עבור לתוכן

לפני קניית COWON S9 - שאלה חשובה + המלצתכם לאזניות BT

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם,

הגיע הזמן להחליף את ה- HD340 האגדי שלי ששירת אותי נאמנה יותר מ 4 שנים.

ואין מחליף טוב יותר מאשר ה-32gb S9 של COWON לדעתי.

הפיצ'ר שהכי חשוב לי בנגן (טוב לא הכי חשוב, אבל מ-א-ו-ד חשוב) הוא שתהייה אפשרות

של Folder Browsing, כלומר:

אצלי ב- HD340 יש לי תיקיות לכל השירים מ- A עד Z פלוס אחת למספרים ואחת לעברית וכו'

שכשאני רוצה למצוא שיר ספציפי - למשל Metallica - Nothing Else Matters אני אגש

לתיקיית "M" ואמצא את השיר הזה שם.

אני ש-ו-נ-א IDTAGS ורציתי לדעת אם אני אוכל לנווט ולמצוא ככה שירים גם ב- S9 - לפי תקיות ולפי

שם השיר בתכלס, כלומר שם הקובץ שמופיע במחשב שלי ולא ה Tags שלו.

בנוסף, חשבתי להשתמש ביכולת ה BT של הנגן ואולי להחליף גם את האזניות המצויינות שיש לי

ה- Sony MDR-EX71SL באזניות BT דומות, יש למישהו המלצות?

תודה לעוזרים!

פורסם
  • מחבר

מה קורה חברה'?

63 צפיות ואף לא תגובה אחת? :'(

Help a brother out... :-*

פורסם

ברגעים אלו ממש חזרתי עם הS9 לביתי וכרגע אני מעביר אליו את המוזיקה שלי - אז עוד מעט תקבל תשובה ממקור ראשון בהחלט לשאלה שלך :)

אני רק אומר כבר עכשיו - אני בטוח ב99% שיש ניווט בתיקיות - בכל נגן של IAudio יש ניווט בתיקיות.

והעלת בי פרץ נוסטלגיה... אני זוכר שרציתי כ"כ את הH320... איזו נוסטלגיה... אחחח... פעם iriver היו מלכי העולם :)

פורסם

והתשובה המיוחלת - ממקור ראשון - יאפ - Folder Browsing כרגיל :)

בקשר לשאלה שלך לגבי BT - אני כמעט בטוח שאין אוזניות BT במחיר נורמלי טובות באמת. אבל אני לא לגמרי מעורה בתחום.

פורסם
  • מחבר

והתשובה המיוחלת - ממקור ראשון - יאפ - Folder Browsing כרגיל :)

בקשר לשאלה שלך לגבי BT - אני כמעט בטוח שאין אוזניות BT במחיר נורמלי טובות באמת. אבל אני לא לגמרי מעורה בתחום.

איזה יופי, אבן נגולה מעל ליבי :yelclap:

תודה רבה רבה על התשובה!

אז אפשר להזמין...אה?

עוד שאלה, איך אפשר גם להטעין את הסוללה וגם להקשיב למוזיקה באותו הזמן? איך עושים את זה עם ה- S9?

ואם יש לך עוד כמה דברים לספר, להאיר את עיני כמו שרק משתמש בפועל יוכל לדעת, אתה תשמח אותי מאוד!

בקשר לאזניות, חשבתי על אלה:

Sony Ericsson HBH-IS800 Wireless Stereo Headphone

מה אתה אומר?

פורסם

אני לא יודע על דרך להטעין ולהקשיב תוך כדי. כאשר מטעינים המכשיר לא פעיל בעליל.

כמה Insights חשובים: ברגע שאתה מקבל את המכשיר אתה משרדג לו את הfirmware דרך האתר הרשמי של cowon - במהלך תהליך השדרוג תתבקש לבחור "אזור" - בשום אופן אין לבחור ב"European Union" - זה יגרום לסאונד להיות חלש באופן מגוחך.

