עבור לתוכן

בעיה בסאונד של הנוקיה 5800XM החדש.

Featured Replies

פורסם

שלום רב,

בשישי הזה קיבלתי פלאפון נוקיה 5800XM חדש ונוצץ , הכל טוב ויפה חוץ מדבר אחד , הסטונד המקסימלי שאני יכול להוציא ממנו עם אוזניות הוא יחסית נמוך לכל נגן או פלאפון אחר שבו השתמשתי עד עכשיו. כמובן שיחקתי עם הגדרות ועם האקוולייזר אבל זה בקושי עזר. האופציה היחידה שלי זה כרגע או לנסוע לאורנג' \ נוקיה כדי לתת להם את הפלאפון , אבל לפני שאני עושה את זה רציתי לדעת אם למישהו הייתה בעיה דומה שהוא הצליח או לפחות יודע איך לפתור. כי בתור טלפון שמשווקים אותו בתור יכולות המוזיקה שלו , עם ווליום מקסימלי כזה .... אני יכול לחזור למכשיר בן 3 השנים שלי.

אז למישהו יש פתרון ? אולי אני יכול להחליף נגן שנותן בוסט ? או אולי אוזניות אחרות שנותנות output גבוהה יותר ? כל טיפ יתקבל בברכה .

פורסם

אצלי שומעים מעולה...

פורסם
  • מחבר

ואצלי יש טלפון בצבע שחור... רואה ? גם אני יכול להיות חסר תועלת , אבל זה לא אמר שצריך להיות כזה כשמישהו מבקש עזרה...

פורסם

האם ניסית לחבר אוזניות אחרות למכשיר ולא רק את האוזניות שמגיעות עם הערכה של המכשיר? כי האוזניות בערכה הן לא משהו, בלשון המעטה.

פורסם
  • מחבר

ניסיתי עוד שני זוגות של אוזניות והן נשמעו לי דיי אותו הדבר , אולי יש לך אוזניות כלשהן להמליץ שיכולות לעזור ? כי עקרונית ברמת איכות הסאונד האוזניות האלו לא רעות , רק גובה הצליל המקסימלי שהמכשיר נותן באוזניות הוא דיי מעפן.

פורסם

תנסה נגן אחר , core player נגיד.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים