פורסם 2009 בנובמבר 2715 שנים מחבר אבל מקודם אמרו שגם אם המאוורר עושה רעשזה לא אמרו להשפיע על הטמפרטורההמאוורר שעושה רעש זה המאוורר האחוריזה לא המאוורר של המעבד
פורסם 2009 בנובמבר 2715 שנים מחבר חוץ מזה שהמאורר מחובר ב-MOLEXצריך לדעת עוד משהו או שכל המאווררים אותו דבר?
פורסם 2009 בנובמבר 2715 שנים גודל..וזהו..וכמו שציינו כבר..שמן את המאוורר ונקה אבק..לא עוזר..תרכוש חדש (ולא ב20 שקל)..
פורסם 2009 בדצמבר 115 שנים כלעוד הכול עובד באופן תקין סביר להניח ששום נזק לא נגרם, תעשה טובה או שתנקה ותשמן את המאוורר שכבר יש לך או שאל תתקמצן על 40 שקל וקנה מאוורר חדש (רק תדבוק את הגודל).
פורסם 2009 בדצמבר 115 שנים מחבר התקנתי מאוורר חדש של ARCTIC F12 PRO PWMעכשיו איך אני אמור לדעת שהטמפרטורה במעבד בסדר?אני בודק בתוכנה core temp ורשום לי שהטמפרטורה עומדת על משהו כמו 44-45 זה בסדר?כי המחשב עכשיו עובד שקט מאודודרך אגב שמתי לבד שאין חוט של חיישן שיוצא מהמאוורררק חיבור ללוח אםזה בסדר?
פורסם 2009 בדצמבר 215 שנים מחבר למערכת שלך תמודד טמפ' עם REAL TEMP...הוא רושם לי 48 מעלות נשמע גבוה..
פורסם 2009 בדצמבר 215 שנים מחבר אבל שאני בודק בתוכנה EVEREST Ultimate Editionזה דווקא מראה לי שהטפמרטורה 33 מעלותאבל שמתי לב שה-GPU VRM הוא 54 מעלותוה-GPU הוא 42 מעלותזה קשור לכרטיס מסך?כי על הכרטיס מסך יש דווקא מאוור של זלמן
פורסם 2009 בדצמבר 315 שנים הEVEREST מודד את הטמפ' שונה בגלל הTJMAX..ולכן תייחס חשיבות לREAL TEMP בלבד...ואכן GPU VRM אלו מייצבי המתח של הכרטיס מסך...והGPU זאת הליבה..והטמפ' שלו בסדר גמור..
פורסם 2009 בדצמבר 315 שנים מחבר הEVEREST מודד את הטמפ' שונה בגלל הTJMAX..ולכן תייחס חשיבות לREAL TEMP בלבד...ואכן GPU VRM אלו מייצבי המתח של הכרטיס מסך...והGPU זאת הליבה..והטמפ' שלו בסדר גמור..אבל איך אני יודע מה ה-TJMAX שלי?זה שונה ממעבד למעבד
פורסם 2009 בדצמבר 315 שנים פה..http://www.tomshardware.co.uk/intel-dts-specs,news-29460.htmlעל כל מקרה התוכנה "אמורה" לדעת מה הTJMAX....
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.