פורסם 2009 בנובמבר 3015 שנים אני רוצה לקנות טלפון/מחשב ואני מתלבט בין שני החבר'ה האלה. איזה עדיף?כמו כן, אשמח לשמוע הצעות נוספות,תודה.
פורסם 2009 בדצמבר 215 שנים מחבר מצלמה לפחות 5 MegaPixel, WiFi,BlueTooth, חיבור Min USB או Micro USB למחשב, ובעקרון שישרת כמחשב כף יד לכל דבר שיכול להתמודד עם עומס, ובלי באגים מטרידים במיוחד. כמו כן, יהיה נחמד אם תהיה איכות שמע טובה בשירים, והכי חשוב-שיהיה טלפון נורמאלי (שהצליל יהיה נקי וברור בדיבור וברמקול).יש עוד שתי אפשרויות- Sony Ericson X-10 ו HTC HD2.איך הם?
פורסם 2009 בדצמבר 215 שנים שים לב שהBT במערכות האנדרואיד - לא בטוח אם בגרסא 2 גם, הוא פועל רק למען חיבור אוזנייה...בשביל השימושים שלך יש גם את הHTC HD הרגיל...X10 כדאי להתרחק, יש יותר מידי באגים בטלפונים החדשים שלהם.מה התקציב שלך?
פורסם 2009 בדצמבר 215 שנים מחבר לא כ"כ מפריע לי התקציב כל עוד זה בגדר ההיגיון (שלא יעלה איזה 5000 ש"ח ) שמעתי שב HD2 יש באג במצלמה שמשהו שם נהיה כחול או משהו... זה נכון?
פורסם 2009 בדצמבר 215 שנים לא כ"כ מפריע לי התקציב כל עוד זה בגדר ההיגיון (שלא יעלה איזה 5000 ש"ח ) שמעתי שב HD2 יש באג במצלמה שמשהו שם נהיה כחול או משהו... זה נכון? לא כחול, ורוד. אתה יכול לקרוא בשירשור של ה- HD2 על רוב הדברים הללו (בעיקר בסופו הוא מתעדכן), ומה תקף/לא תקף למכשירים בארץ (מהיבואן הרשמי ניופאן).
פורסם 2009 בדצמבר 215 שנים השאלה המקורית לא היתה htc hero vs nokia n900?למה שללתם את הN900 כזה מהר בלי לספר למה הHD2 עדיף עליו?
פורסם 2009 בדצמבר 215 שנים מחבר ^ צודק, אשמח לרשימה של היתרונות והחסרונות של כל הטלפונים הנ"ל, ואני כבר אחליט איזה מתאים לי
פורסם 2009 בדצמבר 215 שנים אני לא מאמין שלמישהו יש את הN900 כי יקח ים זמן עד שמישהו יחליט לייבא אותו לארץTheMarker:האם גם לנוקיה N900 יקח יותר משנתיים להגיע לישראל, כמו שלקח לאייפון? באירוע המפתחים שקיימה היום בתל-אביב נוקיה, בו הציגה את חנות האפליקציות והתוכן Ovi (בפינית: דלת), אמר אחראי ישראל בנוקיה העולמית עומר ג'נקה כי המכשיר לא יושק בקרוב בארץ. לדבריו, הסיבה לכך היא חוסר תאימות של מערכת ההפעלה המפעילה אותו, Maemo, לכתיבה מימין לשמאל.http://it.themarker.com/tmit/article/9002אתה יכול להתרשם ממנו רק מביקורות, כמו זאת:http://www.pocket.co.il/community/showthread.php?t=251343
פורסם 2009 בדצמבר 215 שנים HD2 מתעלה על הירו בכל פרמטר, הבעיה שבארץ הוא עולה 4200, אם אין לך בעיה עם זה , תתחדש
פורסם 2009 בדצמבר 215 שנים מחבר וכמה עולה ההירו?אהה ועוד שאלה: אם אני קונה בניו יורק, האם אני אוכל לקשר אותו לרשת סלקום ולהתקין ממשק בעברית?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.