פורסם 2009 בנובמבר 316 שנים Advanced clock calibration -הבנתי שפותחים איתו ליבות, לא הבנתי איך או האם זה אפשר בלוח האם שלי?יש לי Gigabyte Ma770-UD3, יש לי את האפשרות הזאת.באפשרות הזאת (עדכנתי ביוס) אז יש לי אפשרות לבחור את הפירמוואר הישן (0.82 נדמה לי) או את המעודכן.שמעתי משהו שAMD חסמו את האפשרות הזאת במעודכן אבל אני לא בטוח.עזרה תתקבל בברכה.מפרט כמובן:Amd phenom II X2 550Gigabyte ma770-ud3powercoller 4870 512MBSeasonic ss-500ETAntec TwohundredA-Data 4 GB RAM 800 MHZ vitestaSamsung 500 gbאולי פישלתי עם המיקום של המקפים,....
פורסם 2009 בנובמבר 316 שנים אתה צריך שהלוח שלך יהיה גרסא 2.0 אתה צריך ביוס הכי חדש - בביוס FF יש את האופציהכנס לM.I.T כנס לADVANCE CLOCK CALIBERATION שנה את הEC FIRMWARE לHYBRID את הACC לAUTO שמור וצא מהביוס
פורסם 2009 בנובמבר 316 שנים מחבר אתה צריך שהלוח שלך יהיה גרסא 2.0 אתה צריך ביוס הכי חדש - בביוס FF יש את האופציהכנס לM.I.T כנס לADVANCE CLOCK CALIBERATION שנה את הEC FIRMWARE לHYBRID את הACC לAUTO שמור וצא מהביוס עדכנתי ביוס ואין לי את הה HYBRID (הלוח הוא גרסה 2.0) יש לי רק LATEST ו V0.82 בבחירה.
פורסם 2009 בנובמבר 416 שנים מחבר גירסאת הלוח כתובה עליו בקטן בצד שמאל למטה לבן על גבי כחול.חפש REV : X.0יש לי 2...עכשיו ראיתי אבל שב CPU-Z כתוב שיש לי את הביוס FBdלמרות שהחדש הוא FF, לא?עידכנתי דרך הכלי של Gigabyte שקוראים לו bios@אבל אולי הוא לא עדכן להכי חדש או שהCPU-Z לא קורא טוב?נ.בכשניסיתי פשוט להוריד את הקובץ של הביוס אז הוא ב EXE שמחלץ את עצמו ואז יוצא קובץ BAT שאמור לחלץ את עצמו אבל כשאני מנסה אז הוא אומר שאין תאימות לווינדוס 64 ביט.
פורסם 2009 בנובמבר 416 שנים אני עם win7 64 וה@bios עובד אצלי מעולה http://www.gigabyte.com.tw/Support/Motherboard/Utility_DownloadFile.aspx?FileType=Utility&FileID=52 מכאן תוריד את ה@bios http://www.gigabyte.com.tw/Support/Motherboard/BIOS_DownloadFile.aspx?FileType=BIOS&FileID=15145 תוריד את הקובץ תחלץ ואז הקובץ שמסתיים באותיות FF תעדכן (אתה בוחר בUPDATE FROM FILE ובוחר בקובץ בעל סיומת הFF)תחכה בסבלנות עד שזה יגמור ותעשה ריסט כנס לACC תבחר בHYBRID ואז בAUTO ונגמר
פורסם 2009 בנובמבר 416 שנים מחבר חח שמתי לא שמתי לב שלמרות שהוא מוציא הודאה של אי תאימות הוא מוציא את הקובץ. עדכנתי את הביוס עשיתי את מה שאמרת, עכשיו יש לי 4 ליבות!@! . רק צריך בדיקות מאמץ ליציבות. איך עובדים עם ה PRIME 95? אמרו לי שאפשר לעשות מאמץ רק על הליבות החדשות (פתוחות).
פורסם 2009 בנובמבר 416 שנים מניסיון P95 לא טוב לבדיקת יציבות ליבות OCCT הכי טוב - תריץ על LINPACK למשך שעה - אם אין תקלות יש לך מרובע =]
פורסם 2009 בנובמבר 416 שנים מחבר מניסיון P95 לא טוב לבדיקת יציבות ליבות OCCT הכי טוב - תריץ על LINPACK למשך שעה - אם אין תקלות יש לך מרובע =]שכחתי לומר שהתוכנות כבר לא רואות את הטמפ' של המעבד (משהו בחיישנים השתבש בגלל שהם לא יודעים דגם, הם כותבים B50).יש FIX?יאללה אני הולך לישון, אז אני אפעיל את הבדיקת מאמץ עכשיו.
פורסם 2009 בנובמבר 516 שנים כשפותחם ליבות אי אפשר לקרוא טמ''פ מהליבות עצמן אתה יכול להתקין EASY TUNE 6 מהדיסק של הלוח אם ולקרוא דרכו את טמפרטורת המעבד כפי שהיא נמדדת מהחיישן המובנה בלוח
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.