פורסם 2009 בנובמבר 1916 שנים יש לי gpu-z ובכל פעם שאני עושה אוברקלוק ומפעיל את המחשב מחדש הכל מתאפס .וחוץ מזה הכרטיס לא עובד באופן יציבאני צריך תוכנה שבטוח תעבוד טוב בwin7 .
פורסם 2009 בנובמבר 1916 שנים RIVA TUNER ? ATI TOOLS ?להבא תריץ חיפוש לפני השאלה.. ;Dואם הכרטיס מסך לא עובד יציב..אז אולי אתה מגזים אם הOC..או שהטמפ' מוגזמת..בדוק את זה..
פורסם 2009 בנובמבר 1916 שנים מחבר בדקתי והטמ"פ לא גבוהה. מקסימום 70 מעלות .והאוברקלוק הרצתי gpu במקום 750 על 880 ו זיכרון הרצתי מ 800 ל 1100ghz ראיתי באיזה פורום אחד שפרסם את האוברקלוק הזה אז העתקתי.השאלה אם זה לא הורס את הכרטיס להאיץ במכה.{ואגב חיפשת תוכנות אוברקלוק מי אמר שלא חיפשתי?. עובדה שיש לי תוכנות.אבל לא מצאתי ל win7 }
פורסם 2009 בנובמבר 2016 שנים לא הורס..אבל גם לעתיק זה לא בדיוק הדרך הנכונה..צריך לעלות לאט לאט..ולבצע בדיקות יציבות כל פרק זמן...תבדוק אם הכרטיס יציב בכלל..
פורסם 2009 בנובמבר 2116 שנים מחבר אוקי תודה. שאלה כנראה אחרונהיש מצב שאחרי האוברקלוק הנ"ל הכרטיס יקח חשמל כמו hd4830 או קרוב אליו?
פורסם 2009 בדצמבר 316 שנים מחבר RIVA TUNER ? ATI TOOLS ?להבא תריץ חיפוש לפני השאלה.. ;Dואם הכרטיס מסך לא עובד יציב..אז אולי אתה מגזים אם הOC..או שהטמפ' מוגזמת..בדוק את זה..התוכנות שהבאת לי לא מתאימות ל win7 .משהו עשה פעם עם איזה שהו תוכנה אוברקלוק ב win7 ?
פורסם 2009 בדצמבר 316 שנים מה לא מתאים לWIN 7 ? אני משתמש בשתי התוכנות והכל בסדר..על כל מקרה בדוק שאתה משתמש בדרייבר האחרון..ויש לך גם את EVGA Precision..
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.