עבור לתוכן

המלצה לגוף קירור לכרטיס מסך

Featured Replies

פורסם

שלום!

קיים ברשותי כרטיס מסך מדגם HD 4850 של GIGABYTE וראיתי שהטמפ' שלו ממש גבוהות 80+ רציתי לדעת איזה גופי קירור שקטים ויעילים יש היום בשוק כדי להחליף את הגוף קירור סטוק שיש עליו...אני לא כלכך מבין בזה אז רציתי שתעזרו לי...

דרך אגב מה עדיף קירור מים או קירור אוויר...אני פתוח לשתי ההצעות מה שיותר עדיף אני אקח

אני מאוד מודה על העזרה

לצורך בחירה שכחתי ליין שספק הכוח שלי הוא 500W של EZCOOL

תודה

פורסם

80 במאמץ ? מנוחה? אם זה במאמץ הטמפ' תקינה בהחלט..

ועזוב קירור מים..זה לא פרקטי..קירור אוויר יעניק לך את מה שאתה מחפש..אך תחילה תעדכן אותנו בטמפ'... ;D

פורסם
  • מחבר

העלתי לשיקולך....

[attachment deleted by admin]

פורסם

בדוק טמפ' עם GPU-Z..כמו כן תריץ בדיקת מאמץ ותבדוק את הטמפ' במקביל..

לפי התמונה הטמפ' שלך במנוחה היא 80+-..שזה די הרבה..

1. נקה אבק מההיטסינק..

2. תעלה את הRPM של המאוורר..

פורסם
  • מחבר

עשיתי בדיקת מאמץ לכרטיס המסך במשך כשעה עם הOCCT ונוכחתי לדעת שהטמפ עוברת את ה100! אפילו

דבר שני איך אני מעלה את הRPM של הכרטיס מסך ואם כן אני ארצה לדעת איך עושים את זה בתוכנה

דבר שלישי עשיתי ניקוי אבק מהכרטיס מסך עוד לפני שעשיתי את כל הבדיקות הללו .

תודה

פורסם

בדקת במקביל מה הRPM והאחוזים של המאוורר ?

ולעלות RPM אתה יכול דרך הדרייברים או כל תוכנה אחרת כגון RIVA TUNER..

פורסם
  • מחבר

טוב,

אז הטמפ' ירדו באופן משמעותי,העלתי את מהירות המאוורר ל100% והרגשתי כאילו המחשב עומד להתפוצץ חח -

*האם זה לא הורס את הכרטיס מסך שאני מעלה ככה את המהירות מאוורר(שהייתה על 20% גג DEFAULT .

*בנוסף רציתי לדעת אם אין גוף קירור שקט ויעיל יותר מאשר הסטוק שיש לי שכאשר יהיה על מצב DEFAULT יקרר בהרבה יותר טוב מהסטוק שיש לי,אבל גם כאשים אותו על 100% מאוורר הוא יהיה שקט כי עכשיו הוא רועש באופן מחריד ככה ש60% מאוורר זה עוד רעש סביר+

*דבר שלישי רציתי לדעת כאשר אני אשחק במשחקים שהמאוורר בRPM גבוה יותר וכרטיס מסך קר יותר המשחקים יילכו באופן רציף ומהיר יותר מהמהירות מאוור שהיא על מצב DEFAULT כלומר FPS יותר גבוה וכו'

*ולמה הGPU UTILIZTION בתמונה הוא על 0.00-0.10 % כאשר ברוב הפעמים שהעלו תמונות לאתר הוא עמד על 99% מזה הדבר הזה והאם זה טוב שהוא על 0% ואם זה לא טוב איך אני מעלה אותו?

*כאשר אני פותח את התוכנה ומנסה להפעיל אוטומטית את הלו"ז - (שכאשר הטמפ' עוברת ה60C נגיד אז אוטומטית המהירות מאוורר עולה ל100) אז הOK למטה לאשר נמצא בצבע אפור ואי אפשר לאשר את זה זה די מעצבן כל פעם להכנס לתוכנה ולעשות את זה ידנית אין אפשרות כלשהי שזה יעבוד

התמונה שהעלתי זה של 100% מאוורר

תודה

פורסם

אם שקט זה דבר מאד חשוב אצלך הייתי הולך על קירור צד שלישי ...

פורסם
  • מחבר

ומהו הקירור הזה וכמה הוא עולה?...

אם תוכל לענות לי על השאלות האחרות אני אשמח

תודה

פורסם

1. אחוזי המאוורר לא הורסים את הכרטיס ... הדבר היחידי שזה "יהרוס" זה את המאוורר ואורך החיים שלו ( אל תדאג הוא גבוה מאד )

2. ממה שזכור לי יש 2 גופי קירור ששווה לשלם עליהם ....

ARCTIC COOLING ACCELERO TWIN TURBO

http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=4395

ARCTIC COOLING ACCELERO S1 REV2

http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=4063

שניהם מתאימים לכרטיס שלך ... אישית אם אתה בחור שמחפש שקט ומוכן לוותר קצת על ביצועים ( שאני מדבר על ביצועים זאת אומרת OC קטן יותר )

הייתי הולך על האפשרות השניה ( שגם לי אישית יש אותה ) שקטה לגמרי כי זה קירור פאסיבי ללא מאוורר עליו ככה שלא תשמע כלום ... יש לך גם אפשרות להתקין עליו אם תרצה איזה מאוורר 120 ממ שתרצה וכך לשפר משמעותית את הביצועים שלו

3. ככל שהכרטיס קר יותר הוא עובד יותר טוב ... אבל זה לא אומר שזה יעלה לך FPS .... בישביל זה עושים OC אבל ה OC גורם לטמפרטורה לעלות וכ'ו

בקשר לשאר הדברים אני לא יודע לענות לך ... מקווה שעזרתי !

גיא

פורסם
  • מחבר

*לגבי הFPS והמהירות של המשחק:

יש לי מחשב שעומד בכל הקטגוריות של המשחקים -דוגמא: כאשר אני משחק פרו 2010 המשחק הולך באופן מזוויע (איטי) לעומת המחשב של חבר שלי שהוא פחות טוב והולך יותר מהר שלא נדבר על הסוני 3 ששם הוא טיל..! איך אתה מסביר שמחשב עם מעבד E8400 כרטיס מסך HD4850 512MB וזכרון DDR 2 4GB יילך לא מהר כמו החבר שלי זאת חייבת להיות בעייה בכרטיס מסך או משהו שאני לא יודע.

*לגבי הGPU UTILIZATION משהו יכול לעזור לי?

*משהו יכול לעזור לי לגבי התוכנה והבעיה שרשמתי(riva tuner)?

תודה רבה!

פורסם

הולך/ילך ? אתה מתכוון לעובד/רץ..ואין סיבה שעל מחשב פחות טוב המשחק יעבוד טבו יותר..זה בעיה בהגדרות של המשחק או שימוש במסכים בעלי גודל שונה..

ותשתמש בGPU-Z לקריאה..ובRIVA TUNER (יש מדריך בסטיקי) לשינוי הRPM..

כמו כן אתה לא צריך שזה יעבוד על 100%..גם 40/50% יכולים להספיק בדוק את זה..

מה שכן אם יש לך אחריות..אני מציע לממש אותה..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים