתם לחלוטין מסימביאן.

הכן כן, אבל כשאתה בעלי WM אתה ממש לא תרצה לחזור אחורה.

רק בגלל שאין אחורה מ-WM.

ה-HD2 זה בערך הטלפון הראשון עליו היא עובדת כמו שצריך, עצוב שזה הצריך מעבד של 1Ghz וכמעט חצי ג'יגה של RAM. כמובן שעכשיו רק צריך לפתור את הבעיה הפצפונת של חוסר תוכנות שימושיות.

פורסם

אתה רומז על האומניה HD?

פורסם

אין לי ממש המלצה כי אני לו סובל מסכי מגע. אני מעדיף לחצנים אמתיים, אין לי בעיה עם מסך מגע בנוסף למקלדת או לפחות numpad, אבל לא כאמצעי קלט יחידי. לכן אישית הייתי לוקח את ה-N97 רק בגלל שיש לו מקלדת. וכמובן ההיצע תוכנות שיש לסימביאן, במיוחד ה-ngage2.

פורסם

אני עד לפני כמה חודשים הייתי נעול על הN97 והתלהתי ממנו עד שהכריזו לפני איזה חודשיים או יותר אני חושב על N900 שאוכל אותו מכמה בחינות

וחבל שעכשיו יש בעיות כמו לוקליזציה ושיט כי הוא נראה לי עדיין ממש נחמד

הנה מיני סיקור של shteren שהיה בכנס מפתחים של נוקיה

http://www.pocket.co.il/community/showthread.php?p=1935349

דרך אגב אני כמוך, אין לי בעיה עם מסך מגע בגלל שמה שטוב בו זה שככה אפשר לגלוש בקלות, אבל לשאר הדברים אני רוצה שתיהיה מקלדת! שהטלפון לא יהיה תלוי במגע בלבד

פורסם

אין שום קשר בין ה-N900 וה-N97. מעבר לעובדה ששניהם נוקיה והשם המסחרי שלהם מתחיל ב-N ונגמר במספר.

ה-N900 שייך לסדרת ה-Internet Tablet, שבדורות הקודמים (N770, N8x0) לא כללו אפילו חיבור לרשת, אלא רק WiFi. ומע' ההפעלה שלהם מבבוסות על לינוקס. ה-N97 שייך לסדרת טלפוני המולטימדיה מבוססי סימביאן סידרה 60. וסימביאן היא עדיין מע' ההפעלה הכי נפוצה בעולם (נתח שוק של מעל 50%).

פורסם

לא עירבתי אותם בכלל

אני יודע מה זה מה, אבל למה שתיקח N97 עם חומרה כך וכך ושיש מערכת סימביאן שצריך לחתום כל דבר או לפרוץ בזמן שיש לך מכשיר עם חומרה הרבה יותר חזק, טונה של פיצ'רים ומערכת הפעלה מבוססת לינוקס שאתה יכול לעשות איתה מה שבא לך, תקרא לינק שנתתי בהודעה הקודמת שלי בסוף ההודעה שלו

אמרו שאפשר להתאים אותה איך שבא לך, זה כל כך אדיר שזה פשוט גרם לי לשכוח מהקטע של "אבל רק לסימביאן יש NGAGE!!!"

וחוץ מזה שני המכשירים באותו המחיר

פורסם
  • מחבר

אוקי חבר'ה-בגלל שיש המון דעות וקשה לעקוב אחרי הכל, אני אפתח סקר חדש וכולכם תצביעו ותשפיעו :xyxthumbs:

פורסם

רק בגלל שאין אחורה מ-WM.

ה-HD2 זה בערך הטלפון הראשון עליו היא עובדת כמו שצריך, עצוב שזה הצריך מעבד של 1Ghz וכמעט חצי ג'יגה של RAM. כמובן שעכשיו רק צריך לפתור את הבעיה הפצפונת של חוסר תוכנות שימושיות.

הראשון?

חולק ומוסיף, כבעליו של אומניה 2, WM6.5 טס עליו לא פחות מהר מה-HD2(שגם ממנו יצא לי להתרשם).

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים