פורסם 2009 בנובמבר 1816 שנים שלום לכולםהיום רציתי להחליף את ספק הכוח שלי (250W ל 400W) שאבא שלי נתן ליוכאשר התחלתי לחבר את החוטים של הספק החדש שמתי לב למשהו מוזר...קיימים שני חיבורים ללוח אם,אחד עם כ20+ כניסות ואחד ריבוע עם ארבע.עכשיו משום מה הספק הנוכחי מחסרי 4 כניסות בחיבור של ה20+,4 כניסות נשארות ללא חיבור.לעומת זאת הספק הקודם נכנס בכולן...כרגע אני חיברתי חזרה את הספק הקודם,לא רציתי לקחת סיכון שיקרה משהו.מישהו מוכן להסביר לי מה קורה כאן שני הספקים הספקים סטנדרתיים אז למה יש הבדל בכמות הכניסות והאם זה משנה?
פורסם 2009 בנובמבר 1816 שנים אני משאר שללוח שלך יש חיבור 20 פינים ולספק הישן יש חיבור 20 פיניםלרוב לוחות האם כיום יש חיבור של 24 פיניםולכן הספק החדש שלך מגיע עם 24 פינים לאומת 20 בספק הישןאין כל בעיה לחבר את הספק החדש זה שיש 4 פינים שלא מחוברים זה לא יגרום לשום בעיהלמה 24פינים לאומת 20?זה נותן עוד "עוצמה" ללוח ומאפשר המהרה(OC) טובה ויציבה יותראם אתה לא יודע מה זה המהרה... אני מציע שתקרא את ה סטיקי בפורום "אוברקלוקינג וקירור"בשורה התחתונהאין בעיה לחבר את הספק החדש, את יכול לחבר אותו בראש נקי =]
פורסם 2009 בנובמבר 1816 שנים מחבר הפוך..חחיש 24 בישן ויש בלוח אם 24בספק החדש 20וזה בסדר להכניס את זה ככה?ולא נראלי שלמעבד כמו שלי בכלל אפשר לעשות OC
פורסם 2009 בנובמבר 1816 שנים לא תמיד. תבדוק במדריך של הלוח אם אם זה מותר בלוח אם הספציפיבלוח אם שלא תומך המחשב יכול לעבוד אם זה ככה אבל החיבור יכול להתחמם כי יש פחות חוטים שהזרם מתחלק ביניהם
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.