אני עדייין לומד את הממשק והאמת היא שבינתיים אני לא מרוצה יותר מדי. יותר מדי בעיות ממשק מבחינתי וחבל.

פורסם

כאחד שיש לו את המכשיר כמה חודשים, אני שמח לבשר לך שאפשר להטעין את הנגן תוך כדי ניגון שירים/וידאו.

אבל, אם הופסק הניגון והמכשיר כבה, אזי אי אפשר להדליקו, אלה רק בהוצאת כבל המטען.

מקווה שעזרתי

עופר

פורסם
  • מחבר

מצטער שאני מעלה נושא מהמתים, אבל זה חשוב לי -

תודה רבה לעוזרים.

ועכשיו כמה שאלות:

כאחד שיש לו את המכשיר כמה חודשים, אני שמח לבשר לך שאפשר להטעין את הנגן תוך כדי ניגון שירים/וידאו.

אבל, אם הופסק הניגון והמכשיר כבה, אזי אי אפשר להדליקו, אלה רק בהוצאת כבל המטען.

מקווה שעזרתי

עופר

התוכנית שלי היא לחבר את הנגן לשקע המצית במכונית ולהטעין את הסוללה, תוך כדי

שהנגן מחובר\מקושר בבלו טות' למערכת באוטו וככה הנגן מזרים מוזיקה ואני מקשיב דרך הרמקולים ברכב

בלי שום חיבורים חוטיים כלשהם. אם אני לא יכול להטעין ולשמוע זה דופק לי את התוכניות בגדול.

• האם היית צריך לעשות משהו מיוחד כדי להקשיב תוך כדי הטענה?
    ולא הבנתי את "אם הופסק הניגון והמכשיר כבה, אזי אי אפשר להדליקו, אלה רק בהוצאת כבל המטען"...אתה יכול להסביר בצורה אחרת?
    והאם ניסית ללחוץ פעמיים מהר על כפתור ההדלקה כשזה קורה? (זה הפיתרון ב- HD340 שלי...).
    ומה בקשר לאזניות בלו טות'? יש המלצות?

פורסם

לאחר כמה זמן של שימוש במכשיר - אני יכול לענות לך כמו שצריך.

אפשר להשתמש במכשיר באופן רגיל לכל דבר ועניין כל עוד מטעינים אותו(כל שצריך הוא מטען USB פשוט ולחבר לו את כבל הUSB המיוחד של המכשיר).

אי אפשר להשתמש במכשיר באופן רגיל כאשר מטעינים אותו דרך חיבור למחשב.

לכן - בחיבור למצת זה יעבוד בלי בעיה :xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

לאחר כמה זמן של שימוש במכשיר - אני יכול לענות לך כמו שצריך.

לכן - בחיבור למצת זה יעבוד בלי בעיה :xyxthumbs:

ג-ד-ו-ל !!! תודה רבה רבה.

בדוק, נכון? בדקת את זה ב"שטח"?

אני לא רוצה סתם לצאת לריקודי ניצחון, חבל לי על האנרגיה ;D

פורסם

קראתי לפני די הרבה זמן ביקורת על אוזניות רוב האוזניות הכי דפוקות {שמובאות לביקורת לא אלו שעולות 10 שקל} קיבלו ציון 6-6.5

האוזנית BT שהיתה שם קיבלה 5... אבל זה היה לפני די הרבה זמן אמנם היה כתוב שם שיקח הרבה זמן לשוק אוזניות ה-BT להגיע לרמה סיברה ומשתלמת...

פורסם

יש לי מטען USB פשוט של 40 ש"ח(לא משהו ייעודי של iAudio או משהו כזה) - חיברתי אליו את הS9 תוך כדי שהוא דלוק ובמקום האייקון של הסוללה הוא פשוט מראה אייקון של תקע חשמלי(כמו בלפטופ/טלפון סלולארי) ועובד כרגיל. כיוון שמצת עם חיבור USB עובד בדיוק כמו מטען רגיל - אני בטוח ב99% שזה יעבוד לך.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים