עבור לתוכן

מה דעתכם על Noctua NH-U12P SE2 (LGA1156) ?

Featured Replies

פורסם

בעיקר לשקט מקסימאלי מוחלט ואולי ל-OC קטן...

יהיה בתוך P182, עם I5...

פורסם

גוף קירור טוב

תמיד תוכל להנמיך את המהירות של המאווררים אם הם ירעישו יותר מדי ועדיין לקבל ביצועים טובים

פורסם
  • מחבר

מה המתחרים שלו מבחינת ביצועים ושקט ? לסוקט הנ"ל... האם ה-CM הזולים יהיו רועשים וחלשים בהרבה ?

האם יהיה חזק ושקט מנינג'ה ל-I5 ?

פורסם

קשה להשוות לנינגה מאחר ושניהם מיועדים לסביבה שונה

הנינגה (לי יש אותו) הוא גוף קירור פסיבי עם מאוורר מה שנותן ביצועים נחמדים אבל הוא לא נועד לקרר מעבדים חמים מראש (את הE8400 הוא סוחב פסיבי אצלי)

הנוקטה הוא גוף קירור אקטיבי שנחשב לאחד הטובים בעולם ובא עם 2 מאוררים (בניגוד ל1 של הנינגה)

לדעתי שווה לקחת אותו, הוא אמור להיות שקט אבל יש כאלו (כמוני) שהם פריקים של שקט ולכן גם הוא יכול להיות יחסית רועש בשביל זה יש אפשרות לשנות מהירות למאווררים.

בכל מקרה, עדיף לך הנוקטה

פורסם
  • מחבר

זה בדיוק למה אני מתלבט, כי יש לי כרגע את הנינג'ה על הסוקט 775 שיש לי כרגע ואני דיי מרוצה מהקולר הזה, ורציתי לדעת איך הוא אמור לתפקד יחד עם ה-I5... לדעתך לא מספיק ?

ברור לי שהנוקטה חזק יותר וגם ברור לי שהוא יהיה אצלי רק עם מאורר אחד על חלש מאד, איך אז דברים משתווים ?

פורסם

אם יש לך את הנינגה עכשיו בגרסה שמתאימה לI5 (יש את המקורי = אני, ויש את REV B = מתאים לI5)

אז זה סיפור אחר, תנסה אותו ומקסימום תחליף קירור

פורסם
  • מחבר

יש לי את ה-REV B אבל בלי קליפסים ל-1156 לכן אין מצב לנסות...

פורסם

יש לך את הנינגה המקורי... חשבתי שאתה מדבר על 2

את המתאם שלו הם לא שיחררו אבל יש לנינגה 2 את אותו חיבור כמו ה1

ממליץ לך למצוא מישהו עם נינגה 2 REV B שלא שם אותו על I5 ולבקש ממנו את המתאם שלו...

פורסם
  • מחבר

יש פה מישהו כזה ? :)

פורסם

פתח מודעה בTRADE גם

מקווה שתמצא משהו מהר, בכל מקרה זה אופציה יותר זולה מאשר קניית קירור חדש

פורסם
  • מחבר

הוזמן ה-NOCTUA... מקווה שיהיה מספיק שקט ! יש המלצות מיוחדות בשבילו ? הוא מסוגל לקרר פאסיבית I5 ?

פורסם

פאסיבית ? למה...תוריד את המאווררים לMIN ואתה לא תשמע אותם..וגם תקבל אחלה טמפ'..תתחדש.. :xyxthumbs:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים