פורסם 2009 בנובמבר 2116 שנים שלום אני צריך נגן סרטים גדול בעיקרון בלי הגבלה בתקציבחשבתי על COWON A3 אבל הבעיה היא שהוא לא מסך מגע ואז היא אפשר לקפוץ לחלקים בסרט, והוא גם כבד לא נכנס לכיסיש גם את הנגן COWON O2 אבל אמרו לי שיש לו בעיות טכניות ואני לא יודע אם הוא נכנס לכיסS9 חמוד אבל מסך קצת קטן...אפשר להתפשר עליוארכוס 5 גם נחמד אבל גדול מאודמישהו יכול לעזור?
פורסם 2009 בנובמבר 2116 שנים מצד אחד אתה רוצה נגן סרטים גדול ומצד שאני אתה אומר שהA3 כבד מדיאני בעלים של A3... זה שהוא לא מגע טוב יותר לדעתי בכלל אבל זה עניין של טעם אישי... וכן אפשר לקפוץ בוידאומארכוס הייתי מתרחק כי על כל דבר שם צריך לשלם עוד ועוד כסף ולקנות עוד ועוד תוספות
פורסם 2009 בנובמבר 2116 שנים מחבר האם A3 יכול להיכנס לכיס? הוא איכותי בTVOUT? אמרו לי שהוא הארדיסק פנימי ופגיעה קטנה תהרוס אותויש לזה אפשרויות של צפייה של CSD viewer?וחסרון גדול הוא שהסוללה שלו חלשה רק 7 שעות וידאו ו9 שעות אודיוחשבתי לכיוןן O2 אולי הוא יכול להיכנס לכיס
פורסם 2009 בנובמבר 2116 שנים הA3 הוא לא בדיוק נגן כיס, שום PMP הוא לא נגן כיס... אני לא מחשיב את הD2 והS9 של COWON כי הם נכנסו לקטגוריה משלהם mini PMPכל נגן עם נפח גדול הוא מבוסס קשיח, נגני פלאש הם מקסימום 64 גיגה אם אני לא טועה היוםהA3 איכותי בTVOUT שלו לגבי הסוללה... תמצא לי נגן אחר שטוב יותר ממנו יחסית לעובדה שהוא מריץ קבצים ללא המרה (המעבד הגרפי שלו צריך חשמל, לא?) ומבוסס קשיח ולא פלאש
פורסם 2009 בנובמבר 2116 שנים מחבר עצם זה שA3 הוא קשיח מסכן אותו בנפילות כי הוא יקר, לעומת O2 שהוא 32GB ואולי נכנס לכיס..אין לי מושגS9 גם איכותי בנפח 32GB ונכנס לכיס והוא נחשב PMP כך שגם הוא מומלץודרך אגב איזו אפשרות בדיוק יש לA3 לקפוץ בסרטים? זה קופץ עם כפתור דקה אחרי דקה? או FAST FORWARD בלבד?
פורסם 2009 בנובמבר 2116 שנים הS9 הוא מיני, לא מלא... הוא פשוט לא מספיק גדול בשביל לסווג אותו ככזהאתה תמיד יכול להשוות גודל לפי הנתונים שלהםבA3 אתה מגדיר את הקפיצה שכל הזזת כפתור עושה מכמה שניות לכמה דקות, אם מחזיקים את הכפתור אז זה FAST FORWARD
פורסם 2009 בנובמבר 2116 שנים מחבר יש לA3 אביזרים נוספים כמו מגן מפלסטיק שמגן עליו מנפילות? ואיך הוא בהשוואה לO2?
פורסם 2009 בנובמבר 2116 שנים יש מגנים ונרתיקים כמו לכל נגן אחרתשווה לבדhttp://www.anythingbutipod.com/archives/2008/02/cowon-iaudio-a3-review.phphttp://www.anythingbutipod.com/archives/2009/01/cowon-o2-review.php
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.