עבור לתוכן

התייעצות בקניית מחשב נייד של טושיבה

Featured Replies

פורסם

שלום לכם..

ברצוני לקנות מחשב נייד מדגם A500-1DN של טושיבה

קישור למפרט : http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=8104&perur=

הבעיה היא שהמחשב דיי יקר ורציתי לדעת אם המחשב שווה את הכסף ובכללי איך הוא מבחינת הכל

אם יש לכם להציע לי מחשבים יותר טובים או מחשבים כמו המפרט של הטושיבה רק במחיר זול יותר אשמח לשמוע אבל כעקרון דיי נדלקתי על הטושיבה הזה..

אשמח לשמוע את חוות דעתכם

תודה רבה,

פורסם

מחשבי טושיבה לרוב בנויים לא רע, בעלי רמקולים סבירים ומסך טוב מבממוצע, אבל המחיר שלהם נוטה להיות גבוה יחסית למפרט נטו.

חוץ מזה, באג הם יקרנים.

פורסם
  • מחבר

כן אני יודע שבאג הם יקנים אבל הבעיה היא שלא מצאתי חנות אמינה כמו באג שמוכרת את הדגם הזה..ובכללי לפי מה שראיתי באינטרנט זהו טווח המחירים של הדגם הזה..

עוד תגובות??

פורסם
  • מחבר

עוד מישהו?זה דיי דחוף!!

פורסם

תלך למפעיל רח ברקת 6 פתח תקווה,וגם אינסרוניקס טובים,טושיבה מחשב טוב והכול יחסי בחיים.

ישראל

פורסם

מה הצרכים שלך?

אני אישית לא היתי קונה מחשב כזה במחיר כזה

פורסם
  • מחבר

מה הצרכים שלך?

אני אישית לא היתי קונה מחשב כזה במחיר כזה

הצרכים שלי הם בעיקר גלישה באינטרנט, צפייה בסרטים , אופיס, ופה ושם משחקים אבל לא משו רציני..

אז איזה מחשב היית ממליץ במקום?

פורסם

יש לך את אותו הדגם במחיר דומה של HP, שאלתי בדיוק בנוגע למחשב הנ"ל כי רציתי לקנות אותו שבוע שעבר, לקחתי לבסוף את הדגם של HP

1330EJ

כרטיס מסך 4650 של ATI, אותו המעבד, זכרון DDR3 1066 4GB, הארד דיסק במהירות של 7200 ולא 5400 כמו פה..

המחיר דומה מאוד, בדקתי באייבורי וב KSP המחירים נעים סביב אותו הגודל (אלא אם אתה יכול לקנות באילת ויש אותו ביותר זול - 4700).

משאלה שהעלתי כאן נאמר לי כי ה 4650 יותר חזק מן ה 230GT של ג'יפורס, מה שיש בטושיבה...

פורסם
  • מחבר

אתה בטוח שהזיכרון הוא 4GB ולא 2GB? כי גם אני ראיתי את הדגם הזה אבל בסוף ירדתי ממנו כי אמרו לי שלא שווה זיכרון של 2GB במחיר כזה...

פורסם

אני לקחתי את הדגם עם ה 250GB ו2GB זכרון כי לא היה לו במלאי את הדגם השני, המחיר היה כ 600 ש"ח פחות ממה שראיתי בכל שאר המקומות, ויש לו 2 סלוטים להרחבה ככה שאני יכול להרחיב ל 4GB..זה לא מה שמדאיג אותי, נכון 2GB זה קצת מעצבן אבל העיקר שיש אפשרות להרחיב במקום מה שיש כרגע במחשב.

פורסם
  • מחבר

אני לקחתי את הדגם עם ה 250GB ו2GB זכרון כי לא היה לו במלאי את הדגם השני, המחיר היה כ 600 ש"ח פחות ממה שראיתי בכל שאר המקומות, ויש לו 2 סלוטים להרחבה ככה שאני יכול להרחיב ל 4GB..זה לא מה שמדאיג אותי, נכון 2GB זה קצת מעצבן אבל העיקר שיש אפשרות להרחיב במקום מה שיש כרגע במחשב.

איזה דגם שני רצית לקנות?..ומאיפה קנית את המחשב הזה?..

ואם אתה אומר שיש אפשרות להרחיב אז זה כבר משו אחר..רק מעניין כמה זה יעלה השידרוג הזה..

פורסם

דיברתי על הדגם השני עם 1GB זכרון של כרטיס מסך, 320BG הארד דיסק ו 4GB זכרון...אני את אותו הדגם שהבאת קניתי ב 4300..מחיר סבבה לגמרי.

1340EJ זה הדגם, הוא עולה כאן 4700 כשבדקתי בחנות בביג באילת, שזהבערך 500-600 שקל פחות מבמקומות אחרים.. (אלא אם כן אני לא יודע לחפש טוב, אבל כל שאר המחירים שמצאתי עליו היו 5200 ומעלה)

אגב באתר שהבאת יש אחריות רק לשנה, קיבלתי לשנתיים ושנה אחת בינלאומית

פורסם
  • מחבר

דיברתי על הדגם השני עם 1GB זכרון של כרטיס מסך, 320BG הארד דיסק ו 4GB זכרון...אני את אותו הדגם שהבאת קניתי ב 4300..מחיר סבבה לגמרי.

1340EJ זה הדגם, הוא עולה כאן 4700 כשבדקתי בחנות בביג באילת, שזהבערך 500-600 שקל פחות מבמקומות אחרים.. (אלא אם כן אני לא יודע לחפש טוב, אבל כל שאר המחירים שמצאתי עליו היו 5200 ומעלה)

אגב באתר שהבאת יש אחריות רק לשנה, קיבלתי לשנתיים ושנה אחת בינלאומית

אז קיצר קנית את ה1330EJ(זה מה שרשמת בהודעה קודמת) ב4300 ש"ח?..

פורסם

אכן...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים