פורסם 2009 בנובמבר 616 שנים אני צריך המלצה לנגן טוב לניגון של מוזיקה בעיקר ( אך גם לניגון קליפים בתדירות נמוכה) עד 300 דולר(1000 שקל וטיפה, לנסות ולהשתדל לא לצאת ממסגרת ה1000 שקל)שיהיה איכותי ויוציא סאונד אמיתי ונקישיהיה בו 32 ג'יגה איכסון(אולי תיהיה פשרה לאיכסון יותר קטן) מסך לא פיצפון עם אוזניות טובות ואיכותיותתמיכה בעתיד לעברית(לא חובה) ולעידכון גירסה וכו'חשוב גם שיהיה לו חלקי חילוף בארץ אם פתאום ידפק לו הסוללה/המסך ייסדק ויישברהוא ירכש כנראה מיפן / סין .. אולי ארה''בחשבתי על האייפוד עם 32 ג'יגה.. (טאצ' אולי)אבל הבנתי כבר שאפל כבר ממזמן לא הכי חזקים בתחום.. הבנתי שiAudio יותר טובים.. אחרי ריפרוף קל בפורום הבנתי שCowon S9 זה "המילה האחרונה" בשוק, והוא עולה 240 דולר ל16 ג'יגה. המלצות? תודה
פורסם 2009 בנובמבר 616 שנים אני תומך בCOWON אבל לא מאמין שאS9 זה הפתרון הכי טוב בשבילך אם הצרכים שלך לא כוללים הרבה וידאו... אפשר את הD2 שגם מאפשר הרחבה עם SD לנפח גדול יותר.
פורסם 2009 בנובמבר 616 שנים מחבר עכשיו חבר שלי משגע אותי עם עניין האייפון כי הוא רוצה גם פלאפון חדש , אז הוא אמר לי שהוא רוצה את ה-3GS עם ה32 ג'יגה, השאלה עד כמה זה עובד בארץ עם שיחות וקליטה איך אפשר להפוך אותו לפלאפון רגיל? בכלל זה חוקי הפריצה? הוא בחברת פלאפון ורוצה להישאר עם אותו מספר הוא יכ ול ללכת לחברת פלאפון ולהפוך את המכשיר החדש של האייפון לפלאפון?האם יש תוכנה של אייפון בעברית?
פורסם 2009 בנובמבר 616 שנים קח בחשבון שבניגוד למה שהרבה אנשים נוטים לחשוב, האייפון בארה"ב ממש לא עולה 200$ (יותר לכיוון של 600 אם אני לא טועה - יש סיכוי שכן)
פורסם 2009 בנובמבר 616 שנים מחבר Pila405 תודה על הלינקקח בחשבון שבניגוד למה שהרבה אנשים נוטים לחשוב, האייפון בארה"ב ממש לא עולה 200$ (יותר לכיוון של 600 אם אני לא טועה - יש סיכוי שכן)מזאת אומרת? למה 600 דולר? (אם כתוב 200 +- באתר של אפל בהתאם לדגם..)
פורסם 2009 בנובמבר 716 שנים 200$ זה עם התחיבות לחברה המקומית בארה"ב - סוג של חבילה כמו בארץ. לקנות את זה בלי החבילה דרך חנויות/אנשים פרטיים עולה בסביבות 600$ ומעלה במידה וצריך לפרוץ ובמידה זה סים-פרי [שאין צורך בפריצה, הוא מקבל כל סים] עולה בסביבות ה-800$ ומעלה.מקווה שעזרתי.
פורסם 2009 בנובמבר 816 שנים מחבר אה, יותר מדי יקר.אז מה לגבי הS9 ? איתו אפשר גם להשתמש בחברת פלאפון בארץ ושיהיה פרוץ למה שצריך?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.