עבור לתוכן

מחפש מומחה ל-OC (למחשבים חזקים ,שרתים).

Featured Replies

פורסם

שלום

מחפש מומחה ל-OC (למחשבים חזקים (975),שרתים(xeon X 5570 ) ,מעבדים גרפיים (quadro FX 5800 ,tesla c1060)).

תודה מראש

אלי

פורסם

מה המטרה שלך בתרד ? "מומחה" שיעשה מה בדיוק ?

פורסם

אני לא מומחה אבל מתוך סקרנות

מה התועלת ב - OC בשרתים?

תצטרך להוצאי על הקירור יותר ממחשב חדש (?)

פורסם

אני לא מומחה אבל מתוך סקרנות

מה התועלת ב - OC בשרתים?

תצטרך להוצאי על הקירור יותר ממחשב חדש (?)

האמת שעושים אוברקלוק לשרתים שמריצים תוכנות כאלו ואחרות בשביל(כמובן) לשפר את הבצועים .

מה כן אני לא יודעה מה זה יעזור לבחור הזה ספציפית פה (כי הוא לא הסביר למה הוא צריך את זה )

כמובן שאני לא מומחה ,לכן אני לא מסביר דבר .

אבל בתכלס ,כל ילד בן 14 היום יכול לעשות לך אוברקלוק סביר ביותר (עם אתה רוצה משהו מעבר תצטרך להשקיעה כספים אסטרונומים רק על הקירור כמו שRafi921 אמר קודם ).

פורסם

OC לשרתים ? ממש לא..שרתים (שאני אומר שרת אני מתכוון לשרת U למיניהם..עם מעבדים מתאימים וכו) לא מאפשרים ביצוע OC..

והם מגיעים כבר עם המון יכולת וביצועים..

אם תיקח את המעבדים הנ"ל ותתקין אתם על לוח אם "בייתי" שתומך..אז הכל נראה אחרת..

אבל שוב אין שום עניין במה שפותח התרד שאל..שכן אין שום מידע וכו..

פורסם

OC לשרתים ? ממש לא..שרתים (שאני אומר שרת אני מתכוון לשרת U למיניהם..עם מעבדים מתאימים וכו) לא מאפשרים ביצוע OC..

והם מגיעים כבר עם המון יכולת וביצועים..

אם תקיח את המעבדים הנ"ל ותתקין אתם על לוח אם "בייתי" שתומך..אז הכל נראה אחרת..

אבל שוב אין שום עניין במה שפותח התרד שאל..שכן אין שום מידע וכו..

צודק לא שרתים ,מחשבי על שמבוססים על אותם מעבדים .

פורסם

לי יש לוח שמיועד לשרתי יו וכן יש שם אפשרות לאוברקלוק,העלעת מתח לזכרון,למעבד,שינוי תדר הכאלה. אומנם הוא לא מבוסס על קסאון.

פורסם
  • מחבר

מה המטרה שלך בתרד ? "מומחה" שיעשה מה בדיוק ?

שיידע להמהיר את המחשבים בצורה אופטימלית על מנת להריץ תוכנה מסויימת במינימום זמן (המחשבים יעבדו בצורה יציבה,במהירות הגבוהה האפשרית)

המחשבים אמורים לעבוד 24/7 ב-100% נצילות.

במידה ומישהו יודע לעשות את העבודה אנא צרו איתי קשר בפרטי.

פורסם

לי יש לוח שמיועד לשרתי יו וכן יש שם אפשרות לאוברקלוק,העלעת מתח לזכרון,למעבד,שינוי תדר הכאלה. אומנם הוא לא מבוסס על קסאון.

איזה לוח אם בדיוק ? הלוח מאפשר התקנה של שני מעבדים עליו ?

ופותח התרד..אתה מודע לזה ששרתים יספקו לך ביצועים גבוהים גם בלי OC...אתה לא תמצא מערכת שרתים (יעודית) שתאפשר לך OC !

פורסם

לא,רק מעבד אחד.

פורסם

איזה לוח אם זה בדיוק ? שרתים מגיעים עם שני מעבדים פיזית.. ;D

פורסם

Tyan tomcat s2865 k8e

‏ לוח שמיועד ליו1‏ ‏‏(פיצה‏) אפשר לקנות את הלוח בנפרד וגם בשרת קומפלט עם מעבד ספק ומארז וכו.‏ הלוח הספציפי הזה נקנה בנפרד עם מעבד ‏4800+‏ בסוקט ‏939

פורסם

לוח האם שלך זה מעיין שילוב של בייתי עם שרתים..זה לא נטו שרת...על כל מקרה כמו שציינתי כבר..שרת פרופר לא יעניק לו את האפשרויות הללו..

פורסם

זה יותר נכון לוח לראק יו1 שהכניסו למידי טאוור. בדיוק כמו שאתה יכול לקנות לוח עם 4 מעבדים ולהכניס לפול טאוור.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים