פורסם 2009 בנובמבר 2616 שנים אני לא חושב שכדאי לקנות את הדברים האלו באינטרנט אם אפשר למצוא כאלו באריהב או בתל אביב וכדומה.מה שמאפשר לך ממש לגעת ולראות אותם בעיניים.ואתה שואל מה קרה אצלי בפרוייקט זה בקשר ללחצן שלא עבד?
פורסם 2009 בנובמבר 2616 שנים מחבר ארהיב? סלח לי על הבורות שלי אבל מה זה :iamstupid: אם יש כאלה בארץ זה יהיה מעולה במידה וזה לא יקר בטירוף (באיביי זה 5-10$ לחבילה של 8-10 ) אמרת "אבל אצלי היה ספק עם מעגלים שסידרו את הבעיה של אחזקת המפסק." אז הסקתי מכך שקרה משהוא למפסק אחזקה? שימון וכל זה 0.0?
פורסם 2009 בנובמבר 2616 שנים המייטרי סוויצץ' - עם הכיסוי, עד כמה שאני יודעת יש מפסקים כאלה שאחרי לחיצה הם חוזרים למקום. - כמו לחצןואם אני זוכרת נכון יש מכסים כלה שמתלבשים על מפסקי הזזה.למה אתה צריך 8?מספיק אחד פשוט שעובד כמו לחצן
פורסם 2009 בנובמבר 2616 שנים מחבר אני רוצה לעשות "תכנת שליטה"של אורות ועוד כמה דבריםזה חלק מפרויקט שאני רוצה לעשותובכל מקרה תמיד טוב שיהיה כמה אקסטרה =]לפרויקטים עתדייםהייתי באתר של אריהבלא ראיתי מפסק כזהאת מדברת על המכסים שמחזירים את המפסק למקומו אחרי שאת מזיזה אותו נכון?זה מה שאני מחפש!
פורסם 2009 בנובמבר 2616 שנים אני מדברת על מפסק שנראה בול כמו המפסק שלך פשוט שהפין הזה שאתה מזיז הצידה חוזר חזרה לבד.
פורסם 2009 בנובמבר 2616 שנים מחבר כן זה מה שאני רוצה לקנות אבל רק 1 כזה כל השאר הם רגילים (on-off SPST)לפי מה שהבנתי mom-off-mom זה מה שאני צריך (mom=momentary)
פורסם 2009 בנובמבר 2616 שנים חלק מהמפסקים מיוצרים בכמה וריאציות של יציב ומומנטרי וכולם בסדרה בנויים מאותם חלקים בסיסייםבחלק מהמפסקים האלה יש מקום מוכן לקפיץ לוריאציות של המומנטרי. בחלק מהמפסקים המקום קיים בכל הסדרה אבל אין שם קפיץלעיתים ניתן לפתוח את המפסק ולשים בו קפיץ של עט או קפיץ אחר במקום המתאים וכך לעשות ממנו מפסק מומנטרי שמתאים למחשב(אגב כך ניתן להפוך מפסק 0 1 של בוילר למפסק לחיצה של תאורה)אם כבר אתה פותח את המפסק תוכל להחליש את הקפיץ כדיי לא להקפיץ את כל המחשב אם המפסק (כמו שנאמר זה לא טוב להרד דיסק)במפסק שהיה תמונה שלו למעלה אני חושב שהוא בנוי כךמפסק 0 1 רגיל מ power ל accלד או נאון מ acc ל groundתנסה את זה ואם לא עובד אז את האפשרויות האחרותיש בעיה להשתמש באור של המפסק כי אתה לא יודע איזה חיבור שלו לוח אם הוא מה (המפסק יכול להיות מחובר אם צד אחד לאדמה או ל 5 VSB או אם 5 הצדדים לנקודות אמצע במעגל - וזה יכול להיות שונה בכל לוח אם)אתה תוכל להשתמש בלד שבתוך המפסק אם תשנה את המפסק ותוציא ממנו 2 חוטים החוצה שמחברים את הלד בצורה עצמאית (למשל תחבר בפנים את הלד אם + לחיבור ground ו - לגוף המתכתי הקדמי של המפסק)
פורסם 2009 בנובמבר 2616 שנים יש לי כמה מפסקים כאלה והבורר הוא על קפיץ ככה שאתה נותן לו מתח שאתה מרים אותו ואז הוא יורד לבד .
פורסם 2009 בנובמבר 2716 שנים ואוו, חברה, הגזמתם, כולה חתיכת מפסק לחצן עם כיסוי צבאי..המפסק יכול להיות כל מפסק - כן גם כזה ב5 שעלם מהר ציון.עליו אתה שם כיסוי צבאי וסוגר עניין.יש כאן מלא כיסויים בגרושיםhttp://www.alibaba.com/showroom/Aircraft_cover.html
פורסם 2009 בנובמבר 2716 שנים מחבר זה מה שאני מתכנן... רק הDPDT הוא momentary השאר הם רגילים (ON/OFF) למעלה זה X-PST X כי אני עוד לא בטוח כמה אלמנטים אני יחבר ה X-PST ישלוט על כל שאר המתגים כלומר אם הוא כבוי שאר המתגים לא ניתנים לשימוש אני יזמין את כל החלקים שאני צריך בעשירי בדצמבר אבל אני לא יודע מתי בדיוק אני ירכיב אותם כי זה חלק מפרויקט גדול יותר ואני רוצה לסיים אותו קודם (כלומר כ5-6 חודשים עד שיהיו לי כל החלקים לפרויקט הזה) אני יפתח ת'ראד בעוד חודש בערך ביומני פרויקטים look forward to it זה הולך להיות אחלה mod לא ברמה של Pure-Gold או Arkadur בכל זאת זה הולך להיות המוד הראשון שלי עריכה: ענבר מה זה האתר הזה חחח הם מוכרים שם בכמויות מסחריות 0.0 לא? כבר מצאתי את כל מה שאני צריך בEBAY במחירים סבירים לגמרי =]
פורסם 2009 בנובמבר 2716 שנים מדובר על ריאובאס או משהו אחר?+דרך אגב כדאי לך לקנות מפסקים שיש להם הברגה לאום וגם פס שחותך את ההברגה כדי לקבע את המפסק מלזוז לצדדים בחיפוי שלו.אם תרצה אני אצלם למה אני מתכוון.
פורסם 2009 בנובמבר 2716 שנים מחבר ריאובאס? אם אתה מתכוון זה של מאווררים אז לאזה דומה...במקום מאווררים זה ישלוט על אורות למיניהם וpower/resetואולי עוד כמה דברים כן המפסקים מגעים עם הברגה של אום כזה, בנוגע לפס אני יודע למה אתה מתכוון אבל אני לא בטוח שישמקסימום אני יכול לחתוח עם הדרמלזאת הולכת להיות קופסא עם כמה מתגים שתהיה מתחת לשולחןמאפשר לי לשלוט על כל האורות וגם לכבות את המחשב =]
פורסם 2009 בנובמבר 2816 שנים לא הבנתי מה הבעיה?תקנה מכל חנות אלקטרוניקה מפסק כמו שהראת בתגובה הראשנה, רק שאתה לא תצטרך להזיז אותו פעמיים, אתה תזיז אותו לכיוון אחד והוא יחזור לבד.ולא זה לא קסם, יושב קפיץ שמחזיר אותו חזרה.אחרי זה אתה יכול לקנות לו חיפוי, מחבר אותו, וזהו סיימת את העניין
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.