פורסם 2009 בנובמבר 2116 שנים שלום..נכון יש רמקולים רגילים כאלה שקונים בבאג?שמגיעה לך קופסה (הסאב)וזוג רמקולים או יותר?בקיצור רציתי לדעת מה במעגל החשמלי שם קובע את העוצמה (watt) שהם מוציאים לרמקולים..זה רכיב אחד או שכל המעגל הזה קובע?תודה..
פורסם 2009 בנובמבר 2216 שנים תלוי בהרבה רכיבים-המגבר (השבב עצמו שמגביר את האות)הקבליםהנגדים (לרוב פוטנציומטרים)ספק הכוח
פורסם 2009 בנובמבר 2216 שנים מחבר מה שאני רוצה לעשות זה לבנות ממגבר קיים מגבר חזק יותר עם תקציב נמוך..אפשרי?
פורסם 2009 בנובמבר 2216 שנים מה שאני רוצה לעשות זה לבנות ממגבר קיים מגבר חזק יותר עם תקציב נמוך..אפשרי?אפשרי, אבל אני די בטוח שזה ייקח לך יותר משאבים, זמן ונסיון מאשר לקנות מגבר חדש.
פורסם 2009 בנובמבר 2216 שנים מחבר יש משאבים יש ניסיון ויש זמן פנוי =]מה צריך לעשות?מחר אני יעלה תמונה של הלוח זה יעזור?
פורסם 2009 בנובמבר 2216 שנים לדעתי זה יהיה יותר (הרבה יותר) קל לבנות אחד מאפס. חפש בגוגל, יש המון מידע בנושא הזה (למשל - Gainclone).
פורסם 2009 בנובמבר 2316 שנים בהחלט יהיה יותר קל לבנות מגבר הספק מ0. ממש לא מסובך יש מוכנים גם, השאלה אם אתה מבין בקטע, יש כל מיני סוגי מגברים A B AB וכו'.
פורסם 2009 בנובמבר 2316 שנים מחבר לבנות מגבר מ0?נראלי מסובךךיש לי ידע בסיסי באלקטרוניקה..אני יודע את הדברים הפשוטים של לחבר נגדים והכל כמו שצריך אבל אני לא מבין יותר מידי..עם יש איזה מדריך שמישהו יכול למצוא לי שיהיה מאוד מפורט אני ישמח.. ;Dהכוונה מ0 זה לקנות מעגל ולשים לו את כל הריכיבים?(כמו קיט)או לשרטט וכל זה?
פורסם 2009 בנובמבר 2416 שנים בגדול מגב פשוט זה ג'וק עם 8 רגליים (יש גם יותר..)וחיבור של מסםר קבלים ונגדים.המעגל בדרך כלל מאוד פשוט לבניה.[br]פורסם בתאריך: 24.11.2009 בשעה 16:45:22בריפרוף בגוגל מצאתי מעגל חביב ופשוט המעגל הוא גבר סטראו שמבוסס על ג'וק אחד 14 רגליים וכמה נגדים וקבליםhttp://amplifierlab.com/wp-content/uploads/2008/03/2x22-watt-tda-1544-amp-amp-lab.jpgענבר
פורסם 2009 בנובמבר 2416 שנים או מסימן טוב בשדרות הרציון פינת וולפסון בת"אאו באלקטרוכל בנתניה סמילנסקי 4בכל מקרה אם אתה מחפש משהו פשוט אז אל תנעל על ג'וק ספציפי להגברה אם אתה לא מוצא אותו או שהמחיר שלו יקר מאוד. יש מלא סוגים כאלה..את המעגל עצמו אתה יכול לבנות על לוח ווירפ, שזה לוח מלא חורים עם טבעות נחושת להלחלמה בחלק התחתון.ענבר.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.