עבור לתוכן

מה אתם חושבים על הN97?

Featured Replies

פורסם

יש לי אופציה לקנות את הN97 במחיר לא רע (1400 ש"ח בערך), ורציתי לדעת איך הוא.

כמובן שאני אבדוק אותו בעצמי, אבל אני רוצה חווית שימוש ממישהו שהשתמש בו לאורך זמן, או לפחות לתקופה.

איטי? מסורבל? איך הממשק? איך רואים עליו אינטרנט? סוחב סרטים?

עוד משהו שלא ברור לי -

אם הטלפון נקנה דרך סלקום, ניתן להפעיל עליו SIM של אורנג'?

אם לא, אז יש איזו פריצה או משהו?

תודה רבה. :-*

פורסם

יש לי אותו, לפי דעתי הוא מעולה, קצת איטי(אך זה השתפר בגירסת העידכון).

עכשיו, בעיקרון אם הוא נקנה בסלקום הוא נעול רק לסלקום(רוב המקרים) ככה שבעל המכשיר המקורי צריך ללכת לאחד ממרכזי השירות של סלקום על מנת לפתוח את המכשיר לרשת אחרת בעלות סימלית של בערך 100 ש''ח, בחנויות פרטיות יש מצב לפתיחת המכשיר בפחות כסף.

פורסם
  • מחבר

אתה מתכוון שלפי דעתך ניתן למצוא אותו בפחות מ1400 ש"ח?

פורסם

לדעתי לא. 1400 זה מאד זול אם מצבו סביר...

פורסם

ובקשר לשאלות האחרות, הממשק לא רע, לא מסרובל אבל לא הנוח ביותר, אבל כן ניתן לתפעל את כולו בעזרת האצבעות בלבד (חוץ מHandwriting וכד' מסיבות מובנות), בשביל אינטרנט וסרטים הוא אחד המכשירים הטובים ביותר בתחום, אם מסך גדול ברזלוציה גבוהה.

פורסם

מציע לחכות לN900, הוא חזק ממנו בכמה רמות, תותח במולטיטסקינג ועוד הרבה הרבה יותר, או שתביא אותו כבר עכשיו מחו"ל

פורסם

מכשיר עם פוטנציאל טוב, אבל עדין יש כמה באגים ובעיות סוללה חלשה גם לאחר עידכון לגירסא.

לי יצא להתעסק איתו שבועיים והוא מכשיר מצוין, אבל לבעלי עצבים בלבד. אז עזבתי אותו, תראה איך הוא לפני שאתה קונה, ואם הוא נוח לך מבחינת ממשק.

ואל תצפה להרבה מהסוללה

פורסם
  • מחבר

תודה לכם, בכל מקרה - החלטתי לוותר על הקנייה שלו, כי אני מתגייס וכנראה שלא יהיה לי מה לעשות איתו בזמן הקרוב.

חבל, הוא היה ממש זול (זה היה 1200 בסוף..). :P

פורסם

איך 1200

פורסם

מציע לחכות לN900, הוא חזק ממנו בכמה רמות, תותח במולטיטסקינג ועוד הרבה הרבה יותר, או שתביא אותו כבר עכשיו מחו"ל

הוא יעלה לפחות פי שלוש אם לא יותר ממה שהוצע לו, זה לא חוכמה להגיד לו לחכות לזה...

פורסם

פרנקלי, זה אחד המכשירים הלא מושכים ובגודל מקרר שנפגשתי.

אבל במחיר הזה כדאי.

פורסם

בהחלט מחיר טוב למכשיר שסכומו קטן מסך חלקיו.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים