פורסם 2009 בנובמבר 1316 שנים מישהו יכול להמליץ לי על מאוורר 120 מ"מ זה הולך להיות מאוורר שני על SCYTHE MUGEN IIחייב להיות 120 ממחשוב לי מאוד שזה יהיה עם תאורה כחולה (כמובן שהתאורה תהיה איכותית ולא סתם איזה חצי לד)ומה שעוד יותר חשוב זה שהמאוורר יהיה סליםכאילו דקכי המיוגן יושב ליד הסלוטים של הזכרונותומאוורר בעובי רגיל לא נכנס שם (הסטיק הרביעי של הזכרון מפריע לו ממש טיפה - אבל עדיין אין אפשרות להכניס אותו)שיהיה לא רועש (בכוונה אני לא אומר שקט כי אני מוכן לסבול עד 25-27)ושתהיה לו זרימת אוויר טוב (55-60CFM ומעלה)מצאתי את המאוורר הזה שהוא פשוט מעולהhttp://ksp.co.il/hmain.php?uin=6730אבל אין לו תאורה ןאני גם לא סגור אם זה סלים או לאאני יודע שיש פה הרבה תנאים אבל אם מישהו יכול להמליץ לי משהו טוב לפי הנתונים שרשמתי (+/-)אני אודה לו מאוד מאוד דרך אגב המאוור יהיה מכוון על פליטת אוויר ולא יניקהולא מפריע לי להשקיע עד נגיד 100 שקל
פורסם 2009 בנובמבר 1316 שנים הוא לא SLIM..מאווררים סטנדרטים הם בעובי של 25מ"מ..בכל מקרה אתה לא תמצא מאוורר כזה בארצנו..יש לך יותר מדי דרישות :-\או שתוותר על הלדים..או על העובי..
פורסם 2009 בנובמבר 1416 שנים מחבר ומה לגבי סלים עם תאורה אבל פחות ביצועים (רעש וכמות אויר)? מכיר משהו?
פורסם 2009 בנובמבר 1416 שנים מחבר אז מה אני יכול לעשות?אני חייב תאורה באמצע המארזהמיוגן 2 חוסם לי את כל האור שמגיע מהמאווררים האחורייםושלושת הקידמיים לא מאירים אז אמצע המארז(אני יודע שיש פתרונות תאורה אחרים אבל אני רוצה - וגם צריך - מאוורר)
פורסם 2009 בנובמבר 1516 שנים להזמין מחו"ל...תעיין בחנויות שיש בסטיקי של קירור מים..יש שם גם מאווררים וכו..
פורסם 2009 בנובמבר 1616 שנים תקנו אותי אם אני טועה, אבל אתה יכול לקנות מאוורר רגיל עם תאורה ולשים אותו במקום המקורי ולקנות עוד סלים פשוט יותר ולשים אותו ליד הזכרונות... טיפה יותר יקר אבל עונה על כל הדרישות לא?
פורסם 2009 בנובמבר 1616 שנים מחבר כן זה מה שאני יצטרך לעשותאבל הקטע שכבר יש לי אחד שבא לי אם הקירור המקוריאז אני יצטרך לשים את המאורר עם התאורה במקום המקורי שזה בין גןף הקירור למאווררים האחוריים של המארזכלמור שוב אני עם אותה בעיה כי גוף הקירור עצמו יחסום לי את האור מהמאוורראז זה לא ממש נותן לי כלום
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.