פורסם 2009 בנובמבר 716 שנים אחרי ששיחקתי קצת עם המעבד והלוח החדשים המעבד היתייצב ללא בעיות וללא יותר מדי משחק עם המכפלה/FSB על 3725MHZ עם מתח 1.5 על 3825 הוא סירב להיות יציב אפילו עם מתח 1.55 ויותר מתח מזה אין לי כוונה לתת טמפ' במאמץ בבדיקת OCCT לא עברו את ה46 מעולות ועבר בהצלחה בדיקה של 4 שעות הנה הCPUZ http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=813693 אני ימשיך לשחק עוד עם כל האופציות בשביל להגיעה ל 3.8 כי ראיתי אנשים בפורומים בחו''ל שהגיעו אפילו ל4.0GHZ על קירור אוויר עם לוח כמו שלי.
פורסם 2009 בנובמבר 716 שנים אם היית עושה חיפוש היית מבין שזוהי המגבלה של המעבד הזה ל5 720BE פה בפורום (כולל אחד שלי) המקסימום זה 3.7 דרך אגב , ניסית פתיחת ליבות ?
פורסם 2009 בנובמבר 816 שנים מחבר taotao אני יבדוק בPRIME וגם לא שיניתי כלום חוץ מהמתח של המעבד כלום. בהתחלה שיחקתי עם כל הדברים שם בשביל לייצב על 3.8 אבל לא עזר לי כלום. הממממ ואללה פתיחת ליבות לא ניסיתי כי לא הבנתי מה צריך לעשות שם בACC בביוס
פורסם 2009 בנובמבר 816 שנים תעדכן ביוס להכי חדש תכנס לM.I.T ואז ל ADVANCE CORE CALIBERATION תשנה את הEC FIRMWARE לHYBRID ואת ה ACC תשנה לAUTO שמור וצא מהביוס הליבות יפתחו
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.