עבור לתוכן

קניתי את הLG W2486

Featured Replies

פורסם

מבסוט אשששש

רואים ממש יפה

שני כניסות HDMI כניסת VGA ןDMI

יש יציאה לסאונד מהמסך מה זה אומר? שאם מחברים משהו לכניסת HDMI ניתן לחבר רמקולים למסך ולשמוע דרכם

למה לא ממליצים על המסך הזה פה?

פורסם

באמת גם אני לא הבנתי למה לא ממליצים עליו..

יש לו את היחס ניגודיות הכי גדול שראיתי (1:2000000!) והוא 2MS, מסך 24 אינץ' והוא בטכנולוגיה של LED...

תומך ברזולוציה 1920X1080...

נראה בןזונה למשחקים והוא גם דיי זול.. 1500 ש"ח בשביל דבר כזה.. איך זה שלא ממליצים עליו ???

פורסם

אח שלו, איך השחור? ואיפה קנית אותו עם HDMI?

פורסם

יש סיכוי שיש תקלה ברשת האינטרנט והדיון הזה נשלף מFXP????

פורסם
  • מחבר

גיסנו עבדאן קניתי בKSP[br]פורסם בתאריך: 28.11.2009 בשעה 23:50:06

אין לי איך להשוות אבל נראה שהשחור בסדר מבחינת אחידות המסך אחיד אין ענננים
פורסם

איזה מסך קודם היה לך? תשווה למה שהיית רגיל קודם. אבל בגדול האם השחור מספיק עמוק, אני מתכוון שאין בו 'רעש'?

תודה

פורסם

לא ראיתי את הדיון הזה בFXP,

בקיצור, מה ההתלהבות? כולה מסך פשוט, פאנל TN, ונתונים שלא עוברים את הT220 פחות או יותר.

ולמי ששאל, עומק שחור דיי מאכזב בשביל LED, אפשר להגיד שכולם ציפו לLED כאילו זה המשיח, אבל בסופו של דבר זה הסתיים בכזאת חולשה! בביקורות הוא חטף ביקורות דיי צוננות,

מי המליץ לך עליו כשיש את ה2209WA בסביבה?

פורסם

סאן לייט, למה אתה כל כך מתלהב מהדל? רק בגלל הIPS? אם אני מחפש מסך פול HD, עם שחור עמוק לפחות 23 אינץ', ומחיר סביר, מה יש לך להמליץ לי?

פורסם

רק חבל שאתה מחפש מסך כנראה מהסיבות הלא נכונות

FHD על מסך 23" לא ייתן לך כלום, אתה לא תראה הבדל בינו לבין 1680X1050.

אם אתה מתכוון לעבוד עם תוכנות שתופסות הרבה שטח מהמסך אז זה כדאי, למרות שגם אז הכל יהיה קטן יותר.

פורסם

א מה זה הסיבות הלא נכונות? אני צריך מסך שישמש אותי גם לסרטים באיכות גבוהה, גם למשחקים וגם לפוטושופ.

יש לי כיום סמסונג 2333sw, ואני די מרוצה, חוץ מהעובדה שהשחור שם פשוט נורא ואיום, וזה פוגע לי נואשות באיכות הצפייה, זוויות צפייה לא ממש חשובות לי, כי זה בדרך כלל אני שצופה ואז המסך כמובן ממש מולי. השאלה שלי היא האם שווה לי לשלם הרבה יותר כסף על מסך עם פאנל IPS?

פורסם

תתחדש , כמה עלה ?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים