עבור לתוכן

טלויזיה או מסך יעודי? כמסך מחשב.

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם,

מסך הCRT הישן שלי הודיעה לי שהוא הולך למות עוד מעט ולא נשאר לו הרבה זמן ולכן התחלתי לחפש מסך חדש. לבסוף נעצרתי על 24 של דל. התקציב שהוקצב הוא 2600-3000 שקל. במקביל ראיתי שמחירי טלוויזיות 32 הוא גם בתחום התקציב שלי. השאלה היא האם לקחת נגיד את סמסונג 450 או 550 כמסך מחשב\ טלוויזיה.

השימושים שלי במחשב הם אופיס, עיבוד תמונה (לא סטודיו אלא צילום חובבני), וסרטים הסיכוי למשחקים קלוש ביותר. מרחק הישיבה המקסימלי לצורך אפליקציות מחשב הוא כמטר אחד, מה אתם אומרים? האם יש פה מישהו שמשתמש בטלוויזיה כמסך מחשב עיקרי ויכול להעיד?

פורסם

לטעמי השימוש היחידי שטלויזיה מתאימה לו הוא משחקים, אם רוב השימושים הם אופיס, גלישה ועריכת תמונות

עדיף ללכת על מסך מחשב יעודי ואם לדוגמא ה U2410 של דל נכנס בתקציב הוא יהיה עדיף בהרבה על פני כל

טלויזיה אפילו אם הרזולוציה של הטלויזיה גבוה (FULLHD).

לטלויזיות LCD חסרונות רבים בתור מסכי מחשב, הבהירות שלהן גבוהה מאוד וקשה לביות בלי פגיעה משמעותית באיכות הצפיה,

טלויזיות אינן מציגות ואינן מכוילות להציג את המכלולים הסטנדרטים בשימוש בעולם המחשבים כגון SRGB

מה שמוביל לפגיעה בתמונה שהמחשב מציג וכו. החסרונות הללו כמעט ואינם משפיעים על משחקים אבל פוגעים בשימושים אחרים.

בתור הבעלים של סאמסונג A550 טלויזית FHD בגודל 32" וכן מספר מסכי מחשב של דל בגדלים בין 22 ל 27 אינץ אני ממליץ לך ללכת על מסך מחשב

לשימושים שציינת.

פורסם
  • מחבר

תודה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים