עבור לתוכן

החלפת כבל USB לעכבר MX510

Featured Replies

פורסם

אהלן.

הכבל של העכבר Logitech MX510 שלי התקלקל.

חשבתי לקנות כבר עכבר חדש, אבל החלטתי לפתוח את העכבר שלי, לראות איך אולי אני יוכל לסדר משהו

שמתי לב שהכבל יוצא די בקלות, ויש לו פלאג ככה שפשוט צריך להשיג כבל כזה ולהחליף.

אבל פה הבעיה, אני לא מוצא כבל כזה.

ב EBAY לא מצאתי .

חשבתי אולי לקנות עכבר לוג'טק הכי זול שיש - אבל גם עולה איזה 80 שקל (שזה הרבה בשביל כבל), וגם אני לא בטוח שבאמת הוא מחובר בפלאג כזה.

בקיצור אני צריך את עזרתכם בלמצוא כזה כבל.

אשמח לשמוע רעיונות.

צירפתי תמונות של העכבר מפורק. (אני לא צלם דגול ;D)

[attachment deleted by admin]

פורסם

תתקשר ללוגיטק, גם אם האחריות נגמרה, הם מאוד נחמדים והם בטח יסכימו לעזור

פורסם

אפילו אם האחריות נגמרה סביר להניח שיסכימו לעשות זאת בתמורה לתשלום "סמלי". לא הייתי ממליץ לך לקנות עכבר כי לי היה עכבר SILVER LINE שקיבלתי מתישהו ממישהו כלשהו ששבוע אחרי ראיתי את אותו עכבר בסופרמרקט הקל"ב שבו כל דבר שתקנה עולה פי 3 מבכל מקום אחר ב20 ש"ח (סתם כדי שתבין על איזה עכבר איכותי מדובר) ובו הUSB חובר בהלחמה כך שלא שווה להמר.

פורסם
  • מחבר

מה הטלפון של לוג'יטק ישראל?

פורסם

חייג באותיוית *לוג'יטק! סתם תבדוק באתר שלהם. דרך אגב, אין לוג'יטק ישראל למרבה הצער אלא יבואן העונה לשם "מעתק" שאת האתר שלהם תוכל למצוא בגיגול פשוט...

פורסם
  • מחבר

האם על מעתק דיבר yfital?

פורסם

כיוון שהוא המליץ לך להתקשר אז אני מניח שהוא התכוון שתדבר בטלפון עם היבואן (מעתק) ולא להתקשר לחברה כיוון שאין לה משרדים/ מפעלים בישראל.

מצד שני הוא אמר נחמדים ואני יודע שיש הרבה שהתלוננו על השירות... בכל מקרה כיוון שאני לא יודע למה הוא התכוון תיצור קשר עם מעתק ואם תראה שאין עם מי לדבר (למרות שסביר להניח שלא תצטרך להגיע למצב הזה) אז תשלח מכתב/ מייל זועם ללוג'יטק עצמה, תאמר לה את הבעיה ואת הליקויים בשירות של מעתק ואני בטוח שלוג'יטק לא תרשה לעצמה לאבד משמה הטוב ותדאג לטפל בבעיה ויכול להיות שהם אפילו ישלחו לך עכבר חדש ואז כדי למנוע מקרים נוספים כאלה הם ידברו עם מעתק ויפעילו עליהם לחץ כי יש להם אינטרס משותף, לוג'יטק רוצה שם טוב ואת השוק הישראלי ומעתק רוצים לייבא מוצרי לוג'יטק שהם נתח נכבד מהרווחים שלה מה שייגרום לשיפור השירות... דרך אגב, אין לי ניסיון עם השירות של מעתק, לכן אני לא יכול לתת דעה אישית אלא ררק להמליץ לך המלצה כללית שתקפה לגבי כל חברה!

בהצלחה!

נ"ב מה קרה לכבל המסכן?

פורסם
  • מחבר

בעיית מגעים.

בכל מקרה, מצאתי עכבר לוג'יטק תקין לחלוטין, פירקתי אות ולקחתי את הכבל USB שלו.

חבל על העכבר ההוא, אבל לפחות ה MX510 שלי פועל.

פורסם

כנראה שטעיתי, מסתבר שיש גם יבואן בשם בנדא מגנטיק שכנראה גם הם מייבאים את העכבר (או שרק הם)

בכל מקרה, מזל טוב ותתחדש על הכבל ;) שמור עליו

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים