פורסם 2009 בנובמבר 2815 שנים מחבר תוסיף קצת מתח למעבד לאיזור ה-1.3Vואל תבטל את TM2, זו אופציה ששומרת על המעבד מטמפרטורות גבוהות (ולא חיסכון בחשמל כמו EIST ו-C1E).אין שינוי :-[
פורסם 2009 בנובמבר 2815 שנים הלוח ביצע ריסט כי הוא איפס את ההגדרות..שכן המערכת לא הייתה יציבה..ותתחיל מעלט את הבאס לאט לאט ולא 333 ישר..תעל המתח למעבד..בדיקות יציבות..ובקיצור תתחיל כמו שצריך..ולא מהאמצע..
פורסם 2009 בנובמבר 2915 שנים מחבר דבר ראשון תודה על כל העזרה וההדרכה!אבל אני לא מצליח להגיע לכלום..ניסיתי גם 266MHz וכל מיני ערכים במתח.. שום מצב לא עובד לי...יש לך איזה המלצה להגדרות בשבילי שאולי יעבדו???אגב (אם זה עוזר), הספק כח שלי הוא: HEC-500TD-TFגיל.
פורסם 2009 בנובמבר 2915 שנים אתה צריך לעבדו בסדר מסוים..אם לא תעבוד בסדר הזה אתה לא תדע מה מגביל אותך !תחילה נעל תדר PCI-E..תגדיר מחלק זיכרון..לאחר מכן תעלה לאט לאט את הבאס..בצע בדיקות יציבות ותראה עד לאן המערכת יציבה..ברגע שלא יציב..בצע בדיקת SMALL FFT בPRIME95..עברת..מה טוב..תעלה מתח לNB/FSB..לא עברת תעלה מתח למעבד..וחוזר שוב..
פורסם 2009 בנובמבר 3015 שנים מחבר תודה..נעלתי את PCI-E על 100MHzואת System Memory Multiplier הגדרתי כ 2.50 (ככה שהוא משאיר את תדר על 667)וביטלתי את C1E וEIST.כל האפשרויות האחרות השארתי כמו שהם היו בברירת מחדל. וכבר פה המערכת איבדה ייציבות והתאפסה..מה אני עושה לא נכון??
פורסם 2009 בנובמבר 3015 שנים תגידו מה נסגר איתכם?? הוא לא העלה מתחים אפילו... פותח הת'רד, שים את המעבד על 1.35V, ותבדוק איזה סטפינג יש למעבד שלך. זה חשוב כדי שתוכל לקרוא טמפ' נכונות.
פורסם 2009 בדצמבר 115 שנים מחבר נסה לעבוד עם 2 סטיקים של זיכרון, במקום 4. מחר אני אמור לקבל 2 זכרונית של DDR2 1066MHz 2GB, אז אני יחליף מחר.. אתה עם ביוס מעודכן ? כן הוא מעודכן ל-F10.. כדי לעדכן לF12? תגידו מה נסגר איתכם?? הוא לא העלה מתחים אפילו... פותח הת'רד, שים את המעבד על 1.35V, ותבדוק איזה סטפינג יש למעבד שלך. זה חשוב כדי שתוכל לקרוא טמפ' נכונות. OK.. מעבד ל 1.35V, אבל מה זה "סטפינג"? תודה לכולם, גיל.
פורסם 2009 בדצמבר 115 שנים כנס לCPU-Z ותראה איזה יש לך - G0 או B3תאמר לנו וכך נוכל להדריך אותך לקבל טמפ' נכונות מ-REALTEMP.
פורסם 2009 בדצמבר 115 שנים מחבר כנס לCPU-Z ותראה איזה יש לך - G0 או B3 תאמר לנו וכך נוכל להדריך אותך לקבל טמפ' נכונות מ-REALTEMP. הנה:
פורסם 2009 בדצמבר 115 שנים לפני הכל תתחיל ב :Optimized Default SettingAdvance SettingLimit CPUID Max. to 3.....................: [Disabled]No-Execute Memory Protect............: [Enabled]CPU Enhanced Halt (C1E)................: [Disabled]C2/C2E State Support....................: [Disabled]x C4/C4E State Support..................: [Disabled]CPU Thermal Monitor 2(TM2) ...........: [Enabled]CPU EIST Function.........................: [Disabled]Virtualization Technology................: [Disabled] Enabled if you use Vmware/Virtual PCIntegrated PeripheralsLegacy USB Storage Detect ..............[Disabledחשוב שתבטל את האופציה הזאת , לג'יגהבייט יש בעיות יציבות ב OC כשהאופציה הזאת מופעלת.Performance Enhance...................: [sTANDARD]C.I.A.2 .................................:[Disabled]תעלה תדר ל 355X9מתח מעבד 1.45מתח גשר צפוני 1.36תמצא את המכפלה הנכונה לזכרונות בלי לבצע להם OCב Real Temp תשנה את הTJ junction ל 95 ... ע"פ אינטל זה 90 אבל אני בשביל להחמיר מוסיף עוד 5 (למקרה והקירור לא יושב טוב או משו..)אם כל זה עדיין לא מצליח תוסיף :Advanced Clock Control [Press Enter]CPU Clock Drive...........................: 800mvPCI Express Clock Drive.................: 900mvCPU Clock Skew (ps)....................: 0MCH Clock Skew (ps)...................: 50psואם זה לא עוזר תתחיל שוב עם נסה לעבוד עם 2 סטיקים של זיכרון, במקום 4.
פורסם 2009 בדצמבר 115 שנים "למקרה והקירור לא יושב טוב או משו.." מה הקשר?... שים על 90. אני לא מכיר את הקירור שלו אבל יש כאלה (כמו שלי ) שצריך לשים את המסילה בול על המעבד . זה מה הקשר ... כמו ההוא שהפך את המאוורר של הקירור שלו כלפי מטה ולא הבין למה המחשב שלו על 90 מעלות .. מיליון פעם הוא הרכיב ופירק אותו ... אם היית קצת פותח את האופקים הצרים שלך . שלום,קראתי על OC באתר והחלתתי לנסות קצת.. אבל אני לא רוצא עדיין לדחוף את המערכת שלי עד הסוף.. אין לי ניסיון בנושא, כך שאני ממש זקוק לעזרתכם בהגדרת הOC.. שים על 95 .
פורסם 2009 בדצמבר 115 שנים מחבר תודה רבה! סוף סוף המערכת עולה! וזה המצב בינתיים (12דקות בערך): אנימשער שמה שפתר את הבעייה היה: Legacy USB Storage Detect ..............[Disabledחשוב שתבטל את האופציה הזאת , לג'יגהבייט יש בעיות יציבות ב OC כשהאופציה הזאת מופעלת. ואני לא מבין על מה אתם מדברים.. ב Real Temp תשנה את הTJ junction ל 95 ... ע"פ אינטל זה 90 אבל אני בשביל להחמיר מוסיף עוד 5 (למקרה והקירור לא יושב טוב או משו..) איפה בReal Temp אני לא מבין.. ואגב אני באמת לא רוצא להעמיס אז עד כמה הטמפרטורות האלה טובות?? שוב תודה רבה לך אני משתגע עם זה כבר כמה ימים!! גיל. *תיקון: הטמפרטורות עלו ל78c..
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.