עבור לתוכן

motorolla Droid למישהו יש פרטים?

Featured Replies

פורסם

אז הDROID נראה ממש מגניב אבל כמובן שאני לא יודע אם הוא יהיה רלוונטי לישראלי.

אז יש לי כמה שאלות.

1. מישהו יודע אם יש איפה לקנות אותו בארץ? יבואן אישי או חברת סלולר שמתכוונת לאמץ בקרוב.

2. אם אין האם אני יכול להביא אחד מחו"ל ולהכניס את כרטיס הSIM 3.5 שלי והוא יעבוד.

3. האם יש תמיכה (רשמית או לא) לעברית במערכת ההפעלה ANDROID 2.0 או האם הייתה תמיכה לגרסאות קודמות שאולי עדיין עובדת

4. DROID מגיע אם GPS והדרכת צעד אחר צעד בנסיעה. יש למישהו מושג אם זה יכול לעבוד אם מפות של הארץ (קול בעברית ממש לא מעניין אותי)

בבקשה אם מישהו יודע משהו שיפרסם או שיפנה אותי לאתר רלוונטי.

תודה.

פורסם

1. אתה לא יכול ולא תוכל בגלל שהוא תומך רק ברשת CDMA, אתה מתכוון אולי לאחיו התאום מוטורולה Milestone שתומך ברשתות UMTS (שכן נתמך ע"י הרשתות בארץ) וצפוי לצאת בינואר שנה הבאה.

2. Droid לא, Milestone כן בתנאי שיהיה SIM free.

3. נכון לעכשיו לא ידוע (תמיכה רשמית אין, לגבי התמיכה הלא רשמית אין מידע כרגע אם היא תומכת), אני מאמין שיצוצו פתרונות כשיצוצו יותר מכשירים עם המערכת החדשה.

4. לא בעתיד הנראה לעין.

אגב,

לדעתי המכשיר ממש לא מרשים, הוא גדול, כבד ויהיה חלש משמעותית ממכשירים אחרים בעלי Android 2.0 OS.

פורסם
  • מחבר

אוקי.

שתי שאלות.

1. מה זה free sim

2. יש לך המלצות לטלפונים אחרים על בסיס android 2 ?

פורסם

sim free נועד כדי שהמכשיר הסוללרי ידע לקבל את הכרטיסי סים של החברות השונות בארץ.

פורסם

הנה ביקורת על מוטורולה דרויד כולל סרטונים ותמונות של Motorola Droid. טלפון סלולרי שאני בטוח הולכת לקנות כאשר הוא יגיע לישראל (נראה לי בדצמבר). אני אישית מעדפיה את מוטורולה דרויד על פני האייפון.

פורסם

ברור שגם אני רוצה כזה.

עד היום הלכתי עם HTC המצויינים, כאשר איפון בכלל לא עניין אותי. מוטורולה תמיד ידעה להצליח כשהיא החליטה לרתום את המוחות שלה לכיוון הנכון, שכן יכולות הטכנולוגיות שלה תמיד היו בקדמת הבמה. אבל בגלל התעקשות היא נכלשה. הרייזר הצליח רק בגלל העיצוב היפהפה וכך גם הסטרטק של פעם.

עכשיו לאחר שמונה מנכ"ל חדש וכל צורת המחשבה והפיתוח פורמטו והתחילו מהתחלה - הנה לנו - כך נראה -המכשיר המוביל בעולם. רק שיגיע כבר לארץ, ואז אוכל לבדוק אותו מול ה- HTC החדש. בינתיים אני ממתין ולא משרדג את שלי.

פורסם

שוב, לא Droid אלא, Milestone. ה- Droid הוא מכשיר CDMA (הרשת שפלאפון זנחה לטובת ה- GSM) ולא יגיע ארצה, ה- Milestone כשיצא בתחילת 2010 אולי יגיע ארצה...

הביקורות על ה- Droid לא מתארות אותו כמכשיר טוב במיוחד.

פורסם

הביקורות על ה- Droid לא מתארות אותו כמכשיר טוב במיוחד.

• 3 שבועות מאוחר יותר...
פורסם

אתה אומר שהמכשיר הזה הוא לא בין הטובים של ה ANDROID ,

על איזה מכשירים עם מערכת הפעלה ANDROID אתה כן ממליץ?

פורסם

אם זה מופנה אלי, ממליץ לחכות ל- Q2 של 2010, יפציצו אותנו במכשירי אנדרואיד חזקים ומגוונים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים