פורסם 2009 בנובמבר 2415 שנים ספציפית בP55Aהתושבת של LOTES והסוקט עצמו של FOXCONNhttp://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?t=239344אבל כרגע לא ידועה על בעיה עם זה.
פורסם 2009 בנובמבר 2415 שנים מחבר יכול להיות שמוכר עבד עלי?ומה שהבאת זה P55A-UD5 אני קונה את הUD3 זה בטוח אותו תושבת?
פורסם 2009 בנובמבר 2415 שנים אני לא חושב שעבדו עליך, כי התושבת הבעייתית הוחלפה, אין עדויות לבעיה עם השילוב החדשיותר מזה, סביר שהבעיה של FOXCONN נפתרה גם היאהת'רד הנ"ל מדבר על מבחר דגמים מהסדרה P55A, כולם עם אותו שילוב.בכל מקרה, אני לא מאמין שיש לך סיבות לדאוג, תזמין ותיהנה.
פורסם 2009 בנובמבר 2415 שנים מחבר אני לא חושב שעבדו עליך, כי התושבת הבעייתית הוחלפה, אין עדויות לבעיה עם השילוב החדשיותר מזה, סביר שהבעיה של FOXCONN נפתרה גם היאהת'רד הנ"ל מדבר על מבחר דגמים מהסדרה P55A, כולם עם אותו שילוב.בכל מקרה, אני לא מאמין שיש לך סיבות לדאוג, תזמין ותיהנה.תודה רבה רבה רבה לך באמת!אגב שאלה כלליתOC מוריד את האחריות?
פורסם 2009 בנובמבר 2415 שנים מחבר מה שאתה אומר אם יש לי בעיה שאני צריך את האחריות להוריד את התדר בחזרה לתדר המקורי שבא עם המעבד והם לא ידעו?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.