פורסם 2003 בספטמבר 2222 שנים זה מכתב של נער בן 17 שנפטר מגידול סרטני בגב במכתב הוא מתאר את חשיבות החיים שלנו http://www.kipa.co.il/magazine/show.asp?id=2328אני מקווה שכולם יבינו את המסר המכתב הזה לדעתי זה מאוד חשוב צריך לקראו את כל המכתב כדי להביןראיתי את הקישור הזה בגיימר ו חשבתי שנוכל לפתוח פה דיון על הנושא
פורסם 2003 בספטמבר 2222 שנים יצא לי לקרוא את זה גם .חוץ מזה יש גם כתבה בשם "המעטפה של אודי"שאותה יצרו בעזרת קטעים שהוא כתב והוספות, אני חושב שהוא באמת צודק בכל מה שהוא אומר שם
פורסם 2003 בספטמבר 2222 שנים בחור נחמד, לפחות יצא לו משהו טוב מהמחלה הארורה, קיבל השקפת עולם של איש בן50.לא דמעתי, שמעתי על כמה וכמה מקרים כאלה בחיי. אבל, תפנימו את דבריו, כל מה שאמר שם, תפנימו ותעשו טוב טוב, אין לכם מושג אייך אתם תתחילו לחיות, תרגישו את החיים.
פורסם 2003 בספטמבר 2322 שנים באמת בכיתי שקראתי את זה בפעם הראשונה ממזמן..אני גם חושב שצריך לחיות ולנצל את החיים כל עוד אתה חיי כי הם מתנה ואפילו אם קשה, לא להתייאש ולנסות לתקן.
פורסם 2003 בספטמבר 2422 שנים מצאתי כמה דברים לא הגיוניים בכלל במה שכתוב שםלדעתי זה סתם משהו שמישהו כתב.לא מישהו שבאמת חלה , פשוט יש דברים ממש לא היוגניים.
פורסם 2003 בספטמבר 2422 שנים מצאתי כמה דברים לא הגיוניים בכלל במה שכתוב שםלדעתי זה סתם משהו שמישהו כתב.לא מישהו שבאמת חלה , פשוט יש דברים ממש לא היוגניים.אולי תגיד לנו מה הדברים מעניין אותי לדעת.נ.ב גם אם מישהו שבאמת חלה כתב את זה וגם אם זה סתם מישהו שכתב עליי זה השפיע ושינה את הדרך שבה אני חשוב על דברים אז את המטרה של זה זה עשה.
פורסם 2003 בספטמבר 2522 שנים מחבר זה לא משנה אם המכתב הזה נכתב ע"י נער חולה או ע"י סתם מישהו זה לא משנה כל עוד אתה מבין את המסר שנמצא במכתב
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.