עבור לתוכן

8600GT של PALIT - מאוורר תקוע

Featured Replies

פורסם

שמתי לב שהמאוורר של הכרטיס מסך שלי תקוע, בזמן משחק הדרייבר מודיע שהכרטיס חם מדי וממליץ לכבות כדי למנוע נזק

ניסיתי לנקות שם והכל אבל המאוורר לא מסתובב חלק, כאילו משהו תוקע אותו בזמן הסיבוב ...

האם יש סיכוי להחליף מאוורר ב50 שקל או משהו ולסחוב עוד שנה עם הכרטיס, או שהגיע הזמן לקנות חדש (תנסו להתעלם מהעובדה שהוא 8600GT חחח אני דל בתקציב כרגע :smile1: )

תודה

פורסם

או שתרכוש מאוורר 40/60/80/120מ"מ חלופי..ותתקין בקומבינה כזו או אחרת..או שתשקיע עוד קצת..ותרכוש קירור יעודי לכרטיס מסך.. :xyxthumbs:

פורסם

נסית לשמן אותו? זה עזר לי פעם..

פורסם
  • מחבר

תודה על התגובות.

אשמח לקבל עוד פרטים בנוגע לשימון .. איך ואיפה בדיוק שמים את השמן? איזה שמן בדיוק לשים?

אני ינסה ואם לא ילך אני אקנה מאוורר

פורסם

יש מדריכים בפורום בסטיקי.

פורסם

יש לי את אותה הבעיה במחשב בבית, זה בעיה עם המאוורר של הכרטיס הזה כנראה מ PALIT.

בכל מקרה אני בכל פעם כיביתי את המחשב והוצאתי את הכרטיס מסך, פירקתי אותו עם הברגים הקטנים שיש עליו מהמקום שלו וניקיתי אותו עם שמן, זה עשה עבודה טובה אבל זה דורש לעשות את זה בכל איזה חודשיים, (השתמשתי ב WD40 יש כאלה שיגידו שזה מסוכן ונכון אבל נזהרתי שלא לגעת ברכיבים אחרים כמו כן ייבשתי לפני ההחזרה למיקום שלו).

פורסם

אני ניצב בפני בעיה דומה, קיבלתי 8600GT בלי גוף קירור עליו בכלל! אני אמור לארגן לו אחד, ויש לי גוף קירור ללא מאוורר של כרטיס ישן יותר ג'יפורס 7300LE הוא לא קטנטן אך גם לא גדול, (אין לי כרגע אופציה לקנות קירור אחר), האם הוא יכול להספיק או שצריך לנסות לארגן משהו אחר, יותר רציני?

לא יופעלו עליו משחקים רציניים אלא משחקים קלים לילדים ואולי לראות מידי פעם סרטי HD.

פורסם

אף פעם לא סמכתי על קירור פאסיבי ללא מאוורר אבל בשביל תכני וידאו בלבד אני חושב שזה מספיק, לגבי משחקים אני לא בטוח.

פורסם

crazydiamond

תוכל לעשות דבר פשוט,ללטש עם נייר זכוכית את מרכז הקירור ולשים משחת AC5 לפי המדריך באתר.

הקירור אמור להספיק.

פורסם

crazydiamond אף אחד לא יכול לנחש..תתקין ותראה...

פורסם

בסופו של דבר שמתי גוף קירור של ג'יפורס 4 TI4600 ששמתי במחשב של אחי הקירור מתאים בדיוק, המאוורר שלו לא מקורי, במקומו יש אחד יותר טוב, במצב IDLE הטמפרטורה נעה סביב 55 מעלות. עדיין לא בדקתי במאמץ, סה"כ הכרטיס בסדר.

פורסם

טמ"פ דיי גבוהה, 64 מעלות מגיע אצלי על עבודה וב IDLE לרוב 46-7.

אבל בשביל לעבוד איתו בשוטף ובמה שאמרת זה יספיק לך מאוד.

פורסם

השוויתי את הטמפרטורות מול פורומים בחו"ל והטמפ' שקיבלתי היא יחסית ממוצעת, יש אנשים עם טמפ' יותר גבוהות. הכרטיס הורכב במחשב של הבן שלי, וכמות משחקי התלת מימד שיעבדו עליו היא קטנה אז כרגע אני לא דואג.

פורסם

בינתיים הרצתי כמה משחקים על הכרטיס ועל פניו הוא עובד בסדר, השידוך של הכרטיס עם מאוורר משופר של GF4 TI 4600 עושה את העבודה לא רע בכלל.

בכל מקרה במחיר הנמוך ששילמתי על הכרטיס עשיתי עסקה מעולה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים