פורסם 2009 בנובמבר 2416 שנים הצלחתי להכניס אישכהו מחשב לתוך די וי די קטן..הספק בחוץ כל השאר בפנים..הצלחתי הכל כבר הדלקתי אותו ואז המאוורר נגע במכסה אז הורדתי קצת את הלוח אם עם משו ופתאום המחשב שבק חיים..רואים שמגיע זרם ללוח אם כי ההאורות של המקלדת והעכבר דולקים..מה עשיתי?למה הוא לא עובד עכשיו?
פורסם 2009 בנובמבר 2416 שנים אני אומר תעשה אלימנציה (ככה כותבים את זה נכון? 0.0)תוציא סטיק של RAM תנסה להפעיללא פועל?תוציא את הסטיק השני תחזיר את הראשוןעדיין לא פועל?תוציא את הסוללה שעל הלוח-אם לכמה שניות ואז תחזיר אותהעדיין לא פועל?תבדוק את כל החיבורים של ה"power switch, LED,HDD LED,reset"עדיין לא פועל? תבדוק את כל החיבורים של הספק כחעדיין לא פועל? תבדוק שהלוח מבודד עם ספייסרים ולא עושה קצריםאני אומר שהלוח-אם בטח עושה קצרים אמרת שהורדת אותואיך בדיוק הורדת אותו?אפשר אולי תמונות?
פורסם 2009 בנובמבר 2416 שנים מחבר אני ינסה את מה שאמרת בנתיים זה מה שאני עושה..שאני מתנק את הספק כוח ומחבר אותו שוב המאוור עושה כאילו הוא מתחיל לעבוד וזהו..המחשב כרגע מחובר אליו רק הספק כוח (2 חיבורים 4 פינים והגדול) הכפתור של ההדלקה המעבד הזכרון וכל זה..הכי בסיסי שיש כדי להדליק מחשב..אם המחשב יעבוד לי אני יעלה תמונות אני הייתי בשוק שהכל נכנס לשם כמו שצריך..הלוח אם שוכב על מין בד כזה(שמגיע מתחת ללוח אם בקופסה שקונים אותו)אז הוא מבודד משם ואני לא מוצא שום קצר!עדכון:ניסיתי הכל הוצאתי הכלל מעבד סוללה זיכרון כל החוטים חיברתי בחזרה עדיין לא עובדדמזה יכול להיות?ניערתי את הלוח אם לבדוק אולי משו מקצר(אולי נפלה לי לשם הלחמה מקודם) ולא נראלי שזה זה
פורסם 2009 בנובמבר 2516 שנים תג'מפר את הפינים שמחזירים את הביוס לברירת מחדל לכ-5 עד 10 שניות.זה קרה לי כבר מס' פעמים, וזה הדבר היחיד שעזר לי.
פורסם 2009 בנובמבר 2516 שנים מחבר כבר שלחתי את הלוח אם לתיקון..נראה לי שנשרף לי גם הספק אחרי שהוא יחזור מתיקון אני ימשיך את הפרויקט הזה..
פורסם 2009 בנובמבר 2616 שנים הלוח אם שוכב על מין בד כזה(שמגיע מתחת ללוח אם בקופסה שקונים אותו)אז הוא מבודד משם ואני לא מוצא שום קצר!נשמע לי כמו רעיון לא טוב בכלל, הרי הלוח אם מורכב מהמון הלחמות שהם מאד דוקרניות.מספיק לחץ על אחד המקומות ויווצר לחץ על מספר הלחמות קטן שיהיה לו מספיק כח לחדור בד, ניללון ,ועוד חומרים רכים כאלו.למה לא שמת את הספייסרים האלו שבאים עם המארזים? זה בטוח יותר וגם מקבע את הלוח יופי.
פורסם 2009 בנובמבר 2616 שנים מחבר טובב הלוח אם חזר מתיקון(החליפו לי אותו ב150 שקל (קומבינה))בקיצור כבר הכנסתי אותו לדי וי די וזה עובד ועכשיו אני כותב לכם מהמיטה עם העכבר והמקלדת האלחוטיים שקניתי..אם אתם רוצים תמונות תגידו אני יעלה
פורסם 2009 בנובמבר 2616 שנים רוצה:תמונות תמונות תמונות תמונות תמונות תמונות תמונות תמונות תמונות תמונות
פורסם 2009 בנובמבר 2816 שנים רוצה:תמונות תמונות תמונות תמונות תמונות תמונות תמונות תמונות תמונות תמונות +1
פורסם 2009 בדצמבר 716 שנים מחבר חחח באיחור אבל הנה.. חשוב להגיד שהכל עבד אבל בסוף החלטתי להכניס את הכל למארז בגלל הקירור..לא היה מקום לגוף קירור המקורי אז הכנסתי את הכל למארז עם קירור הרבה ייותר טובב אבל בעיקרון הכל עבד ויום אחד אני יחזיר אתזה ויעשה חור לגוף קירור..
פורסם 2009 בדצמבר 916 שנים אתה חושב שהקירור של המעבד מספיק חזק?ניראה לי מתכון לשקשוקה עם המעבד שלך במקום ביצים.תקנה את הארטיק קולינג אלפיין 7 הוא נמוך והוא אמור להתאים לךאם לא תחתוך את הדלת שהמאורר יהיה קצת בולט ותשים רשתאין מה לעשות הוא חייב אויר וככה הוא יחנק לך בתוך הקופסאת גפרורים הזאת
פורסם 2009 בדצמבר 916 שנים מה המידות של הDVD הזה?כי לפי איך שזה נראה היה ניתן לסדר את המחשב בצורה הרבה יותר טובה ואולי גם להכניס את הספק פנימה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.