עבור לתוכן

מחפש פלאפון נחמד ומיוחד

Featured Replies

פורסם

אחרי 3 שנים ו4 חודשים עם נוקיה 6280 אני רוצה להשתדרג לפלאפון חדש.

אני מעדיף לקנות את המכשיר בחנות ולא אצל חברת "פלאפון" בגלל המחיר, הבדלים של יותר מאלף שקלים לחלק מהמכשירים.

שאלות:

1. קראתי לא זמן על חוק חדש שאם קניתי מכשיר בחנות פרטית מגיע לי עליו זיכוי כאילו קניתי אותו אצל הספק. החוק תקף?

לדוגמא אני רוצה לקנות מכשיר בחנות ב1500 שקל, שעולה אצל "פלאפון"2400 שקל, לפי פלאפון אם הייתי קונה אצלם את המכשיר מגיע לי 50 שקל זיכוי אם אני מדבר מעל 200 שקלדקות (לא זוכר), מגיע לי זיכוי אם אני אקנה את המכשיר בחנות?

2. יש חנויות מומלצות שיש להן מעבדת תיקונים, אחריות וכו' ?

3. אם אני קונה מכשיר בחנות אני יכול להצטרף למסלול חיילים בפלאפון, ולקבל את כל התנאים (מחירי שיחות וSMS) שמקבלים אם הייתי קונה את המכשיר אצל פלאפון?

4. אם אני יוריד תוכנת GPS חינמית ההפעלה שלה תהיה בחינם?

דרישות מכשיר:

תקציב עד 1500, עדיף נוקיה.

חייב דפדפן אינטרנט טוב, שאפשר לגלוש בו כמו באינטרנט ביתי עם תוכנת פלאש ליוטיוב וכד' , GPS מובנה, עדיף עם WIFI, מצלמה טובה, עדיף עם יציאה סטנדרטית לאוזניות, נגן מוזיקה טוב, כמובן מסך כמה שיותר גדול, דגם חדש עם כל מיני פיצ'ים. לא חייב מסך מגע. מכשיר שיתמוך בכל מיני תוכנות חוץ

אני חשבתי על נוקיה 6720.

תודה לכולם.

פורסם

נוקיה 5800/ N95 8GB/ N86

המכשירים מחולקים בצורה שלדעתי הכי עדיפה כאשר בין ה-95 ל-86 אני בלי נטיה למכשיר מסוים.

ואם יש לך כסף, איך אפשר כמובן בלי הגדול מכולם- אייפון! 8) (למרות שגם HTC HD2 גם יכול פשרה טובה מאוד.. :P)

בנוגע לחוק החדש, שום פרטים עליו לא ידועים לי כרגע ואני מאמין שיש לו מעט קונפליקטים של חוקיות בין החברות לחנויות הפרטיות וכד'..

נ.ב-

תרשום תקציב וחברת סלולאר בה אתה נמצא/ המכשיר יפעל בה (זה גם רשום בחוקי הפורום).

פורסם

למה נראה לך שתקבל זיכוי מהחנות? חברות הסלולר לא נותנות זיכוי הם נותנות "שיחות חינם" עד גובה מחיר המכשיר. החנות לא מקבלת כסף מהשיחות שלך.

קח N85 הרבה יותר טוב מה-6720 (אין לו מסך גדול בכלל), מצלמה מעולה, ספיקר חזק, משדר FM יציאת 3.5 לאוזניות, WIFI, תוכל להתקין מלא תוכנות ומשחקים. כמובן שיש לו GPS מובנה כך שאם יש לך תוכנה שמשתמשת בו, לא תשלם שקל למפעילה.

וגם סליידר כמו שאתה רגיל ;)

ה-N86 מעל התקציב באיזה 500-600 ש"ח. ל-5800 יש מצלמה לא משהו, למרות ה-5MP. חוץ מזה הוא די טוב.

פורסם
  • מחבר

מה עם N96 ? למה הוא די זול למרות המפרט המפוצץ שלו?

5800 אני לא רוצה, מנסים להפוך אותו לסמארטפון בגלל המסך מגע(הלא איכותי) אבל יצא להם משהו בינוני מאוד.

לגבי החוק: http://tech.walla.co.il/?w=/4008/1598359

פורסם

זה מה שאמרתי לך. המפעילה תזכה אותך בזמן אוויר עד גובה מחיר המכשיר, או פחות מזה, לפי מה שהם נותנים על המכשירים שלהם. בכל מקרה חוק בעיתי ואני לא רואה אותו מיושם.

N96 זול כי הוא סתם גרוע.

פורסם
  • מחבר

עד לפני חצי שנה שהוכרז N96 , N97 היה מכשיר הדגל של החברה. הוא באמת עד כדי כך גרוע?

מה ההבדלים ב86 ל85. לחבר שלי יש 85 והוא לא ממש מרוצה ממנו, הוא אומר שהוא איטי ומגושם ומרגיש כמו כל פלאפון אחר.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים