פורסם 2009 בנובמבר 416 שנים קניתי את הנגן החדש של wd שמתחבר לרשתאיתו קניתי ראוטר וכרטיס רשת של tp-linkאחרי שחיברתי התברר שזה לא תומךבשיחה עם התמיכה הגעתי לעמוד הבא באתר של wdhttp://wdc.custhelp.com/cgi-bin/wdc.cfg/php/enduser/std_adp.php?p_faqid=3805&p_created=1255474998&p_sid=GVkccXLj&p_accessibility=0&p_redirect=&p_srch=1&p_lva=&p_sp=cF9zcmNoPTEmcF9zb3J0X2J5PSZwX2dyaWRzb3J0PSZwX3Jvd19jbnQ9NTgsNTgmcF9wcm9kcz0yMDgsMjk5JnBfY2Fיש שם באמת מוצרים של d-link שנמכרים בכל מיני חנויותאבל זה תקן N שיקר מידי בשבילי, ונראה לי שאני לא צריך אותוהשאלה שלי היא כזאת, מישהו יודע איזה מוצרים (ראוטר וכרטיס רשת אלחוטי) אידיאליים ותומכים במכשיר, ובנוסף, האם אני צריך באמת ראוטר מאד מהיר או שאפשר להסתפק בסטנדרט?תודה מראש, גלעד.
פורסם 2009 בנובמבר 516 שנים הם כותבים לך מה נבדק ונמצא תקין, כל מה שנמליץ שלא מהרשימה הזאת יהיה בדיוק כמו הכרטיס שאתה קניתלמה לא לחבר עם כבל וזהו? הכי זול ופשוט (לא נוח אבל עדיין)
פורסם 2009 בנובמבר 616 שנים מחבר קודם כל אין לי אפשרות פיזית לחבר עם כבלהטלויזיה רחוקה מהמחשב, אם היא הייתה קרובה הייתי מחבר אותה ישר למסךדבר שני, אני מעוניין לנייד את הנגן בבית ולכן אני רוצה שהוא יהיה אלחוטיהשאלה שלי היא, נגיד שאני קונה כרטיס רשת usb מהרשימה של wdזה כבר לא משנה איזה ראוטר יש לי נכון? העיקר שהוא יהיה זהה במהירות לכרטיס רשת (תקן N 300MBps )או שאני טועה וזה כן משנה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.