עבור לתוכן

טלפון בסיסי ואמין עם BT ב-600 ש"ח, נוקיה 6300 - השגות או אלטרנטיבות?

Featured Replies

פורסם

אשתי צריכה טלפון אמין, איכותי, עם BT, ממשק משתמש ברור בתקציב מצומצם (600-700 ש"ח לכל היותר).

נכון לעכשיו יש לה נוקיה 2600C שעובד לסירוגין וסובל מהמון בעיות תוכנה וחומרה, מדובר באחת היציאות הגרועות של החברה הפינית ואחדת הרכישות האומללות ביותר שעשיתי בתחום הטכנולוגי (אפילו גרוע יותר מהמוטורולה E1 שהיה לי לפני שנים, וזה אומר הרבה).

שמתי עיני על הנוקיה 6300. איכות הבניה והאמינות נראים גבוהים על פי הביקורות, סט התכונות נראה מכובד ביחס למחיר (סביב 600) והטלפון קטן ואלגנטי, אבל הייתי מעונין לשמוע ביקורות מבעלים של טלפון זה, במיוחד בסוגיות של איכות הדיבור והספיקר, נוחות המקשים, תקלות חומרה ותוכנה משונות, משך חיי סוללה. כמו כן הייתי שמח לשמוע על אלטרנטיבות בתחום מחיר זה.

פורסם
  • מחבר

שקלתי את ה-3120 בכובד ראש (עברתי גם על דף ההשוואה הזה בדיוק רק לפני מס' ימים). מבחינת תכונות טכנולוגיות גרידא הוא עולה על ה-6300, אם כי אף אחת מהתכונות בהן הוא עדיף נמצאת ברשימת הדרישות שלי.

הבעיה העיקרית היא שה-3120 נראה שברירי ביחס ל-6300 המתכתי והמסיבי יותר. גם סגנון הבניה שלו, שמזכיר מאוד את ה-2600C, גורם לי לתחושת רתיעה מבחינת "מי שנכווה ברותחין" וגו'.

נראה לי שאם אין בעיה רצינית עם ה-6300 אני אקנה אותו מחר או במהלך השבוע הקרוב.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים