עבור לתוכן

שאלה על העברת קירור ממעבד אחד למעבד שני...

Featured Replies

פורסם

שלום

יש לי עכשיו מעבד amd athlon 64 3000+ ואני רוצה להחליף אותו בamd athlon 64 X2 3600+ או דגם מהיר יותר (3800/4200) בתקווה שזה ישפר בקצת את הביצועים של המחשב....

עכשיו אם אני יכול להעביר את הקירור של המעבד שלי למעבד שאני חושב לקנות(הקירור הוא קירור שבא עם המעבד הזה) לא תיהיה בעיות התחממויות?

תודה מראש

פורסם

אם כבר אז קח 4800+ למרות שהוא מממש יקר חח

אפילו באיי באיי המחיר הכי נמוך שראיתי זה 170$

לרוב זה 250-300$ מישהו יכול להסביר למה?

פורסם
  • מחבר

אם כבר אז קח 4800+ למרות שהוא מממש יקר חח

אפילו באיי באיי המחיר הכי נמוך שראיתי זה 170$

לרוב זה 250-300$ מישהו יכול להסביר למה?

אני מניח שזה בגלל שהם נדירים קשה למצוא אותם בגלל זה אני הולך על הנמוכים יותר הם במחיר קצת יותר שפוי....גם ככה אני מתקוון לקנות מחשב עוד שנה ככה אני צריך בסך הכול לתת למחשב הזה "דחיפה קטנה"

ובקשר לשאלה זה אפשרי?

פורסם
  • מחבר

לא צריכה ליהיות בעיה...

אצלי 4800+ עם קירור לא יודע איזה ב100% (24/7) ועם קצת אבק עליו מחזיק על 40מעלות תמיד.

המחיר של המעבד הזה מטורף!

http://shop.ebay.com/i.html?_nkw=AMD+4800%2B++939&_sacat=0&_trksid=p3286.m270.l1313&_odkw=AMD+4800%2B&_osacat=0

כן באמת טוב אבל זה מחירה אישית זה יעלה יותר בטח....

אממ זה לא ממש קשור לפה כבר אבל בכול זאת הלוח אם שלי(רשום בצד) יכול לתמוך בכזה מעבד?

פורסם

החום שפולט המעבד הינו 67-70 וואט~ ככה שלא תיהיה בעיה של קירור... בניגוד ל 110 וואט של ה4800+.

לא ניראה לי שגם תיהיה בעיה מבחינת הלוח.

פורסם

הקירור יתמודד..רק תסגר על איזה מעבד אתה רוכש.. ;D במקרה הגרוע..תוסיך עוד 50-70+- שקלים..לקירור חלופי של AC..יעשה את העבודה מצויין..

פורסם
  • מחבר

טוב תודה

עכשיו אני רק צריך לראות מאיפו אני קונה(בשביל מעבד ישן המחירים שלו ממש יקרים!)

פורסם

EBAY? אפשר למצוא מעבדים במחירים נחמדים מאוד ( רק צריך לקחת סיכון שהמעבד יכול ליהיות תקול...)

אני עכשיו שוקל אם להביא אופטרון או לוח מעבדים כפול ו 2 מעבדים לאובר קלוק:)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים