עבור לתוכן

המלצה לנגן מחו''ל עד 300$

Featured Replies

פורסם

אני צריך המלצה לנגן טוב לניגון של מוזיקה בעיקר ( אך גם לניגון קליפים בתדירות נמוכה) עד 300 דולר(1000 שקל וטיפה, לנסות ולהשתדל לא לצאת ממסגרת ה1000 שקל)

שיהיה איכותי ויוציא סאונד אמיתי ונקי

שיהיה בו 32 ג'יגה איכסון(אולי תיהיה פשרה לאיכסון יותר קטן)

מסך לא פיצפון

עם אוזניות טובות ואיכותיות

תמיכה בעתיד לעברית(לא חובה) ולעידכון גירסה וכו'

חשוב גם שיהיה לו חלקי חילוף בארץ אם פתאום ידפק לו הסוללה/המסך ייסדק ויישבר

הוא ירכש כנראה מיפן / סין .. אולי ארה''ב

חשבתי על האייפוד עם 32 ג'יגה.. (טאצ' אולי)

אבל הבנתי כבר שאפל כבר ממזמן לא הכי חזקים בתחום.. הבנתי שiAudio יותר טובים..

אחרי ריפרוף קל בפורום הבנתי שCowon S9 זה "המילה האחרונה" בשוק, והוא עולה 240 דולר ל16 ג'יגה. המלצות?

תודה

פורסם

אני תומך בCOWON אבל לא מאמין שאS9 זה הפתרון הכי טוב בשבילך אם הצרכים שלך לא כוללים הרבה וידאו... אפשר את הD2 שגם מאפשר הרחבה עם SD לנפח גדול יותר.

פורסם
  • מחבר

עכשיו חבר שלי משגע אותי עם עניין האייפון כי הוא רוצה גם פלאפון חדש , אז הוא אמר לי שהוא רוצה את ה-3GS עם ה32 ג'יגה, השאלה עד כמה זה עובד בארץ עם שיחות וקליטה

איך אפשר להפוך אותו לפלאפון רגיל? בכלל זה חוקי הפריצה? הוא בחברת פלאפון ורוצה להישאר עם אותו מספר הוא יכ ול ללכת לחברת פלאפון ולהפוך את המכשיר החדש של האייפון לפלאפון?

האם יש תוכנה של אייפון בעברית?

פורסם

קח בחשבון שבניגוד למה שהרבה אנשים נוטים לחשוב, האייפון בארה"ב ממש לא עולה 200$ (יותר לכיוון של 600 אם אני לא טועה - יש סיכוי שכן)

פורסם
  • מחבר

Pila405 תודה על הלינק

קח בחשבון שבניגוד למה שהרבה אנשים נוטים לחשוב, האייפון בארה"ב ממש לא עולה 200$ (יותר לכיוון של 600 אם אני לא טועה - יש סיכוי שכן)

מזאת אומרת? למה 600 דולר? (אם כתוב 200 +- באתר של אפל בהתאם לדגם..)

פורסם

200$ דרך החברת טלפון

פורסם
  • מחבר

איזה חברת טלפון?

שלהם בחו''ל?

לא הבנתי

פורסם

200$ זה עם התחיבות לחברה המקומית בארה"ב - סוג של חבילה כמו בארץ. לקנות את זה בלי החבילה דרך חנויות/אנשים פרטיים עולה בסביבות 600$ ומעלה במידה וצריך לפרוץ ובמידה זה סים-פרי [שאין צורך בפריצה, הוא מקבל כל סים] עולה בסביבות ה-800$ ומעלה.

מקווה שעזרתי.

פורסם
  • מחבר

אה, יותר מדי יקר.

אז מה לגבי הS9 ? איתו אפשר גם להשתמש בחברת פלאפון בארץ ושיהיה פרוץ למה שצריך?

פורסם

הS9 הוא נגן וידאו ומוזיקה, לא מכשיר סלולארי.

פורסם

אם בא לך פלאפון קח אז את Meizu M8

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים