פורסם 2009 בנובמבר 1116 שנים האם יש כאן מהנדס מכונות / מישהו עם ידע בחומרים ועומסים שיוכל לעזור לי עם חישובים
פורסם 2009 בנובמבר 1316 שנים אולי אני אוכל לעזור, באיזה נושא מדובר? חוזק חומרים?איזה חומר, צורה, איזה נושא? (גזירה, עיוות?)
פורסם 2009 בנובמבר 1316 שנים מחבר אני רוצה לשנות את צורת הפתיחה והסגירה של הלפטופ שליואני צריכה עזרה עם חישוב של המוטות כדי שהם לא יתכופפו.והייתי רוצה לדעת מה החומר שהכי כדאי לבנות אותם ממנו.
פורסם 2009 בנובמבר 1416 שנים היום מאוד באופנה לעשות מארזים למוצרים טכנולוגים ב-UNIBODY, תשאלי את אפל.. חוץ מזה נראה לי שהייתי הולך על אלומניום כחומר עמיד ויחסית קל במשקל ובעיבוד. לבנות מארז חדש מאלומניום לנטבוק שלך יכול להיות פתרון טוב לדעתי. אני ממליץ לך לחזור למקור ( פורום DIY של HT), שם יש אנשים שעשו קצת עבודות באלומניום עם בתי מלאכה שמעבדים מתכת וכאלה ודיזינגוף הכישרוני יוכל לבנות לך שרטוט ב-SU שיהיה מצוין. תפתחי גם שם ת'רד בנושא.. (כמובן שגם כאן יש אנשים רבים מביני עניין ) התכנון שלך הוא לשמור על העיצוב המקורי? נטבוק-טאבלט מסתובב שכזה, רק עם מארז אלומניום חדש ותיקון הציר השבור? נ.ב- מה עלה בגורלו של המחשב נייד הקודם שלך שצבעת לורוד? ;D
פורסם 2009 בנובמבר 1416 שנים רעיון מענייןבכל אופן, את הזרועות הייתי בונה מאלומיניום ללא ספק, אולי מסוג 6061, קצת קשה לעיבוד אבל תוצאה סופית עדיפה.את החלקים הנעים ניתן לעשות מחומרים שיהיו עמידים יותר בפני שחיקה וחופשים בעתיד, אולי פלדה בשילוב אצטל.יש לך סקיצות למנגנון?
פורסם 2009 בנובמבר 1516 שנים מחבר חשבתי על אלומיניום, אבל יש בעיה עם המוטות האחוריים כי תחת לחץ ועומס הציר יתכופף חשבת על נירוסטה. יש לי מוט אלומיניום 4 מ"מ על 30 מ"מ והוא נראה די חזק למשימה אבל אני עדיין חוששת שבטווח הארוך הוא יקבל גמישות. צילמתי את הוידאו הזה כדי להמחיש איך זה בדיוק הולך לעבוד.
פורסם 2009 בנובמבר 1616 שנים הי, ראיתי את הסירטוןאבל נראה לי שזה הולך לתפוס לך נפח שלא ציפית.הצירים [מה שבסירטון ניר דבק] יתפסו לך מקום, כך שהולך להיות לך רווח בין במסך למחשב.הרעיון שלי זה להוציא את הצירים החוצה ז"א שהיו בצד של המחשב [ולא מעליו],צריך לראות שלא תחסם כל היציאות של המחשבואם את הולכת כפי שמופיע בסירטון הפסי אלומניום באמת עלולות להתעקם, רצוי לעשות לאורכם כיפוף לחיזוק [אני חושב שקוראים לזה ריקוע ].
פורסם 2009 בנובמבר 1616 שנים ענבר,הרעיון מאוד יפה, ואני אישית מאוד אוהב את הצורה בה n97 נפתח, אך כמו שכבר אמרו לפני הוא יהיה מאוד עבה.מלבד זאת, אני לא בטוח כי המחשב יהיה מספיק יציב בכדי לעמוד בצורה הזאת (ז"א שהוא עלול ליפול אחורנית), את צריכה שהחלק של המקלדת יהיה מספיק כבד בכדי להחזיק את המסך בצורה הזו.
פורסם 2009 בנובמבר 1616 שנים מחבר אני גם חשבתי על עניין הכיפוף.כל הצירים האלא יוסיפו לי 8 מ"מ למחשב והמחשב גם ככה עבה.. - כן זה לא מעט במידה וכל אחד יהיה 4 מ"מ וכל החיבורים יצאו מושלמים..לשים את הצירים בצדדים.. לא ממש רעיון טוב..אבל אם היתה לי גישה למכונת CNC אז הייתי מכינה את כל הגוף מאפס ומשלבת את הצירים האלא בגוף.בינתיים בניית המכונת CNC שלי ניתקעה כי חסר לי מנוע לציר Z והצירים יקרים בטירוף!
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.