פורסם 2009 בנובמבר 1916 שנים שלוםכשהאייפון יגיע לישראל עוד איזה שבועיים שלוש,האם באידיגטאל הוא גם יהיה עם התחייבות,או סכום חד פעמי ולאחר מכן יהיה צורך להכניס סים?איך הוא ימכר באורנג'?תיהיה לו חבילה מיוחדת שתוזיל אותו?כדאי בתור חייל לקנות אותו?
פורסם 2009 בנובמבר 1916 שנים לא ממליץ בכלל, זה זוועה כמה שמגבילים לך את השימוש בוMP4 בלבד? צורך בITUNES? גועל נפש
פורסם 2009 בנובמבר 2016 שנים מחבר אפשר לנעול,הגעתי למסקנה עם עצמי שזה דבר גרוע,ועדיף להשקיע במשהו למחשב במקום בדבר הזה...
פורסם 2009 בנובמבר 2016 שנים רגע חןלפני שננעלאיזה טלפון יש לך כרגע? אם אתה צריך משהו טוב יש הרבה מתחרים טובים אחרים
פורסם 2009 בנובמבר 2016 שנים עד כמה אתה רוצה להשקיע? אני למשל תקוע עם טלפון של הרשת הישנה של פלאפון ואני מחכה שN900 יצא, אחרי שהמחיר שלו יתייצב הוא יהיה בסביבות 2600http://www.phonearena.com/htmls/Nokia-N900-Review-review-r_2318.htmlזה סיקור טוב עליויש עוד טלפונים כמו הדרואיד של מטורולה אני חושב וHTC משהו
פורסם 2009 בנובמבר 2016 שנים מחבר אתה יודע אני חייל אז אני צריך משהו לא יקר מידי ולא זול מידי,משהו באמצע כזה שיהיה משוכלל אבל לא יותר מידי
פורסם 2009 בנובמבר 2016 שנים ...אני צריך משהו לא יקר מידי ולא זול מידי,משהו באמצע כזה שיהיה משוכלל אבל לא יותר מידי המשפט הכי מעורפל שקראתי בחיים שלי
פורסם 2009 בנובמבר 2016 שנים ^^^ מה ציפית? חןן מ הוא אגדה עם במשפטיו! לצורך הנושא, כך נוקיה 5800 במבצע חיילים באורנג' או כל טלפון שתראה לנכון במחיר טוב ובהצלחה! נ.ב- אין לך מה לחפש עם אייפון בצבא בדיוק כמו שאין לך יותר מדי מה לחפש עם מחשב נייד בצבא. תוך יומיים אתה כבר לא תראה אותו וחבל..
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.