עבור לתוכן

יש לי מעבד AMD 720 על לוח MA770-UD3 ויש בעיה

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

ובקשר לספק שלי אמרת הוא גבולי .. אתה בטוח בזה ? כי הUB יותר יקר מישאר הדגמים... לא נראה לי שסתם הוא יהיה יקר יותר

פורסם

הוא יקר כי הוא ישן

המחיר שלו לא השתנה ב3-4 השנים האחרונות (שאז אני קניתי לעצמי אחד)

הספק נותן בשילוב בין שתי המסילות 27A בערך שזה ממש חלש ל720 + 4870

פורסם
  • מחבר

גולימן יש לך המלצה לספק חדש? ואיזה בעיות יכולות לקרות למערכת שלי עם הספק מאוד גבולי? זה יכול להאיט תמחשב ?

פורסם

יופי גאון , אני מדבר על הספק מקסימלי ב12V של שני הריילים ביחד ולא של כל אחד בנפרד

למשל לHEC 550TE-2WX יש ברייל אחד 22A וברייל השני 28A - זה לא אומר שהוא נותן 50A , הוא נותן רק 40A בשימוש בשני הריילים.

ספק טוב שיחזיק את המערכת הוא ה HEC 450TE-2WX

אם אתה רוצה לנסות לפתוח ליבה כדאי ללכת על ה500TE-2WX לפחות.

ותגיד , עדכנת ביוס ? כי יש ירידת ביצועים מאוד משמעותית עם ה720 כשאתה בFA

פורסם
  • מחבר

עדכנתי תודה על העזרה אני יפתח ליבה בזמן הקרוב אז אני רוצה כבר ספק שיסיר ממני דאגות אמרת כדי ללכת לפחות על 500TE זה באמת יספיק למערכת?

פורסם

כן , ה500TE-2WX יספיק

פורסם

גילומן, לא פיקפקתי במה שכתבת אלא תהיתי מאיפה הנתונים האלו - כי אני לא מבין בזה אלא רק רואה את מה שכתוב

תוכל בבקשה להפנות אותי לאיזה מאמר בנושא - זה די מעניין אותי איך זה עובד ומחושב וכו'...

איך אתה יכול לדעת מה הA הכולל של ספק?

פורסם

זה לא מחושב ע''י נוסחה כלשהי - זה מחושב ע''י החברה

יש ספקים שיתנו על ריילים של 22 ו28 למשל 40A ויש כאלה שיתנו 35A .

כיום על כמעט כל הספקים מצויין כמה 12V MAX הם יכולים.

על הWIN550UB לא מצויין כלום חוץ מהA בכל רייל אבל כמעט בכל הספקים ה12V MAX הוא בין 70 ל80 אחוז - בHEC 550TE-2WX זה 40 מ50 - 80%

ולמשל בSS650HT זה 52 מתוך 72 - 72%

נניח שה550UB נותן 75% אז זה ייתן לנו בערך 27A (אפילו פחות)

פורסם

תודה על המידע!

פורסם
  • מחבר

גולימן בנתיים הכל עובד מצוין עם הספק ה550UB הנוכחי שלי .. האם עלולות ליקרות בעיות במערכת שבגללם עדיף לי לקנות מהר את הספק שהצעת לי? ובקשר להסבר שלך על הספק אמרת שהוא 27 אמפר.. איך כל כך הרבה ? אני לא מבין

פורסם

אני מניח שהספק שלך לא יחזיק פתיחת ליבה נוספת למעבד למשל

הוא מאוד גבולי כרגע ושילמת עליו כמו ספקים הרבה יותר טובים . . .

פורסם
  • מחבר

אמרו לי יש חברות יותר טובות מ HEC אז עם אני כבר קונה יש לך המלצות לדברים אחרים חזקים שיהיה לי למקרה שאני ישדרג למערכת עם מעבד I5 וכרטיס מסך מסידרת HD5000

פורסם

HEC550TE-2WX יחזיק I5 וHD5000 ואפילו ייתן לך לעשות OC

אין ספקים שמתקרבים לכח שלו במחיר שלו

פורסם

עדכנתי תודה על העזרה אני יפתח ליבה בזמן הקרוב אז אני רוצה כבר ספק שיסיר ממני דאגות אמרת כדי ללכת לפחות על 500TE זה באמת יספיק למערכת?

שאלות נוספות שלא קשורות לפורום זה נא לשאול בפורום המתאים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים