עבור לתוכן

קיבלתי IPHONE G3 חדש מאיטליה SIMFREE..

Featured Replies

פורסם

עכשיו השאלות :-) :

1. איך אני יודע מה הגירסת תוכנה שלו והאם כדאי להתקין את האחרונה ביותר , אם כן אז מאיפה?

2. מאיפה ניתן להוריד אפליקציות חינמיות למכשיר?

זהו בנתיים תודה..

פורסם

כנס להגדרות-אודות-שם רשום הכל.. רד למטה עד שתגיע לגרסה.

בשביל להוריד אפליקציות חינם למכשיר אתה צריך קודם לפרוץ אותו..

אחרי שתפרוץ את המכשיר תצטרך לחפש אתרים לא נראה לי שמותר לפרסם אתרים כאלה בפורום כי הם לא חוקיים...

פורסם
  • מחבר

מצטער לא ידעתי שהאפליקציות חינם זה לא חוקי הייתי בטוח שיש כאלה שמשחררים בקוד פתוח כאלה שהם חינם..

בכל מקרה אם הגירסת תוכנה לא מעודכנת יש סכנה כלשהי למכשיר בעידכון?

פורסם

יש אפלקציות חינמיות שאתה יכול להוריד מהחנות של APPLE.

פורסם

נעשה לך סדר בדברים מאחר ואני מתעסק בזה לא מעט וגם לי יש מכשיר אירופאי שכזה אז אני אעזור לך :

1. אם המכשיר סים פרי , ואני מדגיש רק אם, אז אתה יכול לעשות בחופשיות מעכשיו ולנצח עדכונים כאוות נפשך מבלי לפחד שהמכשיר יינעל.

2. הגרסא העדכנית ביותר הינה 3.12 ולאייטיונס זה 9.02 אם אני לא טועה באייטיונז, בזאת של האייפון 3.12 הכי עדכנית

3. כדי להתחיל לנצל את המכשיר חפש בחנות של האייטיונז אפליקציות חינמיות ויש הרבה כאלה שיעשו לך ממש נחמד כגון סקייפ, פרינג, WAZE, שאזאם ועוד כהנה וכהנה

4. כדי לנצל ממש את המכשיר אפשר לעשות מה שנקרא JAILBREAK - פותח את המכשיר לעולמות חדשים - צריך להתקין מה שבתרגום חופשי מאנגלית לעברית נקרא גשם שחור .- ומשם עוד כמה דברים לא רציניים ואתה מוכן לעולם חדש .. :)

5. אני לא יכול לפרט פה יותר כי אסור, אני גם ככה חושב שלפורום הזה פירטתי יותר מידי ... אז מאחל לך בהצלחה ... אל תשכח מגן למסך ואיזה מעטפת מסיליקון (שתיהם ביחד בחנות של גרוזיני חביב עלו לי 70 שקל כולל זה שהוא הדביק את מגן המסך בשבילי)

טל.

פורסם
  • מחבר

מצחיקים המחירים בארץ הזמנתי כבר דרך EBAY גם מגן מסך וגם סיליקון ביחד באיזה דולר וחצי...

תודה על הפרטים..

דרך אגב , כרגע אין לי עדיין חבילת אינטרנט באורג', אם אני מתחבר במכשיר דרך WIFI לראוטר הבייתי שלי כל גלישה שאני יעשה מהמכשיר זה דרך האינטרנט של הבית ולא דרך אורג' נכון?

פורסם

נכון.

אם אתה משתמש בWI-FI זה לא עולה לך כלום...

פורסם
  • מחבר

אני צריך לפתוח איזה חשבון משתמש כלשהו בAPPLE STORE או משהו כזה?

פורסם

בואו ננסה לא להמשיך לדבר על תכנים לא חוקיים.

אפליקציות חינמיות יש לך המון ב-APP STORE.

פורסם
  • מחבר

בואו ננסה לא להמשיך לדבר על תכנים לא חוקיים.

אפליקציות חינמיות יש לך המון ב-APP STORE.

לא דיברתי על דברים לא חוקיים..

שאלתי אם כדאי להתחבר לAPP STORE אני צריך ליצור חשבון משתמש והאם זה סתם לזיהוי או שזה עולה כסף ...

פורסם

כן בשביל להוריד תכנים מAPP STORE (חינמיים או לא זה לא משנה) אתה חייב שיהיה לך חשבון בAPP STORE...

לא זה לא עולה כסף.. וגם לא חייבים להכניס כ. אשראי כדי להירשם..

למרות שאם אתה רוצה להוריד תכנים בכסף אתה חייב להירשם עם כ. אשראי או עם PAYPAL...

פורסם

אגב, בעת ביצוע ג'יילבריק האחריות מוסרת (לא שזה כזה משנה, כי אם תרצה "שהאחריות תחזור" אתה עושה ריסטור והמכשיר כמו חדש!).

אני חייב לציין שאומנם ג'יילבריק זה עסק לא הכי חוקי, אבל זה לא אומר שכל התכנים שמקושרים לתוכנות צד שלישי הם פיראטים כי ישנם חברות חיצוניות שמשחחרו לשם אפליקציות שלהם ואף יש כאלו שעולות כסף.

עכשיו נשאלת השאלה למה זה קורה? אותם החברות לא רוצות להיתעסק עם הבירוקרטיה של אפל או שאפל לא אישרה את פיתוחם וכד'.. אתה יכול לראות בין החברות הללו את כל האנשים והחברות הפרטיות שמייצרים ערכות נושא וכל מיני שיפוריי גרפיקה למכשיר.

בנוגע לכל ענייני העידכון של המכשיר וכד' אני ממליץ לעדכן לגרסה האחרונה ביותר, אבל תזהר אם המכשיר שלך הוא לא סימפרי כי יתכן והמודם/חייגן שלך לא יהיה פרוץ בגרסה החדשה ובלגן שלם אחד גדול..

לעוד שאלות וחדשות בתחום האייפונים אני אפנה אותך לאתרים:

iphones.co.il

ipsf.co.il

ויש עוד כמה בלוגים ואתרים קטנים יותר שעוסקים בתחום, אלו הם העיקריים שמתעדכנים בתכיפות יומית. :xyxthumbs:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים