פורסם 2009 בנובמבר 916 שנים רכשתי מארז של GIGABYTE MIB T5140:http://www.gigabyte.com.tw/Products/Chassis/Products_Spec.aspx?ClassValue=Chassis&ProductID=3109&ProductName=MIB T5140ובתוכו לוח אם GA-GC300UD אינטל אטום 330 :http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Overview.aspx?ProductID=3082&ProductName=GA-GC330UDלאחר ההפעלה הראשונית במצב עבודה נורמלי כמו גלישה באינטרנט (לא משחקים) המארז כולומתחמם מאד.בבדיקה עם תוכנת REAL TEMP הוא מזהה את המעבד שבתוך המארז ATOM 330 ונותןלי איבחון של 80-90 מעלות. המארז עצמו רותח עד למצב שאי אפשר לגעת בו.אני משער לעצמי שזה לא תקין, אבל למה זה ככה? הרי המחשב לא מועמס בעבודה.בדקתי איוורור והכול תקין.קיים מאוורר אחד קטן שיושב על המעבד והוא עובד.מעבר לזה שום פתח לא חסום.אפשר עזרה בפיענוח חימום המטורף הזה?
פורסם 2009 בנובמבר 916 שנים בת כמה המשחה טרמיט? מה עם אבק? ומאורר עובד בצורה תקינה? זה ברור שהוא יתחמם אם אין שום דבר שמזרים אוויר טרי לתוך המארז. אז האוויר עומד שם וגם אם יהיה לך 20 פתחים זה לא יעזור כי אין משהו שמוציא אוויר החוצה ומכניס חדש.
פורסם 2009 בנובמבר 916 שנים מחבר המכשיר חדש לחלוטין!אפס דקות עבודה.המאוורר הקטן עובד אבל חוץ ממנו GIGABYTE לא הוסיפו שום איוורור.זה רותח!!
פורסם 2009 בנובמבר 916 שנים אני לא יודע איך המחשב בנויי שם. אבל תנסה משטח קירור למחשבים ניידים. או לראות אם יש לך מקום להוסיף מאוררים אם יש תוסיף. זה לפחות מה שאני הייתי עושה במקרה כזה. תחכה לעוד תגובות אולי יציעו משהו יותר טוב
פורסם 2009 בנובמבר 916 שנים מחבר הרעיונות טובים ונכונים אבל זה נראה לי מוזר כי שהמכשיר אמור לעבוד בטמפרטורה כ"כ גבוהה.בכול הפרסומים הם מפרסמים עבודה בטמפרטורה נמוכה יחד עם צריכת זרם נמוכה.אני מפחד שזה לוח דפוק ולכן זה קורה.ואם זה ככה אני אלך להחליף אותו
פורסם 2009 בנובמבר 916 שנים אולי הקירור לא יושב טוב או שלא הורידו מדבקה מגנה או משהו. זה הדבר האחרון שאני יכול לחשוב עליו כל עוד יש לך אחריות תממש כי אם אני לא טועה אטום מיועד למחשבים ניידים.
פורסם 2009 בנובמבר 916 שנים ATOM זה שם כללי לסדרת מעבדים ניידים שמיועדים למכשירים קטנים..ולא מחשבים ניידים... בכל אופן אתה לא צריך להיכנס לפאניקה (לא מיד (-..המעבד בנוי לעבוד בטמפ' גבוהות של 80-85+-..כמובן שזה לא מומלץ.. שכן זאת הטמפ' הMAX שלו במאמץ..תבדוק את עניין הסירקולציה..או שפשוט המארז לא מתמודד עם פיזור החום..
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.