פורסם 2009 בנובמבר 2316 שנים מה קורה אם (ותזכור שזה מצב היפותטי לחלוטין, המצב שזה יקרה הוא נדיר) לעוד אחד מבני המשפחה יש DOK? רעיון נחמד, ראיתי בhack a day מדריך לנעילת הדלת באמצעות SMS
פורסם 2009 בנובמבר 2316 שנים מחבר שמעתי פה רעיונות שעכשיו באלי להתחיל לעשות אותם.. כמו להרכניס הכל בתוך הדלת והשחור של המנעול שם יהיו החיבורי usb אני מעדיף מאשר להסתבך עם הusb את הקודן כי זה הכי פשוט.. זה שאמר שתינוק יכול לפרוץ את זה בבעיטה..אני יכול לחזק את זה שזה לא יצא בלי ששוברים את העץ בדלת.. פשוט עד שאני לא עושה משו שזה באמת לא יכשל ואני יתקע בחוץ אני שומר את זה ככה..בנתיים כל בני הבית חושבים שזה בלתי ניתן לשבירה תגידו היציאה של הקודן סוגרת מעגל?כתוב שם שזה ממסר או משו..מזה עוששה?
פורסם 2009 בנובמבר 2416 שנים מחבר טוב אנשים הלכתי על הרעיון של הusb בחריץ של המנעול והעלמתי את המעגל לתוך המכסה של הידית של הדלת..מעוניינים בתמונות?
פורסם 2009 בנובמבר 2416 שנים זה לא DOK, זה קונקטור שמחווט שיסגור מעגל.הבעיה היא שאין שום בעיה לפתח את זה עם כל חפץ מתכתי קטן שיכול להגיע למגעים ולסגור את המעגל. (וכמובן שכשמדובר בדלת עץ אין שום בעיה לתת בעיטה ולשבור אותה, אבל כאמור זה לא נועד להגן מפני גנבים)סה"כ גימיק מאד מיותר.
פורסם 2009 בנובמבר 2416 שנים מממ אז למה לא להסב את זה מצילינדר כזה.. למשהו שבאמת יסגור ויפתח את הדלת, כלומר ממש יזיז את הציר של הדלת. ואז לממשק את זה לחיישן תנועה או קרן שתחצה בכניסה תפתח את הדלת..
פורסם 2009 בנובמבר 2416 שנים כן, ואפשר לממשק את זה גם למחשב העל של נאס"א ככה שהדלת תיפתח כל פעם שיש פליטה של נוטרינו מהשמש...לאנשים שיש להם את הידע יקח בדיוק חצי שעה ע"מ לממש את ההצעה של PINK, ממש מיותר להציע הצעות בסגנון הזה שכן זה ברור שלפותח הת'רד אין את הידע הדרוש ע"מ לממש אותן.סה"כ פרוייקט יפה בהתחשב ברמת הידע של פותח הת'רד.
פורסם 2009 בנובמבר 2416 שנים מחבר וואלה אני יכול להכין מה שהוא אמר אבל זה באמת יהיה מיותר..טוב לי ככה חוצמזה שהבוכנה הזאת זזה לאט אז עד שתפתח הדלת זה לוקח זמן וזה סתם..
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.