פורסם 2009 בנובמבר 1716 שנים יש לי קירור של TWIN TURBO ניראה לי של arctic cooler ומאז ששמתי אותו הטמפ של הזכרונות גבוהה מאשר כשהיה לי את הקירור סטוקיכול להיות שזה מפני שהדבק של הקירור הפסיבי לא מחזיק כל כך.עם מה כדאי לי להחליף את הקירור הפאסיבי שם? או אם אפשר לחזק את הקירור הנוכחי איכשהו?בלי מאמץ הזכרונות על 70 מעלות בGPUZ (גירסא 0.3.1)
פורסם 2009 בנובמבר 1716 שנים ידוע שהקירור הנ"ל לא בדיוק מתמודד עם הקירור של הזיכרונות/VRM טוב..אבל עדיין הטמפ' שאתה מציין היא בסדר גמור.תעלהה תמונה של GPU-Z במנוחה/מאמץ...
פורסם 2009 בנובמבר 1716 שנים מחבר בדקתי בGPUZ וRIVA ובשניהם אחרי רבע שעה של GTA 4 בהגדרות גבוהות, הMEM היה על 85 מעלות (שכחתי לקחת תמונה)
פורסם 2009 בנובמבר 1816 שנים זה עדיין תקין...בצע בדיקת מאמת עם OCCT או ATI TOOLS ותעל הלכאן תמונה של GPU-Z לשונית הSENSORS..תודה..
פורסם 2009 בנובמבר 1816 שנים מחבר במהלך 15 דקות של בדיקה בATITOOL הטמפ המקסימלית היא 84.5 וישר כשזה עבר לקוביה המסתובבת זה עלה גם ל86.5.זה שהמהירות של המאוורר לא נמדדת פה טוב זה סימן לא טוב?[attachment deleted by admin]
פורסם 2009 בנובמבר 1916 שנים הטמפ' שלך סבירות בהחלט..ולפי התוכנה הRPM עומד על 1400+-..מדוד עם תוכנה אחרת על מנת לוודא שזה נכון.. מעבר לזה..הכל תקין ;D
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.