פורסם 2009 בנובמבר 1616 שנים לאחרונה שודרג המחשב שלי (פרטים http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=417742.0)יש לי היום1) מארז של ARCTIC COOLING SILENTIUM עם ספק כח של SEASONC 350W2) לוח אם MA770 של GB http://www.giga-byte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Overview.aspx?ProductID=30973) KIT 2GB זכרונות 10664) מעבד AM3 QUAD5) כרטיס מסך http://www.connect3d.com/radeon_hd_3850.htmמשום מה המאווררים שעל ספק הכח לא עובדים וכל האיזור מתחמם.כרטיס המסך מגיע למצב שהוא כ"כ חם (אגב המאוורר שלו עובד) שהוא פשוט קורס אחרי חצי שעה של עבודה ואני נאלץ לכבות את המחשבהאם יכול להיות שהמאווררים פשוט "גמרו את העבודה" (זה רץ כבר כמה שנים)?האם אפשר לעשות מעקף ולחברם בניפרד - לא ראיתי אפשרות כזאת, כי הם מחוברים ישירות לספק עם כבל שחור.אופיר[br]פורסם בתאריך: 16.11.2009 בשעה 22:51:57חברים - זה דחוף לי, המחשב משמש לעבודה שצריכה להיעשות בימים הקרוביםתודה
פורסם 2009 בנובמבר 1716 שנים המאוורר שבתוך ספק הכוח לא עובד, או המאווררים שמחוברים ישירות לספק כח (עם חיבור מולקס)?
פורסם 2009 בנובמבר 1716 שנים מחבר יש כבל שחור (כפי שנראה בתמונה) והוא מחובר מהספק למאווררים שממש מקובעים לספק עצמו לא ראיתי אפשרות לחבר ללוח אם בצורה כלשהיאחברים - חייב דחוף את עזרתכם
פורסם 2009 בנובמבר 1716 שנים יש מצב לתמונה ? ובגדול אם הכבל שיוצא מהמאווררים מחובר לספק/למקור מתח..אז אין הרבה מה לעשות..בדוק חיבור אחר..אחרת המאווררים תקולים..
פורסם 2009 בנובמבר 1716 שנים מחבר התמונה של הספק נמצאת לעיל - מהאתר שלהםכנראה שאתה צודקמישהוא יודע איפה אפשר להשיג את הספק הנ"ל SEASONIC בעוצמה של 500W - יש אותו באתר של ARCTIC COOLING - ראו כאןוהכי חשוב - האם לדעתכם זה יפתור את בעיית החימום של כרטיס המסך?!?!
פורסם 2009 בנובמבר 1716 שנים פותח התרד בא נעשה קצת סדר..בדקת שהכבל מחובר ובאמת המאווררים לא עובדים ? ניסת לחבר אותם לחיבור אחר ?למה אתה נעול על אותו הספק..יש לך ספקים אחרים שיתאימו..בשביל זה יש פורום ספקים..פתח שם תרד (אחרי שתבדוק את ה"נל)..ויעזרו לך..
פורסם 2009 בנובמבר 1716 שנים מחבר נראה לי שפוספסו פה כמה דבריםכפי שתואר1) הספק הוא יחודי לARCTIC COOLING CASE - מסדרת SILENTIUM - יש אותו בגרסאת 350W כמו שלי ו500W - מנסה להשיג2) המאווררים מקובעים לספק עצמו3) המאווררים מחווטים עם חוט שחור לספק - אין אפשרות לחברם ללוח האם כמקור מתח!4) המאווררים לא עובדים5) כרטיס המסך מתחמם עד מאוד השאלות שלי1) האם יש קשר בין חוסר האיוורור של הספק להתחממות המערכת בכלל וכרטיס המסך בפרט?2) האם התחממות כרטיס המסך יכולה לנבוע מחוסר תיאום כלשהוא בין הלוח לכרטיס- למשל מהירות זיכרון וכו3) האם ניתן לרכוש בארץ ספק SEASONIC 500W שיתאים למארז זהלתגובות אודה!
פורסם 2009 בנובמבר 1816 שנים 1. חוסר הפעולה של המאווררים פוגע קודם כל בספק..שכנראה ישרף בסופו של דבר..כמובן שזה פוגע בסירקולציה אבל עדיין לא קשור לבעיה שלך ממש..2. ממש לא..3. כמו שציינתי כבר..את הספק בצורה הזאת אתה לא תמצא..פשוט קנה ספק ATX אחר..לא חסר כאלו...לגבי ההתחממות של הכרטיס מסך..ניסת לנקות אבק ? בדקת טמפ' במנוחה/מאמץ ותעדכן אותנו בבקשה..איזה כרטיס מסך יש לך ?
פורסם 2009 בנובמבר 1816 שנים מחבר תודהכפי שצוין - כרטיס מסך http://www.connect3d.com/radeon_hd_3850.htmהמארז הזה לא יכול לקבל שום ספק אחר מלבד אלו - לצעריהמלצת היצרן על הלוח הנ"ל היא 500W ולי יש רק 350W - האם זה מהווה בעיה בחימום?ניקיתי אבק בזמן התקנת המערכת,עם איזו תוכנה אתם בודקים טמפ של כרטיבי המסך ושל שאר הרכיבים?
פורסם 2009 בנובמבר 1916 שנים ידיים יש?יש. ראש יש?יש. תחליף משחה טרמית וכ.מסך (אם הוא רץ כמה שנים בלי בעיה) פרק את הספק, קנה מאורר חדש וחבר לשם עם מחבר במידה ויש או הלחמה או סתם חיבור חוטים והידוק עם שרינק. תנסה לפרק את המאורר לנקות ולשמן. לי זה תמיד עוזר. אומנם לאיזה חודשים 3 אפילו 4. אבל פתחתי אותו פעם אחת ועכשיו רק שהוא מתחיל לעשות רעשים אז שפריץ קטן של ספרי שמן לנשק וזהו. השמן לא מעביר חשמל.
פורסם 2009 בנובמבר 1916 שנים אתה בטוח שאי אשפר להתקין ספק רגיל ? בדוק את העניין..מה שכן תמיד אפשר לרכוש מאווררים חלופים..והW לא כזה משנה..זה עניין של צריכת מערכת..היצרן לא קובע את זה..
פורסם 2009 בנובמבר 1916 שנים מחבר אי אפשרמתוך האתר - For the old Silentium PC case with metal-housing and double-fan design we can offer you these two PSUs. These PSUs are not compatible with the Pro- or ECO80 series.בכל מקרה תקשבו לזהחיברתי לSYS FAN על הלוח האם ליד אותו הספק סתם איזה מאוורר שהיה ליו...המאוררים התחילו לעבוד, אחרי 10 שניות הם הפסיקו?! אז הם כן תקינים אבל משהוא מפסיק אותם, למה?דרך אגב המאוורר על הSYS FAN עובד יופי...קבוע
פורסם 2009 בנובמבר 2016 שנים הממ זה די הגיוני שהיצרן ירצה שתקנה רק חומרה שלו. אם המאוררים עובדים נסה לחבר את המאורר שק הספק ישירות למולקס, ככה שום תוכנה או חומרה לא תשפיע עליו.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.