עבור לתוכן

מאווררים של ספק הכח לא עובדים

Featured Replies

פורסם

לאחרונה שודרג המחשב שלי (פרטים http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=417742.0)

יש לי היום

1) מארז של ARCTIC COOLING SILENTIUM עם ספק כח של SEASONC 350W

2) לוח אם MA770 של GB

http://www.giga-byte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Overview.aspx?ProductID=3097

3) KIT 2GB זכרונות 1066

4) מעבד AM3 QUAD

5) כרטיס מסך http://www.connect3d.com/radeon_hd_3850.htm

משום מה המאווררים שעל ספק הכח לא עובדים וכל האיזור מתחמם.

כרטיס המסך מגיע למצב שהוא כ"כ חם (אגב המאוורר שלו עובד) שהוא פשוט קורס אחרי חצי שעה של עבודה ואני נאלץ לכבות את המחשב

האם יכול להיות שהמאווררים פשוט "גמרו את העבודה" (זה רץ כבר כמה שנים)?

האם אפשר לעשות מעקף ולחברם בניפרד - לא ראיתי אפשרות כזאת, כי הם מחוברים ישירות לספק עם כבל שחור.

אופיר[br]פורסם בתאריך: 16.11.2009 בשעה 22:51:57

חברים - זה דחוף לי, המחשב משמש לעבודה שצריכה להיעשות בימים הקרובים

תודה

פורסם

המאוורר שבתוך ספק הכוח לא עובד, או המאווררים שמחוברים ישירות לספק כח (עם חיבור מולקס)?

פורסם
  • מחבר

המאוורר בתוך ספק הכח - בתמונה כאן

Silentium_T_PSU_350W_pic_300.gif

אני ממש אבוד - עזרה בבקשה!!

פורסם

בדקת שהם מחוברים לספק/לוח האם ?

פורסם
  • מחבר

יש כבל שחור (כפי שנראה בתמונה) והוא מחובר מהספק למאווררים שממש מקובעים לספק עצמו

לא ראיתי אפשרות לחבר ללוח אם בצורה כלשהיא

חברים - חייב דחוף את עזרתכם

פורסם

יש מצב לתמונה ? ובגדול אם הכבל שיוצא מהמאווררים מחובר לספק/למקור מתח..אז אין הרבה מה לעשות..בדוק חיבור אחר..

אחרת המאווררים תקולים..

פורסם
  • מחבר

התמונה של הספק נמצאת לעיל - מהאתר שלהם

כנראה שאתה צודק

מישהוא יודע איפה אפשר להשיג את הספק הנ"ל SEASONIC בעוצמה של 500W - יש אותו באתר של ARCTIC COOLING - ראו כאן

והכי חשוב - האם לדעתכם זה יפתור את בעיית החימום של כרטיס המסך?!?!

פורסם

פותח התרד בא נעשה קצת סדר..בדקת שהכבל מחובר ובאמת המאווררים לא עובדים ? ניסת לחבר אותם לחיבור אחר ?

למה אתה נעול על אותו הספק..יש לך ספקים אחרים שיתאימו..בשביל זה יש פורום ספקים..פתח שם תרד (אחרי שתבדוק את ה"נל)..ויעזרו לך..

פורסם
  • מחבר

נראה לי שפוספסו פה כמה דברים

כפי שתואר

1) הספק הוא יחודי לARCTIC COOLING CASE - מסדרת SILENTIUM - יש אותו בגרסאת 350W כמו שלי ו500W - מנסה להשיג

2) המאווררים מקובעים לספק עצמו

3) המאווררים מחווטים עם חוט שחור לספק - אין אפשרות לחברם ללוח האם כמקור מתח!

4) המאווררים לא עובדים

5) כרטיס המסך מתחמם עד מאוד

השאלות שלי

1) האם יש קשר בין חוסר האיוורור של הספק להתחממות המערכת בכלל וכרטיס המסך בפרט?

2) האם התחממות כרטיס המסך יכולה לנבוע מחוסר תיאום כלשהוא בין הלוח לכרטיס- למשל מהירות זיכרון וכו

3) האם ניתן לרכוש בארץ ספק SEASONIC 500W שיתאים למארז זה

לתגובות אודה!

פורסם

1. חוסר הפעולה של המאווררים פוגע קודם כל בספק..שכנראה ישרף בסופו של דבר..כמובן שזה פוגע בסירקולציה אבל עדיין לא קשור לבעיה שלך ממש..

2. ממש לא..

3. כמו שציינתי כבר..את הספק בצורה הזאת אתה לא תמצא..פשוט קנה ספק ATX אחר..לא חסר כאלו...

לגבי ההתחממות של הכרטיס מסך..ניסת לנקות אבק ? בדקת טמפ' במנוחה/מאמץ ותעדכן אותנו בבקשה..

איזה כרטיס מסך יש לך ?

פורסם
  • מחבר

תודה

כפי שצוין -

כרטיס מסך http://www.connect3d.com/radeon_hd_3850.htm

המארז הזה לא יכול לקבל שום ספק אחר מלבד אלו - לצערי

המלצת היצרן על הלוח הנ"ל היא 500W ולי יש רק 350W - האם זה מהווה בעיה בחימום?

ניקיתי אבק בזמן התקנת המערכת,עם איזו תוכנה אתם בודקים טמפ של כרטיבי המסך ושל שאר הרכיבים?

פורסם

ידיים יש?יש. ראש יש?יש. תחליף משחה טרמית וכ.מסך (אם הוא רץ כמה שנים בלי בעיה) פרק את הספק, קנה מאורר חדש וחבר לשם עם מחבר במידה ויש או הלחמה או סתם חיבור חוטים והידוק עם שרינק. תנסה לפרק את המאורר לנקות ולשמן. לי זה תמיד עוזר. אומנם לאיזה חודשים 3 אפילו 4. אבל פתחתי אותו פעם אחת ועכשיו רק שהוא מתחיל לעשות רעשים אז שפריץ קטן של ספרי שמן לנשק וזהו. השמן לא מעביר חשמל.

פורסם

אתה בטוח שאי אשפר להתקין ספק רגיל ? בדוק את העניין..מה שכן תמיד אפשר לרכוש מאווררים חלופים..

והW לא כזה משנה..זה עניין של צריכת מערכת..היצרן לא קובע את זה..

פורסם
  • מחבר

אי אפשר

מתוך האתר -

For the old Silentium PC case with metal-housing and double-fan design we can offer you these two PSUs. These PSUs are not compatible with the Pro- or ECO80 series.

בכל מקרה תקשבו לזה

חיברתי לSYS FAN על הלוח האם ליד אותו הספק סתם איזה מאוורר שהיה לי

ו...המאוררים התחילו לעבוד, אחרי 10 שניות הם הפסיקו?! אז הם כן תקינים אבל משהוא מפסיק אותם, למה?

דרך אגב המאוורר על הSYS FAN עובד יופי...קבוע

פורסם

הממ זה די הגיוני שהיצרן ירצה שתקנה רק חומרה שלו. אם המאוררים עובדים נסה לחבר את המאורר שק הספק ישירות למולקס, ככה שום תוכנה או חומרה לא תשפיע עליו.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים