עבור לתוכן

המחשב מתכבה

Featured Replies

פורסם

כאשר אני מפעיל משחק כלשהו במחשב והמחשב מתאמץ(שומעים את המאורר ממש חזק) אחרי כמה שניות הוא מתכבה ככה כל פעם...

עשיתי בדיקת וירוסים,ספייוורים דרייבירם מעודכנים

אני משתמש בווינדוס שבע

מקווה שתעזרו

תודה

פורסם
  • מחבר

סליחה על ההקפצה,

מנהלים - אני ממש לא יודע איך בעיית חומרה שכזאתי קשורה לפורום הזה,זה קשור אך ורק לחומרה,אין שום קשר לקירור!

תודה

פורסם

איך אתה יודע שזה לא קשור לקירור ? שכן לפי התיאור שלך המעבד או הכרטיס מסך מתחמים יתר על המידה..

לפני הכל איזה מערכת יש לך ? מדוד טמפ' למעבד במנוחה/מאמץ..כנ"ל לכרטיס מסך..ככה תדע מה גורם הבעיה..

פורסם
  • מחבר

יש לימעבד e8400 והקירור שעליו הוא arctic colling freezer pro 7 הכרטיס מסך הוא hd 4850 .

יש מצב אולי זה וירוס שהאנטי וירוס לא מצא

עם איזה תוכנה אני בודק את הטמפ' של המעבד והגרטיס מסך?

תודה

פורסם
  • מחבר

העלתי,

לשיקולך...

[attachment deleted by admin]

פורסם

העלתי,

לשיקולך...

הכרטיס מסך שלך נטחן 85 מעלות למעבד 88 לזכרונות וזה עוד במנוחה. (שים לב שהכרטיס מסך שלך לא עובד 0.13% ניצול של הליבה הגרפית)

אני עובד עם 4870 שאמור להיות יותר חם, בזמן מנוחה הוא על 50 מעלות בזמן עבודה 70 מעלות.

תנקה את הגוף קירור מאבק + תחליף משחה תרמית ו/או קירור (מה שיעזור, תתחיל מהפשוט).

אם משחה אז ממליץ על Arctic silver. הנה דוגמה:

http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_934_1448&products_id=1185&PHPSESSID=f2b57d67e06101620dd0d08ca182e6a7

עריכה:

פחות סביר זה סרקולציה לא טובה במארז (פחות כי חום המעבד נראה טוב), אבל גם יכול להיות, יש מצב שהחלפת/הוספת מאווררים? חסמת פתחי אוורור במארז?

פורסם

Dimka להמליץ ישר על קירור זה לא בדיוק פרקטי..

פותח התרד לפני הכל תוריד GPU-Z ותבדוק את הטמפ' והRPM של הכרטיס מסך במנוחה ומאמץ..בעזרת התוכנה OCCT (יש לךמדריך בסטיקי)..

תעדכן אותנו בתוצאות..

לגבי המעבד מדוד עם REAL TEMP..

פורסם

taotao שים לב לחום הגבוה, המאוורר שעובד כמעט ב-4000 RPM והמעבד הגרפי שנח...

1+1=2

הכרטיס שלו מתחמם, להגיד שזו הבעיה היחידה אני לא אומר, אבל אני אומר שזו בעיה, -90% זו הבעיה שצריך לסדר.

פורסם

מין הסתם שזה חלק מהבעיה..אבל לפעמים גם ניקוי אבק יכול לפתור את זה.. :xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

לגבי הGPU-Z העלתי את התמונה.

לגבי הOCCT לא הצלחתי מכיוון שלאחר כמה דקות כשהכרטיס מסך היה במבחן מאמץ המחשב פשוט התכבה.(זה היה על מצב אוטמוטי,מבחן של שעה,עם רזולוציה של 1360*768 וכל ההגרות על מצב מקסימלי - מבחן סופר מאמץ!)

מה יכולה להיות הבעיה בכרטיס מסך שהמחשב מתכבה

דרך אגב זהו מחשב בן שנה שלא עשה מעולם בעיות,אני משתמש ב ווינדוס 7 בטא,ויש אבק במארז שלא ניקיתי קרוב לכמה חודשים טובים,אני לא חושב שצריך לקנות משחה טרמית,ולא חסמתי פתחי אורור במארז

[attachment deleted by admin]

פורסם

zion789

תעשה מה שכתבתי לך, מה שיעבוד ותתחיל מהקל עד שאתה רואה שינוי בטמפרטורה, שירד מ- 85.

ניקוי אבק

רענון משחה

קירור חדש

פורסם

פותח התרד הטמפ' שלך מטורפת בלי שום מאמץ !

תתחיל מניקוי אבק מההיטסינק של הכרטיס מסך..בדוק טמפ'..ותעדכן..

פורסם

תממש אחריות על הכרטיס מסך שלך! שהחברה תשבור את הראש מה לא בסדר!

פורסם
  • מחבר

אוקיי חברים ביצעתי ניקוי אבק מסיבי מכל המחשב!..

ועדין יש לי את הטמפ' הגבוהה הזאתי זה לא הגיוני,יכול להיות זה וירוס שמעלה לי את הטמפ'? מה כבר יכולה להיות הבעייה? נעשה עוד פרמוט?

תודה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים