פורסם 2009 בנובמבר 1316 שנים הייתי רוצה לעשות OC למעבד ישן פנטיום 4 יש אפשרות שלא יקרה לו נזק?האם אני צריך להוסיף קירור?עד כמה HZ אני יכול להגיע?(כרגע 2.8 גיגה-הארץ)
פורסם 2009 בנובמבר 1316 שנים אין לזה מספרים מדויקים אי אפשר לדעת מראש לכמה תגיע זה לא עובד ככה אבל אם אתה רוצה להגיע רחוק אז כן אתה צריך קירור טוב וצריך גם לוח טוב שיספק מתח יציב לרכיבים ושיתן לך מכפלות מספיק גמישות כדי לשחק עם הזכרון וכן, כשעושים OC תמיד יש אפשרות שיהיה נזק אז אתה לא ממש יודע או לא ממש בטוח לגבי מה שאתה עושה אז עדיף שקודם תחקור באינטרנט ולא תתסק סתם
פורסם 2009 בנובמבר 1316 שנים פותח התרד נתחיל מזה תדע קודם איזה רכיבים ישלך..דגם של לוח האם וכו..אחרי זה תבדוק טמפ' מאמץ/מנוחה..תעיין במדריכים בסטיקי ובאתר..אם משהו לא מובן שאל כאן..
פורסם 2009 בנובמבר 1316 שנים מחבר שווה לעשות את זה בישביל משחק מחשב?כאילו אני ממש מת לשחק ב-COD החדש וחסר לי 400 במעבדאני בדילמה האם זה שווה את הסיכון ???
פורסם 2009 בנובמבר 1416 שנים אתה מודע לזה שה200-400MHZ האלו לא יעזרו כן ? השינוי הוא מזערי עד לא קיים..מה שיקבע זה הכרטיס מסך שלך..ולא עוד 200MHZ במעבד..ואין סיכון ממשי בOC..שכן יש המון הגנות וכו..מה גם שלעלות 200-400MHZ זה לא מורגש..ככה שרוב הסיכוי שתצליח לבצע את זה בלי שום שינוי רציני..מלבד העלאה של הבאס..ושינוי תדר הזיכרון בהתאם..
פורסם 2009 בנובמבר 1416 שנים וגם מה הקטע בלשחק במשחק הזה על המינימום שבמינימוםאתה תהרוס לעצמך את החוויה
פורסם 2009 בנובמבר 1916 שנים יש דברים שאתה לא יכול לשפר בOCזה כמו לנסות לעשות OC כדי להעלות פנטיום 4 לCORE I7OC זה רק העלאת מהירויות של כל מיני רכיביםבכל מקרה אני ממליץ לך לחקור קצת לפני שאתה מבצע דבריםתחפש בסטיקי פה יש שם לינקיםוגם אתה יכול לחפש בגוגל אני בטוח שתמצא המון מידע
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.