פורסם 2009 בנובמבר 2716 שנים שלום לכולם. העברתי את המחשב שעליו מותקנת תוכנית האימיול לחלונות 7, אני מאחורי נתב הגדרתי בו את הפורטים שצריך לפתוח, וגם הגדרתי אותם בתוכנת הפיירוול המובנית של חלונות 7 וזה עדיין לא עוזר, אני ממשיך לקבל LOW ID לא משנה מה ניסיתי. מה הפיתרון?גרסת האימיול היא חדשה יחסית, הנתב הוא של לינקסיס מדגם BEFSR41.
פורסם 2009 בנובמבר 2816 שנים אולי יש AV במחשב שיש לו FW מובנה שחוסם?או שתבדוק שהמחשב שלה לא שינה כתובת IP לכרטיס רשת. תבדוק שעדיין הפורטים שפתוחים עדיין מכוונים לאותו IP שהכרטיס רשת שלך מקבל מהראוטר.
פורסם 2009 בנובמבר 2816 שנים מחבר יש את האנטיוירוס של מיקרוסופט אז הוא בטוח לא חוסם, וכל הכתובות IP מכוונות כמו שצריך. הכתובת של הכרטיס רשת רשומה בראוטר כדי שהוא יעשה לה FORWARDING.
פורסם 2010 במרץ 1415 שנים מחבר חברה יש למישהו רעיון? כבר כמה חודשים אחרי ולא מצאתי עדיין מה לעשות. :'(
פורסם 2010 במרץ 1615 שנים בוויסטה, ואני מתאר לעצמי שגם ב 7, באימיול צריך להיות מותקן בתיקיה אחרת שהיא לא Program Files.אלא בתקייה אחרת, לדגמה C:/Emule
פורסם 2010 במרץ 1615 שנים דווקא אצלי בויסטה האימיול מותקן ב PROGRAM FILES והכל פועל...crazydiamond איזה גירסה יש לך בדיוק? גם לי הייתה פעם בעיה דומה, שנפתרה אחרי שהורדתי את הגירסה הרשמית, וגם אחרי ששיחקתי קצת עם הפורטים (פתחתי פורטים וראיתי שלא פועל, מחקתי את ההגדרות וניסיתי מההתחלה עם פורטים אחרים).
פורסם 2010 במרץ 1715 שנים מחבר הגרסא שיש לי היא הגרסא שיושבת באתר LIONETWORK.אך האם אצלכם המחשב מחובר לאינטרנט דרך ראוטר? כי זאת הבעיה שלי בעיקר. אני אנסה מאוחר יותר בבית.
פורסם 2010 במרץ 1715 שנים אך האם אצלכם המחשב מחובר לאינטרנט דרך ראוטר? כי זאת הבעיה שלי בעיקר. כן.אולי טעית באחת ההגדרות?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.