פורסם 2009 בנובמבר 2116 שנים האם ממש לא מומלץ לקנות סט מקלדת ועכבר אלחוטיים לגיימינג? או שיש סטים שעושים את העבודה יפה?נראה לי שאלך על לוג'יטק ולא על מיקרוסופט.איזה סטים עושים את העבודה? אני מעדיף לקנות משהו ב-500, כי כרגע קניתי מחשב ב7.3 אלף ש"ח, אבל אם אין את הדרישות שלמטה אז אוכל להוסיף עוד כמה לירות...דרישות:אם זה אפשרי - שאוכל לשחק כשאני שוכב במיטה, מרחק מן המארז למיטה = 5.5 מטר בערך.עכבר שהבטריות מחזיקות מעמד בו עם אופציה לכיבוי כדי שלא יתרוקנו הבטריות, מהיר, קל, מדייק ונוח.מקלדת עם כפתורי מדיה, קלה (עדיף בלי אורות מיותרים).זו הפעם הראשונה שאני קונה מחשב גיימינג ואין לי מושג בזה, אז בבקשה תעזרו.תודה רבה על עבודת הקודש שאתם עושים כאן!
פורסם 2009 בנובמבר 2116 שנים בעקרון אתה צריך 2.4GHZ אני משתמש ב LOGITECH WAVE PRO ואין לי תלונות המחיר שלו קצת יקר בארץ .כדאי לך לחפש ביד 2(חדש) או בEBAY .
פורסם 2009 בנובמבר 2116 שנים מחבר המקלדת שלו לא גדולה מידי?לא עשה לך בעיות בכלל?כל כמה זמן אתה מחליף בטריות?אשמח לראות עוד דגמים של לוג'יטק לדרישות הנ"ל.תודה
פורסם 2009 בנובמבר 2116 שנים אבל העכבר שלו לא בנוי לגיימינג (הוא גם לא גרוע). עכברים לגיימינג בעקרון לא מגיעים בסטים, כך שאם אתה רוצה עכבר למשחקים דוקא, תאלץ לקנות בנפרד.
פורסם 2009 בנובמבר 2216 שנים מחבר אז אילו סטים/עכברים מיועדים למשחקים?יש יותר מידי בזאפ...אשמח לראות המלצות...
פורסם 2009 בנובמבר 2216 שנים עכברי גיימינג רציניים כמו ה MAMBA הרבה מעבר לתקציב שלומה שאני הצעתי די קולע בהנחה שהוא מתעקש על אלחוטיא צריכת הבטריות שלהם מעולה העכבר נטען דרך USB(ואמור להחזיק 3 חודשים) והמקלדת אמורה להחזיק חצי שנהב לא ניתן לקנות את המקלדת הזאת בנפרד
פורסם 2009 בנובמבר 2216 שנים אם אתה מעונין בעכבר אלחוטי של לוג'יטק למשחקים אז יש רק את הG7. אבל הוא עולה יקר, וביחד עם מקלדת זה כבר הרבה מאוד. לדעתי אתה יכול לשחק גם עם עכבר רגיל, ולהתרגל לזה.
פורסם 2009 בנובמבר 2316 שנים כמדומני שאין בכלל מקלדת גימינג אלחוטית. אך מצד שני לא חייבים מקלדת 'גיימינג', אפשר להשתמש במקלדת רגילה ואפי' עכבר רגיל, רק שיהיו איכותיים.
פורסם 2010 במרץ 1815 שנים אני קניתי לפני איזה חצי שנה סט מקלדת ועכבר אלחוטיים והם עובדים מצויין אני מדבר על ה S510 כבר לא מוכרים אותו אז יש את ה S520 שנראה כמעת אותו דבר הסוללות של העכבר מחזיקות כמה חודשים ושל המקלדת חצי שנה. ואם בעכבר כל הזמן מהבהב הנורה של הבטריה (אדום כזה ) אל תרוץ להחליף אתה יכול להישתמש בו עוד איזה שבועיים שהנורה שלו ככה. זה לא סט גיימינג אבל זה סט אייכותי ואני ממליץ לך עליו (המקלדת גם דקה ונוחה מאוד!)
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.