פורסם 2009 בנובמבר 2016 שנים מיכל + משאבה, פיתרון מעולה וסקסי. גופי קרור יפיפיים לזיכרונות של הכרטיס מסך. הבלוק של EK ל260 השני שלי. הכרטיס לפני. בלי המאווררים. מתפשט... ערום ! מוכן לבלוק. עבודת נמלים הפדים הטרמים האלה, לחתוך ולהניח - חתיכת עבודה. מורכב הRX360 של XSPC הסתבר ששני הכרטיסים לא יכולים לשבת בSLI במרחק חריץ אחד ביניהם, בגלל המחברים, אז נוצר אילוץ להזיז את הכרטיס התחתון לסלוט השלישי -האחרון- מול אותו סלוט יש bracket בודד... על הכרטיס יש bracket כפול... אז יד ימיני dhob187 עשה לנו bracket מתאים מהbracket-ים שהגיעו עם המארז - אחלה עבודה - תודו ! את המיכל המדהים הזה מצאתי בחיפושים ברשת אחרי פיתרון טוב למשהו קומפקטי+משאבה+מיכל, הדבר הזה כמעט מושלם ! הוא יפיפה (אפילו אישתי התרשמה) הוא קטן יחסית והמשאבה D5 יושבת ממש עליו, יש לו 2 יציאות ו2כניסות והוא מגיע עם שני לדים החסרונות שלו: - אין הוראות - וצריך. - אין פתח מילוי בחלק העליון - יש צורך למלא מקדימה כאשר קדמת המארז פונה למעלה. - אין הוראות איך לחבר את הלדים - בסוף עליתי על הטריק - לקח זמן. - לא ניתן להשתמש בכל נוזל, נוזליי קרור עם אטילן גליקול אסורים לשימוש (feser one). -המיכל תופס שני מפרצים לכן יש צורך לעקם את המגרעות שבד"כ הכוננים האופטיים "נחים" עליהם. למרות הרשימה הנ"ל הייתי קונה אותו שוב, הוא קטלני ! (לא מכיר פיתרון יותר טוב) מתאימים את המארז למיכל אחרי סיום הצנרת מלא כרטיסי המסך בfurmark ה55nm מגיע ל40C~ ה65nm מגיע ל50C~. בזמן הבדיקה נמדדו כ600W צריכה של הספק מהקיר. המעבד בסטוק כ60C~ (בRealTemp) בעומס מלא - LINX.
פורסם 2009 בנובמבר 2116 שנים יפהפה אבל מדוע חיברת את המערכת סיריאלית ולא פרללית, כאשר היתרון העיקרי של היחידה שקנית ה - PrimoChill Typhoon III היא באפשרות של חיבור DUAL LOOPS והפחתה של ההתנגדות הנובעת מ LOOP סיראלי אחד ארוך ועליה בזרימה במערכת? כמו שאמרו חכמים ממני: Let's make it even simpler and translate an equation into a variable...R R = resistance = ((Pressure drop) / (flow^2)) For serial: Rt = R1 + R2 For parallel: Rt = (R1 * R2) / (sqrt(R1) + sqrt(R2))^2
פורסם 2009 בנובמבר 2116 שנים מחבר תודה וסחטיין על הנוסחאות, הדבר ידוע לי אבל מטעמי מגבלות פיזיות בתוך המארז לא יכולתי להרכיב את זה במקביל.
פורסם 2009 בנובמבר 2215 שנים בהחלט רמה שונה לחלוטין ממה שהולך פה בארץ!כל הכבוד...מערכת שלא רואים כל יום, ללא שום ספק!המשך כך.. (:
פורסם 2009 בנובמבר 2215 שנים אליאור - שאפו. ועוד אחד על ההתמדה (כמה שנים אתה כבר בתחום?!)חבל רק שהעבודה הרבה שמושקעת לא זוכה לפידבק ראוי (תגובות!?)
פורסם 2009 בנובמבר 2215 שנים בהחלט עבודה מ-ד-ה-י-מ-ה! אליאור ודודי עשיתם מערכת מדהימה אין ספק! הלוואי וגם לי היה קצת זמן פנוי
פורסם 2009 בנובמבר 2315 שנים ואו איזה יופי טוב לראות דבר כזה אחרי ששנים לא התעסקתי בתחוםמחכה לתוצאות לשחיטה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.